Forum » Programiranje » [c#] Dodam novo formo a je ne morem uporabiti
[c#] Dodam novo formo a je ne morem uporabiti
japol ::
Dodal sem novo formo (Form5) z project --> add windows form. Ko vpišem
dobim error: The type or namespace Form3.cs could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference)?
Do sedaj sem jih lahko dodajal, sedaj pa kar ne več. Kje bi lahko bil problem?
Form5 f5 = new Form5();
dobim error: The type or namespace Form3.cs could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference)?
Do sedaj sem jih lahko dodajal, sedaj pa kar ne več. Kje bi lahko bil problem?
Looooooka ::
glede na to, da si dodal form5 in ne form 3 bi rekel, da si mogoce z diska zbrisal kodo za form3 v projektu jo imas pa se vedno dodano(ima mogoce kaksen warning ikono zraven?)...poglej in jo zbrisi se iz projekta.
Ah... se opravičujem, error je za Form5.cs: The type or namespace Form5.cs could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference)?
Delam več stvari pa mi je ušlo... ;)
Delam več stvari pa mi je ušlo... ;)
Mi je uspelo popraviti. Aplikacijo sem začel pisati pred kar nekaj časa in v tem času sem jo preimenoval (in pozabil na to). Ko sem dodal novo formo, je imela v Form5.cs in v Form5.Designer.sc drugače naveden namespace. Popravil sem ga, tako da so povsod enako navedeni in sedaj dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] LinkedList branje poljubnega elementaOddelek: Programiranje | 1539 (1448) | FrEaKmAn |
» | c# problem z lokalno spremenljivkoOddelek: Programiranje | 757 (633) | KernelPanic |
» | Kako povezat PostgreSQL in C#Oddelek: Programiranje | 1310 (934) | AaBoy |
» | c# težava delo z niziOddelek: Programiranje | 1514 (1365) | Tutankhamun |
» | VC# Zapis podatkov na diskOddelek: Programiranje | 2492 (1748) | matej_jack |