Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik izgine.
Tiskalnik izgine.
dash_wallace ::
Pozdrav. Imam sledeč problem. Po inštalaciji tiskalnika na op. windows 7 se mi dogaja, da tiskalnik izgine ali pa noče tiskat. ko naredim ponovni zagon računalnika pa deluje normalno za nekaj dni. Potem spet ponovni zagon itd. Čeprav se ponovni zagon naredi vsak dan. enako težavo imata tudi dva kolega.
Hvala
Hvala
In napiše večkrat tudi to napako:
"windows ne more odpreti možnosti "dodaj tiskalnik". Storitev lokalnega tiskanja v ozadju ni zaznana. Znova zaženite tiskanje v ozadju ali računalnik."
"windows ne more odpreti možnosti "dodaj tiskalnik". Storitev lokalnega tiskanja v ozadju ni zaznana. Znova zaženite tiskanje v ozadju ali računalnik."
To sem poskusil...
Hi,
Open Windows Explorer to C:\Windows\System32\spool\printers and delete any files found there. Then retry starting the print spooler service.
Hi,
Open Windows Explorer to C:\Windows\System32\spool\printers and delete any files found there. Then retry starting the print spooler service.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dash_wallace ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov mesec, novi popravki za Microsoftove programeOddelek: Novice / Varnost | 4839 (3503) | ender |
» | RPC strežnik ni na voljoOddelek: Pomoč in nasveti | 2826 (2630) | Mati |
» | DOS print windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1889 (1716) | gumby |
» | Problem z tiskalnikom (HP 1315)Oddelek: Strojna oprema | 772 (740) | Duhec |
» | med printanjem mi zmrzne miškaOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1253) | tiktak |