Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 reinstall
Windows 7 reinstall
klemzy113 ::
Živjo!
Pred enim letom sem kupil prenosnik Asus in po toliko in toliko naloženih programih je postal neznosno počasen. Rad bi ponovno inštaliral Windows 7, a brez vse navlake, ki jo tovarniško doda Asus... Če bi Windows inštaliral z Recovery DVD-ji, bi to navlako spet dobil na računalnik. Zanima me, ali je možno, da nanj naložim iz interneta prenešen "original" Windows 7 (Home Premium) in za aktivacijo uporabim ključ, ki se nahaja na nalepki pod prenosnikom (in izgleda takole: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx) oz. ključ, ki je pri informacijah o sistemu (xxxxx-OEM-xxxxxxx-xxxxx)?
Hvala za odgovore!
Pred enim letom sem kupil prenosnik Asus in po toliko in toliko naloženih programih je postal neznosno počasen. Rad bi ponovno inštaliral Windows 7, a brez vse navlake, ki jo tovarniško doda Asus... Če bi Windows inštaliral z Recovery DVD-ji, bi to navlako spet dobil na računalnik. Zanima me, ali je možno, da nanj naložim iz interneta prenešen "original" Windows 7 (Home Premium) in za aktivacijo uporabim ključ, ki se nahaja na nalepki pod prenosnikom (in izgleda takole: xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx) oz. ključ, ki je pri informacijah o sistemu (xxxxx-OEM-xxxxxxx-xxxxx)?
Hvala za odgovore!
klemzy113 ::
Mislil sem pač, kje bi lahko dobil res zanesljive, original Windowse. V bistvu kloniran DVD.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razvoj Windows 8.1 je končan (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24124 (19332) | krneki0001 |
» | kako zapečti bootable dvd za Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1363) | Frenckie |
» | ramOddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (856) | Seljak |
» | ali lahko kje downloadam win 7 trial?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (930) | Gogo |
» | original ali pirat?Oddelek: Operacijski sistemi | 2571 (1529) | MTm2H37rqt7B |