Forum » Pomoč in nasveti » Problem z igro LOL-League of Legends
Problem z igro LOL-League of Legends
caribbean ::
Pozdravljeni, morda to ne spada sem, vendar me vseeno zanima, če ima kdo rešitev za ta problem.
Imam prenosnik, ki ga uporabljam v študentskem domu, doma dela vse normalno, v domu pa omenjena rač.igra ne deluje, to je namreč online igra. Ves internet deluje, vse strani, popolnoma vse... tudi druge stvari, ki uporabljajo internet, tako programi kot druge igrice. Probal pa sm že vse stestirat, updejtat, popravit, tudi požarni zid izklopil, vse! Mrežna je tudi delujoča, saj drugače ne bi deloval internet.
Mislite, da je morda kaj poškodovan vhod za ethernet kabel? Mi zmanjkuje idej pa bi res potreboval vašo pomoč.
Aja, pa še to sm pozabil omenit... igra se zažene, client deluje, tako chat kot tudi druge stvari, ki potrebujejo internet delujejo. Ko pa želim zagnati igro, nekaj časa loada, potem pa kr vrže vn vse skupaj, nazaj v client(vmesnik) od igre.
Hvala.
Imam prenosnik, ki ga uporabljam v študentskem domu, doma dela vse normalno, v domu pa omenjena rač.igra ne deluje, to je namreč online igra. Ves internet deluje, vse strani, popolnoma vse... tudi druge stvari, ki uporabljajo internet, tako programi kot druge igrice. Probal pa sm že vse stestirat, updejtat, popravit, tudi požarni zid izklopil, vse! Mrežna je tudi delujoča, saj drugače ne bi deloval internet.
Mislite, da je morda kaj poškodovan vhod za ethernet kabel? Mi zmanjkuje idej pa bi res potreboval vašo pomoč.
Aja, pa še to sm pozabil omenit... igra se zažene, client deluje, tako chat kot tudi druge stvari, ki potrebujejo internet delujejo. Ko pa želim zagnati igro, nekaj časa loada, potem pa kr vrže vn vse skupaj, nazaj v client(vmesnik) od igre.
Hvala.
boogie_xlr ::
To je bug. Poskusi popravit datoteke, tam ko zaženeš, preden stisneš rumen play gumb je zgoraj en gumb v obliki zobnikov. Ta gumb odpre okno z nastavitvami, kjer lahko tudi ponovno instaliraš.
TehDucky ::
Mogoče zaprt port iz strani doma ? Pa če vse dela, ne more pol kr vhod za kabel poškodovan :)
Glede tega zakaj ti client dela, igra pa ne je zato ker verjetno delujeta na dveh različnih portih... To je meni edino logično
https://support.leagueoflegends.com/ent...
Še tukaj si malo preberi.
http://www.yougetsignal.com/tools/open-...
Tukaj pa poglej če ti porte spusti čez...
Glede tega zakaj ti client dela, igra pa ne je zato ker verjetno delujeta na dveh različnih portih... To je meni edino logično
https://support.leagueoflegends.com/ent...
Še tukaj si malo preberi.
http://www.yougetsignal.com/tools/open-...
Tukaj pa poglej če ti porte spusti čez...
Ne, pomoje z lolm ni nič narobe, ker doma dela normalno. Popravit pa sm že dal.
Port pa tudi ni zaprt s strani doma, ker do prejšnjega tedna je vse delalo normalno
Port pa tudi ni zaprt s strani doma, ker do prejšnjega tedna je vse delalo normalno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: caribbean ()
Ne razumem tega druzga linka, npr. port 5000,ki naj bi bil za lol client mi napiše d je closed, prav tako napiše tudi prijatlu closed, čeprov mu dela igra.
Mislu pa sm d je port kej poškodovan zaradi prepustnosti podatkov, glede na to da igra porabi dosti prenosa in uploada... sm proval tudi zamenjati kabel, pa ni nič narobe z njim, zto sm mogoče mislu d je kaj narobe z portom. Drugo mi ne pade nič na pamet.
Mislu pa sm d je port kej poškodovan zaradi prepustnosti podatkov, glede na to da igra porabi dosti prenosa in uploada... sm proval tudi zamenjati kabel, pa ni nič narobe z njim, zto sm mogoče mislu d je kaj narobe z portom. Drugo mi ne pade nič na pamet.
Zgodovina sprememb…
TehDucky ::
Sem pomagal po najbolših močeh, uhm mogoče probaš LoL support ? Sicer kako da so zaprti pa delajo, glej ne vem kako točno deluje vse to, da tudi pri zaprtih delajo. Upam, da ti rata usposobit.
Mislite, da je kaj povezano z izpadom glavnega serverja tisti teden? Namreč tisti tedn, ko je izpadel internet (zaradi težav na glavnem serverju), je še vse delovalo normalno, naslednji tedn pa nič več.
Po mojem mnenju ni nič povezano s porti... Opravil sm tudi tale test: http://netalyzr.icsi.berkeley.edu/ in ugotovil, da imam tukaj več kot 80% packet loss. Kako je to možno, če mi ostalo vse deluje normalno?
Po mojem mnenju ni nič povezano s porti... Opravil sm tudi tale test: http://netalyzr.icsi.berkeley.edu/ in ugotovil, da imam tukaj več kot 80% packet loss. Kako je to možno, če mi ostalo vse deluje normalno?
Kaj je možno, da bi požarni zid kaj blokiral, čeprav sm ga zbrisal? Da bi bilo pač blokirano, še od prej ko je bil firewall inštaliran in delujoč?
Aja, pa še to sm pozabil omeniti... Ko je loading screen in kaže ping, je kar visok, okrog 120. Tukaj v domu pa je ponavadi zmeraj okrog 25-40. Kot sm že omenil, nekaj časa loada igro, po enih 35% pa vrže vn, direktno v client.
St235 ::
Kaj je možno, da bi požarni zid kaj blokiral, čeprav sm ga zbrisal? Da bi bilo pač blokirano, še od prej ko je bil firewall inštaliran in delujoč?
definitvno je možno. Sam sem imel podoben primer z Zonealarmom. Ko sem ga unistaliral pol programov ni moglo na internet. Samo potem ti tudi doma ne bi delalo.
Aha, mislm d sm ugotovu d me proxy zajebava. Kaj morda kdo ve kako se to spremeni al kako drugače vpliva na proxy. Ker če provam uni test icsi netalyzer, mi dobi kar 8 napak od proxyja...
Kakšen nasvet?
Kakšen nasvet?
Al se proxy uporablja samo za brskalnike, če prov razumem?
Anyone?
Anyone?
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13638 (9306) | Master_Yoda |
» | Naslovi IPv4 bodo pošli prihodnje leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9715 (7399) | Bakunin |
» | kateri varnostni paket za internet?Oddelek: Programska oprema | 1195 (1016) | VidKo |
» | povezava z gmail.comOddelek: Pomoč in nasveti | 3579 (3128) | x.sci |
» | Težave z WEB serverjemOddelek: Omrežja in internet | 983 (847) | SLOWWWeb.net |