» »

Barvni laserski tiskalnik z A5 duplex

Barvni laserski tiskalnik z A5 duplex

modicr ::

Zanima me, kateri barvni laserski tiskalniki (lahko tudi MFP) podpirajo avtomatsko obojestransko tiskanje na papir velikosti A5?
Nekaj sem gledal HP-je, pa izgleda, da obračajo le A4 liste ...
(c) nisem patentiran

Griffith ::

verjetno boš moral poseči po čem dražjem. Poglej Konica Minolta.

bobby ::

iskat moraš takega, ki ima začetni rob vedno na levi ali desni strani, ne da, ko vstaviš A5, da moraš papir nastavljat. torej da je njegova start print točka vedno na sredini printerja. ZAkaj? ker so vodila v dupleksu pri vsakem ob strani, ki pa se ne premikajo z nastavitvijo papirja.

poleg tega, če vstaviš A5 list tako, da je daljši rob spredaj, ne krajši, potem se papir v večini zatakne v tiskalniku, ker je prekratek.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Griffith ::

Moje izkušnje so pa ravno obratne. Pri vseh tiskalnikih ki sem jih do sedaj srečal, v bajti imamo 3 različne, ki imajo duplex in imajo koleščka za vodenje papirja na sredini. Torej tudi papir nastaviš vedno na sredino in ga poravnaš z vodili. Priznam pa, da za Kyocero ČB A3 ne vem če vleče duplex A5 ker nisem nikoli rabil. Je pa res da A5 vlečejo na landscape način, torej ga vlečejo po dolgem.
@modicr Jaz ti svetujem da si pomagaš najprej takole https://www.google.com/search?q=a5%20du... Malo preberi še druge forume, potem se pa lahko obrneš tudi na trgovca. Če boš kupil recimo na Mimovrste jih kontaktiraj in vprašaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17039017 (22731) gazer
»

Barvni tiskalnik za pisarno

Oddelek: Kaj kupiti
132970 (2735) mitja73
»