Forum » Slo-Tech » v profilu ne kaze e-maila
v profilu ne kaze e-maila
the_unborn ::
Ja, torej v mojem profilu ne kaze emaila (imam vkljuceno da ga kaze), ce se odjavim in pogledam svoj profil ni mejla, samo page in starost. Se ze probal spremnit on/off, pa drug mejl noter dat pa ne dela.
Kje je problem?
Kje je problem?
darh ::
it's not a bug, it's a feature !
Slo-Tech preprečuje spam enginom da bi lepo šle čez page in posnifale vse maile... kevl ane... ko se bodo mašine znale registrirat na slo-tech.. pol se mate za bat.. pa še to mislm da je za smrtnike omejitev kolk profilov lahko pogledajo v nekem intervalu...
Slo-Tech preprečuje spam enginom da bi lepo šle čez page in posnifale vse maile... kevl ane... ko se bodo mašine znale registrirat na slo-tech.. pol se mate za bat.. pa še to mislm da je za smrtnike omejitev kolk profilov lahko pogledajo v nekem intervalu...
Excuses are useless! Results are priceless!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
blabla ::
Kaže ti mail. Jaz ga vidim.
It's not a bug, it's a feature.
xbite: si me prehitel
It's not a bug, it's a feature.
xbite: si me prehitel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blabla ()
Spajky ::
Bi prosil admine, da zbrišejo ta moj post , ker so me hudobni spamerji odkrili in je spam zacel kar deževat zadnje čase :-( /vem moja napača!/
Poslano: 26.01.2003 21:08:15
Evo ga, ga nikakor nisem mogel v nastavitvah naštimat ... :-( "E-mail" ... Hvala vnaprej!
Poslano: 26.01.2003 21:08:15
Evo ga, ga nikakor nisem mogel v nastavitvah naštimat ... :-( "E-mail" ... Hvala vnaprej!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Primoz ::
Česa nisi mogel nastaviti v nastavitvah? Če misliš vklopiti prikaza emaila... tisto sicer lahko vklopiš, vendar email naslove vidijo SAMO PRIJAVLJENI uporabniki (neprijavljeni NIKOLI).
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Škrtanje" trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 1795 (1327) | GTX970 |
» | SiMobil izpad?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1086 (952) | trnvpeti |
⊘ | Evro - € - znaki v naslovih temOddelek: Slo-Tech | 11766 (11052) | OmegaBlue |
» | BedaOddelek: Slo-Tech | 1324 (1058) | kuglvinkl |
» | sloTECH majstri !!!Oddelek: Slo-Tech | 1165 (944) | `DoC |