Forum » Mobilne tehnologije » Razčlenjeni računi - prikaz številke klicočega
Razčlenjeni računi - prikaz številke klicočega
kuglvinkl ::
Mi lahko kdo prosim pove, če je bil v tujini in je prejel dohodni klic ter je pridobil razčlenjen račun.
Zanima me, ali se vidi klicateljeva številka ali ne. Zanima me za vse operaterje, razen za simobil, za akterega vem, da skrije številko v celoti (ne samo X-a zadnje tri številke).
hvala
Zanima me, ali se vidi klicateljeva številka ali ne. Zanima me za vse operaterje, razen za simobil, za akterega vem, da skrije številko v celoti (ne samo X-a zadnje tri številke).
hvala
Your focus determines your reallity
kuglvinkl ::
Praksa me zanima, zakon vem kakšen je.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Cooper ::
Praksa je taka, da spoštujejo zakon. Kar je prav, ane?
Prikaz pri Mobitelu je tak, da z X zakrijejo zadnje tri cifre klicoče številke.
Prikaz pri Mobitelu je tak, da z X zakrijejo zadnje tri cifre klicoče številke.
St235 ::
St235 ::
Simobil - tujina v zadnjih treh mesecih kanada, avstija, italija, hrvaška, srbija, nemčija - prekrite zadnje tri številke, oziroma pri nekaterih predvsem kanadskih številka cela številka ni vidna.
Mobitel (avstrija, italija, nemčija) - prekrite zadnje tri številke.
ČE ne bi bile prekrite, bi operater ob prvi prijavi IP dobil kazen, pri čemer bi blo smešno enostavno dokazat kršitev..
Mobitel (avstrija, italija, nemčija) - prekrite zadnje tri številke.
ČE ne bi bile prekrite, bi operater ob prvi prijavi IP dobil kazen, pri čemer bi blo smešno enostavno dokazat kršitev..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje lahko najdem informacijo koliko bom mogel doplačati ker nimam dopolnilnega zdravsOddelek: Loža | 1972 (1792) | Rias Gremory |
» | Simobil in izpisek klicanih številkOddelek: Loža | 12197 (10344) | St235 |
» | Uveljavljanje povračila škode (prometna nesreča na hrvaškem)Oddelek: Na cesti | 2766 (2375) | Vrocipes |
» | V veljavo stopila novela Zakona o elektronskih komunikacijahOddelek: Novice / Zasebnost | 5806 (4582) | poweroff |
» | RačunalnikOddelek: Kaj kupiti | 1165 (819) | Yohan del Sud |