Forum » Omrežja in internet » SMC router
SMC router
srdo ::
Lep pozdrav, imam smc routera na pc ju in dva laptopa ki sta povezana na wirelles omrežje, router ima nonstop izpade,tako da na dan imamo 4 izpade,in smo brez povezave več ur,sem klical veškrat na upc, so poslali njihove računalničarje so nekakšen razdelilec menjali ampak težave niso odpravili, potem se spet klical na upc in mi je operater rekel da moram routara povrnit v tovarniške nastavitve,čeprav mi ni znal povedat kako se to naredi, zanima me če bi mi lahko kdo pomagal ker imam velik problem, prosim za pomoč
Gladi ::
Internet dela čudeže( in tudi branje navodil). Reset routerja na tov. nastavitve se ponavadi drži s tiščanjem reset guba s kulijem za cca 15 sekund oziroma dokler ne začenjo lediode utripat. Potem pa samo še ponovno skofiguriraš in to je to.
Mi pa ni jasno kaj je to "smc router pa pcju".
Mi pa ni jasno kaj je to "smc router pa pcju".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet ne dela - pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1444 (1215) | Azzi |
» | Do 50% manjša hitrost preko routerja?!?Oddelek: Omrežja in internet | 1837 (1340) | exdrumer |
» | Router SMC7004ABR V.2, vaše mnenje?Oddelek: Kaj kupiti | 1253 (1124) | Witboy |
» | je lahko menjava IP naslova kriva za sesuvanje Routerja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 873 (840) | OmegaBlue |
» | ADSL - lanOddelek: Omrežja in internet | 1123 (884) | Tiger |