Forum » Pomoč in nasveti » Resetiranje računalnika
Resetiranje računalnika
Makaron_hater ::
Pojasnite mi zakaj se mi je računalnik ravnokar dvakrat sam od sebe resetiral. Potem pa zažene scandisk, ko se ponovno boota. To se mi je zgodilo v WinXP. Potem sem šel v Win98, in pognal Quake3 test, ki ga je normalno zaključil po eni uri delovanja. Zdaj dela vse, tako kot je treba.
Bega me zakaj se mi je dvakrat, ko sem prišel v XP-je samodejno resetiral? Računalnik ni popolnoma nič navit, vse komponente delujejo po predpisanih specifikacijah. In to se mi je zgodilo prvič. Ta računalnik imam 1 leto.
Bega me zakaj se mi je dvakrat, ko sem prišel v XP-je samodejno resetiral? Računalnik ni popolnoma nič navit, vse komponente delujejo po predpisanih specifikacijah. In to se mi je zgodilo prvič. Ta računalnik imam 1 leto.
bobby ::
Service pack1 ????
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Mam service pack1 že dolgo instaliran. Mam tud une windows update gor nabasane in jih vsak mesec updejtam...
l-note ::
Control Panel > System > Advanced > Startup and Recovery (Settings) > Automatically Restart (klukco STRAN).
Tega pa res še nikoli nisem pogledal. Potikal sem se že v najbolj odročnih krajih polken, a tu še nisem bil.
Bil sem povsod, pred prag pa še nisem dobro pogeldal.
Bil sem povsod, pred prag pa še nisem dobro pogeldal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SP1/SP2 kolko od vas ma to zadevščino gor...Oddelek: Operacijski sistemi | 1285 (1028) | jRk0 |
» | problem z računalnikom.....pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (1027) | PeTe13 |
» | Seagate 30 GB na PIO Mode namesto DMA !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1627 (1412) | Dami |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1475 (1214) | MaD_Mavr0 |
» | W2k in DMAOddelek: Programska oprema | 1121 (1006) | Mr.B |