» »

Appharbor

Appharbor

GummyBear ::

Zdravo!

Na appharborju sem ustvaril neko .NET aplikacijo, katera zahteva tudi delo z datotečnim sistemom. Aplikacija se lepo naloži in vse je v redu, vendar ko hočem poseči v filesystem (kreiranje mape, datoteke ali karkoli podobnega), se program ustavi in mi napiše, da nimam ustreznih pravic. To pomeni, da datotek ne morem kreirat in jih shranit za dalj časa (razen začasno - cache).

Ena od možnih rešitev je izbira novega oblaka, ki izpolnjuje vse moje zahteve: rešitev mora biti free (popolnoma zastojn, ker ne mislim plačevati), delo s podatkovnimi bazami, pošiljanje e-maila, shranjevanje datotek, in seveda mora podpirati .NET (ASP - C#). Kakšne so trenutne alternative?

Druga možnost je, da datoteke shranjujem na nekem drugem spletnem mestu (kjer imam dostop), vendar moram nekako rešiti naslednji problem: obrazec za upload oz. delo z datoteko se nahaja na appharborju, datoteka pa se mora shraniti nekje drugje. In ko jo hočem spremeniti (kopiranje, brisanje, preimenovanje), moram spet nekako iz appharborja posegati na neko drugo spletno mesto. Kako sedaj to rešiti?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

cookie nova zakonodaja

Oddelek: Izdelava spletišč
419800 (7800) stb
»

Izdelava svojega "dropboxa"

Oddelek: Izdelava spletišč
344719 (3196) techfreak :)
»