Forum » Pomoč in nasveti » težava na prenosniku
težava na prenosniku
Jancheq99 ::
Pozdravljeni,
Danes sem na svojem prenosniku na novo naložil windowse ter računalnik formatiral. Vse deluje brez težav le ena malenkost ne deluje. Miška oziroma "ploščica" s katero upravljaš kazalec na prenosniku nima več nekaterih funkciji, katere je imela prej (npr. 2 prsta daš na ploščico in se premikaš po strani navzdol, torej funkcija koleščka na miški-tega s ploščico ne morem več narediti). Torej zanima me, kaj storiti, da bodo funkcije spet delovale? So problem driverji?
Hvala vnaprej,
LP, Jan
Danes sem na svojem prenosniku na novo naložil windowse ter računalnik formatiral. Vse deluje brez težav le ena malenkost ne deluje. Miška oziroma "ploščica" s katero upravljaš kazalec na prenosniku nima več nekaterih funkciji, katere je imela prej (npr. 2 prsta daš na ploščico in se premikaš po strani navzdol, torej funkcija koleščka na miški-tega s ploščico ne morem več narediti). Torej zanima me, kaj storiti, da bodo funkcije spet delovale? So problem driverji?
Hvala vnaprej,
LP, Jan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp compaq 6830s težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2958 (2274) | userf480 |
» | Windows 8 RTM nared (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23000 (18418) | Sc0ut |
» | Windows 8: Aero je mrtev, naj živi Metro (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 47613 (36676) | Icematxyz |
» | Miška ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2169 (2036) | laguna1 |
» | Miska Logitech G5Oddelek: Strojna oprema | 2169 (1516) | xsannyx |