Forum » Pomoč in nasveti » Nevidna mapa?
Nevidna mapa?
donski ::
Pozdravljeni,
moj problem oz. vprašanje je: imam dve particiji ->> ponovno sem naložil win 7 (zbrisal C in D pustil nedotaknjenega) in ko zdaj pridem na D mi manjka ena mapa (muska), zasedenost diska pa je enaka, saj če seštejem vse mape, ki so trenutno na D-u ne presegajo 100GB, particija pa je zasedena 160GB...
iskal sem pod skritimi mapami in ni te mape, iskal sem tudi v splošnem win iskalniku in cmd-u in je ni, zasedenost diska pa ostaja in mi ni popolnoma nič jasno..
ma kdo kak odgovor, mogoče podobne izkušnje???
Hvala vam!
moj problem oz. vprašanje je: imam dve particiji ->> ponovno sem naložil win 7 (zbrisal C in D pustil nedotaknjenega) in ko zdaj pridem na D mi manjka ena mapa (muska), zasedenost diska pa je enaka, saj če seštejem vse mape, ki so trenutno na D-u ne presegajo 100GB, particija pa je zasedena 160GB...
iskal sem pod skritimi mapami in ni te mape, iskal sem tudi v splošnem win iskalniku in cmd-u in je ni, zasedenost diska pa ostaja in mi ni popolnoma nič jasno..
ma kdo kak odgovor, mogoče podobne izkušnje???
Hvala vam!
Kekec ::
Poišči program ki ti poišče mape in ti grafično prikaže koliko zasedejo, naprimer WinDirStat, čeprav jih je več teh programov, ne vem sicr kater je najboljši ampak, če imaš kakšno mapo z veliko količino mp3-jev, bi jo moral hitro locirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne gre formatirat..Prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1862 (1862) | Spike Edin |
» | Zasedenost diskaOddelek: Strojna oprema | 1345 (1192) | waineck |
» | Čudo prečudnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (986) | Neznalec |
» | Prostor na disku!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1398 (1232) | Alexius Heristalski |
» | skriti fajliOddelek: Operacijski sistemi | 1257 (1155) | CaqKa |