» »

Razporeditev prijateljev na Facebook klepetu

Razporeditev prijateljev na Facebook klepetu

Dahakka ::

Pozdrav,

imam preprosto vprašanje in sicer zanima me po kakšnem algoritmu se pojavljajo uporabniki Facebooka, ki jih imaš med prijatelji, na levi strani v polju, kjer so izrisane slike uporabnikov v klepetu. Namreč, že več kot eno leto opažam, da se določena oseba vedno pojavlja na prvem mestu (levo zgoraj v polju klepeta), vendar se s to osebo ne dopisujem niti nimam takšnih ali drugačnih stikov na Facebook strani. Kolikor sem zasledil, Facebook razporeja prijatelje v polju klepeta glede na število iterakcij s prijatelji vendar je v tem primeru moja omenjena logika čisto zgrešena. Mogoče obstaja kakšna nastavitev, ki lahko vpliva na razporeditev kontaktov v klepetu ali kaj podobnega?

Zelo bi bil vesel, če bi mogoče kdo lahko kaj več povedal o podanem vprašanju.

Lp,
Dahakka

blackbfm ::

za razporejanje nevem ampak imaš pa opcijo "Turn on chat for all friends except..." in tiste ki jih vpišeš ti ne bo pokazalo.

Halfdead987 ::

Nope. To je samo za to,da ne vidijo da si online.

Zgodovina sprememb…

blackbfm ::

meni osebo na ta način skrije

Dahakka ::

Mogoče sem napisal malo nejasno, vendar mene zanima zakaj se določena oseba vedno prikazuje na istem mestu in nikoli na katerem drugem. Ne želim česarkoli skrivat, vendar me samo zanima zgornje vprašanje, če mogoče kdo ve odgovor na njega :) Ker mi je zelo čudno zakaj se ena oseba vedno prikazuje na prvem mestu, pa čeprav nimama stikov preko Facebook profilov.

Halfdead987 ::

Dodaš in odstraniš od favourites..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Facebook

Oddelek: Pomoč in nasveti
326118 (377) zuz3k
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti