Forum » Programska oprema » Microsoftova opticna miska-tezava
Microsoftova opticna miska-tezava
miki16 ::
Imam Microsoft Intellimouse explorer opticno misko ki mi mi ne deluje.sedaj ne wem kje je problem a je v hardweru ali softweru.instaliral sem jo in vklopil tudi.pri vklopu v usb vtic mi samo utripne rdeca lucka potem pa izgine.sprobal sem ce delujejo gumbki na njej pa tudi ne delujejo.
Imam xp-je in plosco ga-7vrx ter amd 1600xp.kaj naj storim?
Imam xp-je in plosco ga-7vrx ter amd 1600xp.kaj naj storim?
freserovski ::
Ce maš ono prvo serijo 1.0, je verjetno šel kabel, to je delalo tudi meni, pa je bla miš še relativno mlada in so mi jo zamenjali brez blema, zaj dela bp.
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
mrTwelveTrees ::
miš probaj na drugem računalniku... (več mašinah)
brez gonilnikov mora delat normalno...
če maš usb, probaj to ... ozeroma PS2
mal probavej, drugače pa vnovči garancijo
brez gonilnikov mora delat normalno...
če maš usb, probaj to ... ozeroma PS2
mal probavej, drugače pa vnovči garancijo
miki16 ::
probana je bila ze na vecih racunalnikih pa ni nikjer delovala.z garancijo ni nic ker je ze potekla,tko da bom probal zamenjati kabelj z drugim ki ga bom vzel od logitech-ove opticne miske ce bo pasal.in ce bo delovalo me zanima kje bi dobil ta kabelj?pomojem da je a tudi 1.0 verzija.potem ima ta mis serijsko napako?
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenja glede teh mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20010 (17772) | jazbec |
» | Miška Razer Diamondback (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3598 (2740) | frudi |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8229 (5590) | SnakeBite |
» | WD HDD problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1021) | Tjulenj |
» | kje kupiti typhoon miško?Oddelek: Kaj kupiti | 1419 (1065) | tha_man |