Forum » Problemi človeštva » Vlada 2013
Vlada 2013
Temo vidijo: vsi

Matev ::
Zal je aktualno stanje tudi vstajnisko maslo, hebat ga, tudi korakanje po ulicah prinasa neko odgovornost.
vstaja je bila zato da se politiki zresnijo in začenjo delati - ali pa vsaj nehajo krasti
nič od tega se ni zgodilo
leva vlada krade enako kot desna
...
je pa najlažje karaya... sedeti v naslonjaču in bentiti nad vsem
a ne migniti nič od niča
me zanima ali boš karaya šel na vsato v četrtek?
ali boš spet bentil in pljuval po forumih ... ko bi bilo potrebno kaj ukrenit pa nič
?
kaj bo ?

bluefish ::

Karaya 52 ::
Na vstajo ne bom sel, ker so te socializem & status quo v Sloveniji samo utrdile. Sem pa obljubil, da bom na letaliscu JP cakal s sokom in sendvici ob prihodu Trojke. Nekaj forumskih & tviteraskih borcev je udelezbo potrdilo, tako da nas nekaj bo. Se bojim, da bodo nove vstaje prinesle se visje davke in spremenile ime se kaksnega predmeta v osnovni soli. Junijski ukrepi vlade so bili prestavljeni na avgust, zdaj ze na september. Ob taksnem tempu nas bodo se Grki prehiteli, vlada se bo pa itak sama vase sesula v roku nekaj mesecev. Saj vidite, da se Bambi ze poljublja z avtomobilsko havbo.

xxxul ::
je pa najlažje karaya... sedeti v naslonjaču in bentiti nad vsem
a ne migniti nič od niča
me zanima ali boš karaya šel na vsato v četrtek?
ali boš spet bentil in pljuval po forumih ... ko bi bilo potrebno kaj ukrenit pa nič
?
kaj bo ?
Heh, se pravi v četrtek greš protestirat ker je G2M dubu luko v roke...
jst bentim nad državo, ampak hkrati pa nism ovca da bi šel protestirat z nekim "neodvisnim" združenjem ki mirno prenese višji DDV, potem pa protestira ker je nekdo bil politično nastavljen

Matako ::
Kot sem že pisal, VLV je infiltrirana z liki, ki igrajo dvojno igro, prisotnih je bilo veliko zokistas, čeprav na zadnjih, manj obiskanih akcijah se mi zdi, da dvojnih igralcev ni bilo. Hja, lahko na to gledamo, da se je stvar preusmerila iz kvantitete na kvaliteto.. kao. Obojega pa očitno ne moreš imeti.
Mislim, da si Trojka zaslužijo bolj kako šilce domačega... potrebovali ga bodo!
Sem pa obljubil, da bom na letaliscu JP cakal s sokom in sendvici ob prihodu Trojke.
Mislim, da si Trojka zaslužijo bolj kako šilce domačega... potrebovali ga bodo!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

T-h-o-r ::
anarhija in ne socializem bo pač the next thing
kot par stoletij med razpadanjem rima in vzpostavitvijo otonov
kot par stoletij med razpadanjem rima in vzpostavitvijo otonov
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

jst bentim nad državo, ampak hkrati pa nism ovca da bi šel protestirat z nekim "neodvisnim" združenjem ki mirno prenese višji DDV, potem pa protestira ker je nekdo bil politično nastavljen
+1
Tezko je protestirati proti G2M, ker to pomeni biti bitko za Igor Igorjevega direktorja Luke Koper. Razumem pa stisko VLV, na nek nacin morajo ohraniti gibanje pri zivljenju. Napovedujem mutiranje gibanja v najbolj bizarne oblike.
P.S.: silce domacga! Kak se tega nisem spomno...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()

ampak hkrati pa nism ovca da bi šel protestirat
Tezko je protestirati proti G2M,
Na vstajo ne bom sel,
ja
kaj boste pa potem naredili
šli na volitvah spet volit ene in iste
?

ampak hkrati pa nism ovca da bi šel protestirat
Tezko je protestirati proti G2M,
Na vstajo ne bom sel,
ja
kaj boste pa potem naredili
šli na volitvah spet volit ene in iste
?
quootanje ti ne gre, a ne? tole sm napisu:
ampak hkrati pa nism ovca da bi šel protestirat z nekim "neodvisnim" združenjem ki mirno prenese višji DDV, potem pa protestira ker je nekdo bil politično nastavljen

Ne vem zakaj bi se vkljuceval v frakcijske boje Igor Igorjevih in Jankovicevih. Clovek jo tezko odnese s celim anusom. Sam pravim.

ok
karaya
vemo že kaj ne boš naredil - ne boš šel protestirati - ok - pač ne...
ampak
povej kaj boš naredil - če boš sploh kaj
ali nič?
karaya
vemo že kaj ne boš naredil - ne boš šel protestirati - ok - pač ne...
ampak
povej kaj boš naredil - če boš sploh kaj
ali nič?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()

1. Nič - protesti ne delujejo, Jajota niso odnesli protesti, ampak KPK+Previrant; Zokija bodo pač "prostovoljne donacije"
2. Volil bom tistega ki bo imel meni osebno najbolši in pa najbol realen program (sm zelo občutljiv na cvetke kot "zrihtal bomo več super plačaih služb" "upokojencem bomo povečal penzije" pa čist brez ideje KAKO bodo to naredl) - žal je takih pr nas bl mal...
2. Volil bom tistega ki bo imel meni osebno najbolši in pa najbol realen program (sm zelo občutljiv na cvetke kot "zrihtal bomo več super plačaih služb" "upokojencem bomo povečal penzije" pa čist brez ideje KAKO bodo to naredl) - žal je takih pr nas bl mal...

Volil bom tistega ki bo imel meni osebno najbolši in pa najbol realen program
predvidevam da si to že naredil zadnjič
in a si zadovoljen?

Tako sem naredil, in ne, nisem zadovoljem, žal pr nas še vedno gre bl levo-desno, rdeče-belo, ni važn kak bo vse skp samo da bomo mi na bolšem kot pa one drugi;
ampak tko nekako je v parlamentarni demokraciji; kaj pa ti misliš kaj bodo protesti dosegli? kr naenkrat se ne bo več kradlo ini se bosta cedila med in mleko?
ampak tko nekako je v parlamentarni demokraciji; kaj pa ti misliš kaj bodo protesti dosegli? kr naenkrat se ne bo več kradlo ini se bosta cedila med in mleko?

Matev
Imas prav, bolj malo lahko individum naredi. Drzavo tezko spremenis, zna trajati lep cas in vzame veliko energije pa se potem ni nujno, da ti uspe. Lazje si je drugo izbrati.
Imas prav, bolj malo lahko individum naredi. Drzavo tezko spremenis, zna trajati lep cas in vzame veliko energije pa se potem ni nujno, da ti uspe. Lazje si je drugo izbrati.

Tako sem naredil, in ne, nisem zadovoljem,
ja
protestirat pa tudi ne bi šel
a kaj bom jaz naredil
ne bom jokal po forumih - šel bom na vsatajo - tako kot sem šel še na vsako doslej
kaj pa ti misliš kaj bodo protesti dosegli? kr naenkrat se ne bo več kradlo ini se bosta cedila med in mleko?
ja
če bi nas bilo zadosti bi lahko tudi to dosegli
misliš da ne?

PaX_MaN ::

@MAtev: Glej, nimam nič proti mirnim protestom, če imaš čas in voljo protestirat, komot, AMPAK ko boš šel v četrtek protestirat, boš protestiral na protestu organiziranem proti G2M - ne proti višjemu DDV, prodaji državne zlatnine, zmanjšanju plač v Js, oz karkoli te pač moti v tej državi, AMPAK proti G2M;
zdej, al maš delež v Luki Luki in te to moti, al si pa ovca
zdej, al maš delež v Luki Luki in te to moti, al si pa ovca

malo si preberi kaj je sploh na seznamu želja protestnikov
...
...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()

Spominja na taborjenje tistih pred Borzo.
važno da si ti na kavču in aktiven tako kot si
ane?

Mr.B ::
Sicer pa je podpora vladi FENOMENALNA.
In ofca narod si bo pisal vsodo sam. In prav je tako. Ker je suveren HLAPEC.
Ampak krivi bodo pa vedno uni drugi, katerikoli
In ofca narod si bo pisal vsodo sam. In prav je tako. Ker je suveren HLAPEC.
Ampak krivi bodo pa vedno uni drugi, katerikoli
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()

Gregor P ::
A to slovensko-rusko vojaško sodelovanje je po "NATO standardih"

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

Ne to je gospodarski razcvet tretje heroinske poti v EU
. Sicer pa upam da ni to edina akcija oživljanja gospodarstva. Slovenskega mislim.

Fritz ::
Slovensko-rusko vojaško sodelovanje je pametno in potencialno zelo koristno, na svoj način pa tudi nujno potrebno, saj imamo nekaj njihovih oborožitvenih sistemov v SV.
Vodenje delegacije s strani župana na način, da mu dva ministra igrata oprodi pa je abotno. Edina pametna poteza, ki jo lahko naredi Bratuškova je, da prepove potovanja ministrov skupaj z županom.
BTW, heroinska pot gre južneje in Azeri niso nek velik player v njej. Bi se pa z legalizacijo kanabisa lahko doseglo pozitivne ekonomske učinke (v kolikor je to v okviru pravnega reda EU mogoče). S širokim in kvalitetnim metadonskim programom pa bi se zlahka (kakor kaže švicarski primer) uničil črni trg s heroinom, ki napaja organizirani kriminal.
Vodenje delegacije s strani župana na način, da mu dva ministra igrata oprodi pa je abotno. Edina pametna poteza, ki jo lahko naredi Bratuškova je, da prepove potovanja ministrov skupaj z županom.
BTW, heroinska pot gre južneje in Azeri niso nek velik player v njej. Bi se pa z legalizacijo kanabisa lahko doseglo pozitivne ekonomske učinke (v kolikor je to v okviru pravnega reda EU mogoče). S širokim in kvalitetnim metadonskim programom pa bi se zlahka (kakor kaže švicarski primer) uničil črni trg s heroinom, ki napaja organizirani kriminal.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein

Hayabusa ::
Če so kanabis legalizirale Španija, Portugalska, Češka in Nizozemska ne more biti Slo bolj papeška od Papeža.

Fritz, za začetek si postavi ogledalo tam ko so fantje rekli do kje sme ZJ.

Fritz, za začetek si postavi ogledalo tam ko so fantje rekli do kje sme ZJ.
Ne teži mi s tem koruptivnežem, ker sem ti že zdavnaj napisal kam sodi!
A. Einstein
A. Einstein

In J.P.Damjan čisto drugače...
A. Einstein
A. Einstein

Vesel sem za JPD, da je koncno prisel iz omare oz. da se je soocil s "slonom v sobi". Njegov obrtnisko-ekonomski (fahidiot) pogled na svet je v nekem trenutku moral zadeti ob zid etike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()

JJ je pa spet našel čas, da reklamira "Slovenijo 2.0". Ni kaj, danes je očitno še posebej dan za facepalme.

PaX_MaN ::
Namesto tega nas je [kapitalizem] naredil nezaustavljivo pohlepne.
30 kil zlata (in še česa) od največjega komunista na svetu se ne strinja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()

Spominja na taborjenje tistih pred Borzo.
važno da si ti na kavču in aktiven tako kot si
ane?
Pa kaj ti ni jasno lik?
VLV=vlada.
Je dovolj preprosto? To se pa zgodi, ker ljudje niso sedelovali v Mikijevi 91-94 temi in si pridobili osnove dvojne igre, politične kamuflaže in ostalih operativnih znanj. Potem pa ne prepoznaš niti šolskih primerov.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Vesel sem za JPD, da je koncno prisel iz omare oz. da se je soocil s "slonom v sobi". Njegov obrtnisko-ekonomski (fahidiot) pogled na svet je v nekem trenutku moral zadeti ob zid etike.
Včasih smo rekli, da se je malo "zafilozofiral". Na splošno se mi zdi, da se to dogaja lepemu delu prebivalstva. Nekako moramo to "monetizirati", kot bi rekel JPD. Predlagam, da naredimo neko odbito zmes stare Grčije in neo-soc. Štosi kot so bele toge za noše in šolske uniforme, veliko deklin, ki na harfe brenkajo partizanske pesmi, monumentalne kamnite zgradbe (javni razpisi za naše gradbince!), keš bomo potegnili notri z "Disneyland" tipom turizma in simpoziji na slikovitih krajih. Prebivalstvo bi se spodbujalo, da svoje modrosti in svetovne analize ne omejujejo le na forume in lokale, ampak jih radodarno delijo naokrog prišlekom, kar bo sčasoma postalo prava atrakcija in magnet za turiste.
Vem, butasta ideja... ampak kakor bi rekel Matev: kaj bi pa vi naredili? Se pa vi spomnite boljšo!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Gregor P ::
... zdaj pa človeku človeku še "pro bono" ne pustijo delat delat

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

VLV=vlada.
Je dovolj preprosto? To se pa zgodi, ker ljudje niso sedelovali v Mikijevi 91-94 temi in si pridobili osnove dvojne igre, politične kamuflaže in ostalih operativnih znanj. Potem pa ne prepoznaš niti šolskih primerov.
Mah IMO ne kr vlada, bl se mi zdi da je Luksi zadi (Luksi popizdi ker ga je ZJ izigral z G2M - VLV napove proteste)
Miki 2.0

To kar je Tito imel v sefu, je irelevantno, saj je bil sef last države, tako kot vse drugo. Titovi otroci niso podedovali nobenega bogastva, tako kot bi se sicer spodobilo za otroke pravih diktatorjev. Tudi darila, ki jih je prejel od tujih državnikov so ostala državi, tako kot v najbolj čislanih demokracijah.
Morda je res imel v sefu neko rezervo za neko prihodnost pa so mu v UKC Ljubljana odrezali nogo preden je uspel pobegniti. V primerjavi z enim Arafatom, ki je bil le vodja nekega gibanja neobstoječe države in ki bi naj v tujini shranil 500 mio. $ denarja, je teh 30kg zlata - peanuts.
Današnja elita je že v nekaj letih po osamosvojitvi pokradla več kot vsi 'tovariši' od 1945-1991. V tistih časih izkazovanje nekega velikega bogastva pač ni bilo preveč čislano pa še sumljivo je bilo. Imeli so boljše hiše, kak vikend, povprečen avtomobil in to je bilo to.
P.S.
Večino Titovega (državnega) premoženja so pokradli člani družine Milošević in njihovi šakali, kar je le še en primer državne lastnine SFRJ, ki ni bil ustrezno razdeljen novonastalim državam v okviru sukcesije.
A. Einstein
A. Einstein

Zato si je partija omislila novorek "druzbena lastnina". Gre za to, da formalno lastnistvo ni jasno definirano je pa vedno pod nadzorom partije. Titova ladja Galeb je bila npr. taksna druzbena lastina. Bila je od vseh, uporabljala pa jo je samo partija. Ista bolezen se danes razsaja v obliki nacionalnega interesa. Na poceni foro so te dobili Fritz!

jutri bo na protetsih bol jmalo ljudi
ker očitno folk še kar ščiti in zagovarja razne iče od popo do janko in miši ičev, tudi lukšiiče da sem korekten
globoko smo padli
ker očitno folk še kar ščiti in zagovarja razne iče od popo do janko in miši ičev, tudi lukšiiče da sem korekten
globoko smo padli

Saj je logicno. Muslimanski bratje med vladavino Mursija niso protestirali. Nekateri bi rekli, da se je VLV "zaHeglirala".

To kar je Tito imel v sefu, je irelevantno, saj je bil sef last države, tako kot vse drugo. Titovi otroci niso podedovali nobenega bogastva, tako kot bi se sicer spodobilo za otroke pravih diktatorjev. Tudi darila, ki jih je prejel od tujih državnikov so ostala državi, tako kot v najbolj čislanih demokracijah.
Očitno gre res z vazelinom lažje. Glejte, kako je Fritz lahkoten!
/\/\.K.