» »

Vlada 2013

Vlada 2013

Temo vidijo: vsi
««
154 / 279
»»

Mipe ::

Hm. Potem bo očitno treba uvoziti indijance. :P

blackpirat ::

Okapi je izjavil:

Pismo, potem pa bivša udbomafija niti ne posluje slabo, ne vem podatki kažejo, da boljše kot SLO Jajo mafija. Presenetljivo.
To ni nobeno presenečenje. Je že dolgo jasno, da so rdeči direktorji uspešnejši od črnih (in belih in rumenih).;)

O.

Pa vsi desni kritizirajo Pahorja, da je zafural vse, mater neki ne štima. :))
"I do not argue with people, I correct them"

Mr.B ::

Poleg tistih 4500 ojrov dokapitalizacije, smo zgubili v pol leta že 62 mil€, in to zgolj zato, ker se nočejo usesti... http://www.finance.si/8346214/NKBM-ob-p...
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

NLB je črpalka levih in desnih, ne mi streljat, saj Šušteršič je bil tudi za dokapitalizacijo. Isto kopito. Nič drugače.

"NLB bi morali že zdavnaj zapreti, to je luknja brez dna"

Rado Pezdir

srečal pa se bo tudi z ministrom za izredne http://www.finance.si/8346221/Stepi%C5%...

Pod Ne-SocialnoČutečno vlado, bi bilo povsod v medijih ((ne)) cenzurirano...

bluefish ::

Heh, naše politike očitno precej vleče tja. Najbrž hodijo nabirat zglede.

Ali pecajo denar >:D

Matako ::

V resnici, je Slovenija v tajnem dogovoru že pred leti bila prodana Azarbajdžanu, ker smo nekaj rabili keš za plače. S pomočjo njihovih tajnih služb ohranjajo 100% vodotesno krinko!

V drugih novicah:
Vplivni član Državljanske liste (DL) Janko Jenko po naših informacijah ne bo sedel v nadzornem svetu Slovenske industrije jekla (SIJ)

Po Gregorju-Gregorju imamo sedaj še Janka-Jenka? :))
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

vostok_1 ::

Ma kje najdejo te ljudi!

Še kmalu pa bomo imeli une fore na JJ-jaa. Se bojim pogledat, ker od koderkoli skoči naš Janković :-)

VaeVictis ::

Mr.B je izjavil:

Banana republika V2 Türkovi zaradi Parecaga na ustavno sodišče

Če je Marko Jaklič pisal vse možne pritožbe, zakaj ne bi še vsi ostali državljani.

Morda pa tudi Türkovim rata!

Če bi bilo tako kot je treba bi se vse te črnograjene nepremičnine zrušile na stroške lastnika, zraven pa še ena velika kazen v vrednosti 3x velikosti stroškov legalizacije + vseh davkov, ki bi jih mogli plačati za legalno gradnjo, od začetka gradnje.

BALAST ::

Na ustavnem sodišču se bodo samo nasmehnili in povedali, da kar se zakonodaje tiče, ne morejo pomagat, lahko mu pa napišejo primerjalni račun za sodne stroške. :P

Lokalni gasilcem naj da 5000€ pa jim reče naj porušjo pa mirna bosna!
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Zmagovalci Doo
bdobjem lani zmanjšal za 1,7 ... Od leta 2008 pa ?? , živimo mislijo pa nekateri kot leta 2008 (nekateri)

http://beta.finance.si/files/2004-03-18...

BALAST je izjavil:

Na ustavnem sodišču se bodo samo nasmehnili in povedali, da kar se zakonodaje tiče, ne morejo pomagat, lahko mu pa napišejo primerjalni račun za sodne stroške. :P

Lokalni gasilcem naj da 5000€ pa jim reče naj porušjo pa mirna bosna!

Ker živim v bližini, mu porušim "čebelnjak" sam, zgolj iz veselja. Če pa želi lahko plača še 5000€. Better.

murmur ::

VaeVictis je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Banana republika V2 Türkovi zaradi Parecaga na ustavno sodišče

Če je Marko Jaklič pisal vse možne pritožbe, zakaj ne bi še vsi ostali državljani.

Morda pa tudi Türkovim rata!

Kot pri Jaklicu - z dobrim odvetnikom gre vse. Stane, ampak gre.

Karaya 52 ::

Tezko. Najprej mora obcina spremeniti namembnost v prostorskem nacrtu (kar je Cudeznemu Lekarnarju zacuda uspelo), potem mora objekt ustrezati pogojem prostorskega nacrta, od tu dalje pa je pot enostavna. Bolj kot dober odvetnik ti pride prav mrezenje na obcini.

P.S. ste videli, Jure Jurcek na sodiscu potegnil "takratko"? Slabo leto za dvotaktase v imenu. MurMur, pazi se. ;)

Zgodovina sprememb…

RedDrake ::

Zakaj tole ni danes v vseh medijih?
Ilham Aliyev received a delegation led by the Mayor of Ljubljana.

Zoki

Zoki

...
President of the Republic of Azerbaijan Ilham Aliyev has received a delegation led by Mayor of Ljubljana Zoran Jankovic. The delegation also included the Minister of Defense of Slovenia, Roman Jakic, and the Minister of Economic Development and Technology, Stanko Stepisnik.
...

"Namen obiska je vzpostavitev stikov med mestoma, ob tej priložnosti se bo župan sestal z županom Bakuja in drugimi predstavniki izvršne oblasti mesta Baku. Sprejel ga bo tudi predsednik Republike Azerbajdžan Ilham Aliyev in drugi visoki predstavniki Republike Azerbajdžan," pravijo na MOL.

Zanimivo, da Azerbajdzanci pravijo nekaj drugega ...
Torej, g. zamrznjeni je ze kar prevzel vlado, samo se uradno ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RedDrake ()

Dafaq? Drzavno delegacijo vodi nek zupan? Je Virant to videl?

ZaphodBB ::

Lejte ne. Jaz bom rekel samo, da ministri so dobri ministri ne. Pa sem jih srećal tam u Bakuju. So mi rekli, da imajo gospodarski sestanek. Pa sem jim pomagu ne, sem šel z njimi, ko se spoznam na gospodarstvo ne. In zdej eni delajo celo dramo iz tega. Dejte vi men povedat, če je to normalno ne.

De facto to vlado vodi Zoran Jankovic. O tem ni vec nobenega dvoma. Kar je sokantno...

NOT!

Okapi ::

Drzavno delegacijo vodi nek zupan?
Spet lažemo?

Župan Zoran Janković je v Azerbajdžan odpotoval na povabilo župana mesta Baku Hajibala Abutalybova, z njim pa potuje še predsednik Komisije za mednarodne odnose in mestni svetnik MOL Mitja Meršol.

Namen obiska je vzpostavitev stikov med mestoma, ob tej priložnosti se bo župan sestal z županom Bakuja in drugimi predstavniki izvršne oblasti mesta Baku. Sprejel ga bo tudi predsednik Republike Azerbajdžan Ilham Aliyev in drugi visoki predstavniki Republike Azerbajdžan.

O.

Namen obiska je vzpostavitev stikov med mestoma, ob tej priložnosti se bo župan sestal z županom Bakuja in drugimi predstavniki izvršne oblasti mesta Baku. Sprejel ga bo tudi predsednik Republike Azerbajdžan Ilham Aliyev in drugi visoki predstavniki Republike Azerbajdžan.

Nic ne lazem. Predsedniki drzav ne sestankujejo z navadnimi tujimi zupani ob spremljavi ministrov. Tip mu se nasproti sedi z ministri na levi in desni strani.

Predsedniki drzav ne sestankujejo z navadnimi tujimi zupani ob spremljavi ministrov.
Zakaj še naprej lažeš?

predsednik države Milan Kučan bo sprejel župana Novega Sada Borislava Novkoviča
...
President Xi Jinping met with Los Angeles Mayor Antonio Villaraigosa in Beijing this week...

A ta dva zupana sta tudi imela ministrsko ekipo na levi in desni strani? Okapi, ne delaj se butastega, ne pase ti.

Ne vem, kdo se tu dela butastega.;(( Pač sta šla še dva ministra zraven, boš našel kakšen paragraf, da je to prepovedano? Nekateri ste prav smešni v tem svojem pravičniškem zgražanju nad vsem, kar počnejo tisti, ki vam niso všeč.

O.

Zgražamo se nad hinavščino... Kao mi bomo tam naključno v istem času tam. Zanima me edino zakaj ni so vzeli s seboj predsenika Luke Luke, saj je bil najavljen že pred izvolitvijo?

In v čem je problem, če gredo na obisk v tujo državo? Tudi direktor pristanišča bi lahko kakšen dober posel tam zrihtal.

O.

Veste kaj pogrešam : Kamorkoli pogledam, se bojim pogledat, itd ker bo izskočil ZJ.

Okapi je izjavil:

In v čem je problem, če gredo na obisk v tujo državo? Tudi direktor pristanišča bi lahko kakšen dober posel tam zrihtal.

O.

Saj sem napisal kaj bo reku Zoki. Nič ni narobe. Pravilno je, da si pomagajo. Mene samo skrbi, ker se niso v naprej pripravili tako bi lahko več dosegli. Tako so pa očitno šele tam ugotovili, da so vsi hkrati tam in da lahko združijo moči.

Seveda je škoda, da niso s seboj vzeli pomorščaka. Sploh glede na njegove obširne pomorske izkušnje in na pomorski status Azerbajdžana bi lahko marsikaj koristnega storili za Slovenijo. Še najbolj mi je pa žal da ni šel, glede na to, da je bil že obljubljen kot član delegacije. Pa ima očitno že prve dni v Luki dovolj dela.

Meni se vse to zdi super. Samo izgleda, da župan resnično nima nobenih stikov s poslanci in je zato prišlo do organizacijske neprilike. Gašpar je pa v Luki Luki tudi odkril precej slabšo situacijo kot je pričakoval. Verjetno prebira obširno dokumentacijo in pripravlja Mega Liks.

Če odmislimo te neprilike se mi zdi, da je vse tako kot bi si lahko želeli. Fantje delajo na polno, kakovostno kot vedno!

bluefish ::

Eh, klovni bodo spet korakali po LJ, ustanavljali stranko, sindikati spet z nekimi kvazi predlogi. Jao.

To je ze del "parade unterganga". Opijajmo se, dokler so sodi se polni in napolnimo silose s travo, dokler se raste!

LuiIII ::

Kar se bank tiče moram reči samo to, da po mojem ni več rešitve. NLB bo tako ali drugače propadel. Tam notri je tak Gavdijev hlev kjer se še kar naprej krade, da je situacija enostavno nerešljiva. Denar od tam je enostavno potrebno nemudoma preseliti kam drugam. Jaz sam sem zadeve enostavno preselil v nam bližnje sosednje banke. Enostavno ne zaupam več Sloveniji. Žal moram imeti pri nas še en osebni in poslovni račun. Seveda pa nikakor ne v NLB, Abanki ali NKBM!

T-h-o-r ::

bluefish je izjavil:

Eh, klovni bodo spet korakali po LJ, ustanavljali stranko, sindikati spet z nekimi kvazi predlogi. Jao.

go slovenia go
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

solatko ::

Klovni bodo korakali, ostalim se še to ne ljubi!!!!!!!!!!!!!!
Delo krepa človeka

Fritz ::

LuiIII je izjavil:

Kar se bank tiče moram reči samo to, da po mojem ni več rešitve. NLB bo tako ali drugače propadel. Tam notri je tak Gavdijev hlev kjer se še kar naprej krade, da je situacija enostavno nerešljiva. Denar od tam je enostavno potrebno nemudoma preseliti kam drugam. Jaz sam sem zadeve enostavno preselil v nam bližnje sosednje banke. Enostavno ne zaupam več Sloveniji. Žal moram imeti pri nas še en osebni in poslovni račun. Seveda pa nikakor ne v NLB, Abanki ali NKBM!

Škoda, ker si ti to dokaj pozno uvidel in še večja škoda, ker ogromno državljanov RS takšno banko še vedno podpira s svojimi vlogami.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

T-h-o-r ::

solatko je izjavil:

boljš je sedet na kavču
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Cervantes ::

T-h-o-r je izjavil:

solatko je izjavil:

boljš je sedet na kavču

efekt je pa enak.

Tam notri je tak Gavdijev hlev
;)Tole si pa povedal kot Del Boy (Trotter).

Hayabusa ::

Mr.B je izjavil:

Najbolji Nje,,
Konkretne številke za bančni sistem v prvem polletju letos so: banke v sloveniji so skupno imele 380,4 milijona evrov čistih obrestnih prihodkov (v istem času lani 480 milijonov) in 195 milijonov evrov neobrestnih prihodkov (v istem času lani 336,9 milijona, kar je zlasti posledica enkratnih dobičkov zaradi predčasnih diskontnih odkupov obveznic). Bruto dohodek bank je tako bil po prvih pšestih mesecih letos 575,4 milijona evrov (v istem času lani 816,9 milijona).
Slabih posojil, torej takih, ki se odplačujejo z več kot 90-dnevno zamudo, je bilo konec junija v bančnem sistemu že 16,3 odstotka vseh ali za 7,544 milijarde evrov, kar pomeni skoraj 22 odstotkov BDP Slovenije

Torej je neznano kam izginilo 22 odstotkov bdp-ja oz si jih je prisvojil (kraja po domače), davkoplačevalci bodo pa delali bailout.

Ne, ne bomo. Banke naj kar propadejo, bomo že dobili nove.

bluefish je izjavil:

sindikati spet z nekimi kvazi predlogi. Jao.

Semo ne bi vedel pomena besede "ekstremno" če bi se šel BASE skakanje s padalom privezanim za jajca.
Zanimiv je tudi drugi v tandemu: http://www.vecer.com/clanek201308310595...

Prepričan sem, da je širitev javnega sektorja, najbolj je razširjen v skandinavskih državah, kjer tudi največ prispeva k BDP, prava pot. Netržni sektor je treba krepiti. Mora pa biti voden z odgovornostjo in racionalno.

V istem intervjuju prej tudi namiguje, da je naš JS "skoraj optimalen" (mogoče čisto malo ne, ampak nič takega).To je veliko vprašanje in neko tlačenje skandinavcev tja kjer jih ni je IMO navadna diverzija. No, saj novinar ga kar dobro podjebava, na fini način. :D

Sploh pa .. tega ponija smo že pojahali. V zadnjih dvajsetih letih smo efektivno potrojili JS brez večjih dobrohotnih učinkov na javne servise. Se pravi smo že širili JS do maks in še malo. Koliko je to imelo blagodejnega učinka na BDP in zakaj ne naj si Štrukelj izračuna sam.

Lik ne šteka, da smo to karto že igrali, razen če ima asa v rokavu?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Hayabusa ::

Mipe je izjavil:

Ne, ne bomo. Banke naj kar propadejo, bomo že dobili nove.

Vlada pravi drugače.
http://www.dnevnik.si/poslovni/novice/s...

Zanimivo bi bilo izvedeti, koliko kreditov z rokom +90 dni se sploh plačuje.

Matako je izjavil:

Sploh pa .. tega ponija smo že pojahali. V zadnjih dvajsetih letih smo efektivno potrojili JS brez večjih dobrohotnih učinkov na javne servise. Se pravi smo že širili JS do maks in še malo. Koliko je to imelo blagodejnega učinka na BDP in zakaj ne naj si Štrukelj izračuna sam.

Lik ne šteka, da smo to karto že igrali, razen če ima asa v rokavu?

Cas priigra novega asa. Malo nepozornosti, pa so davki tu in tam visji et voila, prostor za nove Struklje. Presenecen bom, ce bo tokrat drugace.

Vlada pravi drugače.

Tako pravi vsakič, pa se ni nič spremenilo. Kdaj se bo naučila iz tega?

Poglejte, kaj danes liksa Požar:
Virant bi delal novo stranko, skupaj z Alenko Bratušek. Pa so ga odpikali
:))
/\/\.K.

Popo ima live stream iz Pretorske palace. Jeretic pokriva Twitter, G2M je baje z zeno se na Pohorju. Nozi letijo v vse smeri, svoje je fasal tudi Bambi.

Zgodovina sprememb…

Matev ::

Eh, klovni bodo spet korakali po LJ,

in ti boš sedel na kavču ter bentil na državo

ovce zahojene

Zal je aktualno stanje tudi vstajnisko maslo, hebat ga, tudi korakanje po ulicah prinasa neko odgovornost. Minilo bo pol leta od nove vlade, dvignili so davke in v OS spremenili ime sportne vzgoje v sport.

Zgodovina sprememb…

««
154 / 279
»»