Forum » Pomoč in nasveti » Modem
Modem
sostarpof ::
Dober dan!
Jaz imam pa eno težavo in sicer imam Siolov modem. Zadaj imam 2 reži za telefon, 4 izhode za televizjo ali rač. ADSL vhod in še napajanje. No moj problem je ta, da imam 2 priključka za telefon, in zdaj ne vem katerega moram priklopiti v katero režo, da bo internet delal. Z računalikom se že povežem brezžično vendar se ne moram povezati na nobeno spletno stran. Probal sem da recimo priključek 1 v režo 1, potem še priključek 2 v režo 1, ter priključek 1 v režo 1 in hkrati priključek 2 v režo 2..Vendar ne deluje..
Zanimam me pa še s kom najboljše počistim računalniški ekran?
LP!
Štefc
Jaz imam pa eno težavo in sicer imam Siolov modem. Zadaj imam 2 reži za telefon, 4 izhode za televizjo ali rač. ADSL vhod in še napajanje. No moj problem je ta, da imam 2 priključka za telefon, in zdaj ne vem katerega moram priklopiti v katero režo, da bo internet delal. Z računalikom se že povežem brezžično vendar se ne moram povezati na nobeno spletno stran. Probal sem da recimo priključek 1 v režo 1, potem še priključek 2 v režo 1, ter priključek 1 v režo 1 in hkrati priključek 2 v režo 2..Vendar ne deluje..
LP!
Štefc
- spremenil: sostarpof ()
shadeX ::
Dober dan!
Je že noč
Jaz imam pa eno težavo in sicer imam Siolov modem.
Res je. To je velika težava
Šalo na stran
Z računalikom se že povežem brezžično vendar nimam internetega dostopa
Če se povežeš wireless z računalnikom bi ti internet moral delati. Če ti ne dela imaš nastavitve v siolovem modemu kaj pomešane. Pokliči na siol da ti uštimajo oz. preverijo nastavitve.
S krpo za prah?
...:TOMI:... ::
Pokliči na tehnično podporo.
Zaslon najbolje očistiš s sprejem novatio multifoam ter eno mehko krpo.
Tomi
sostarpof ::
...:TOMI:... je izjavil:
Pokliči na tehnično podporo.
V kakšni trgovini pa dobiiš ta sprej?
Hayabusa ::
Na 080 1000 ti bodo takoj povedali za tvoj primer, kateri porti so konfigurirani kot DATA in kateri ne.
Imaš modem in router.
Imaš modem in router.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach kabelski internetOddelek: Omrežja in internet | 9345 (8050) | BorutK-73 |
» | hladilnik procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1625 (1242) | klkkkkkkkkkk |
» | Telekom ak Siol 8081000 in njene GopodičneOddelek: Loža | 5158 (4137) | RejZoR |
» | Kompatibilnost ramaOddelek: Kaj kupiti | 1931 (1520) | Denny |
» | Abit ic7 ?dual ram?Oddelek: Pomoč in nasveti | 929 (857) | freserovski |