Forum » Zvok in slika » Hišni kino , ojačevalec , blu ray pomoč
Hišni kino , ojačevalec , blu ray pomoč
neon21 ::
Zdravo nabavil sem novi samsungov tv in blu ray predvajalnik samsung ter resiver yamaha zraven še pa hišni kino.
Priklopil sem prvi hdmi kabel iz ojačevalca na tv in drugega iz ojačevalca na blu ray enoto. Sedaj pa mi ne špila ne eno ne drugo. Ne radio kateri je v resiverju ne blu ray ne tv. Rad bi da mi špila tv preko hišnega kina ter blu ray seveda ko bom predvajal kaj prek blu ray. Niti woofer mi ne igra.
Woofer pa ima eno navadno črno bananico ter vjolčno , na resiverju pa vjolčnega priklopa ni nikjer. Je treba potem ko se vse priklopi na resiver od hišnega kina do blue ray enote kaj nastavit na tv ? Upam da me razumete. Hvala za pomoč.
Priklopil sem prvi hdmi kabel iz ojačevalca na tv in drugega iz ojačevalca na blu ray enoto. Sedaj pa mi ne špila ne eno ne drugo. Ne radio kateri je v resiverju ne blu ray ne tv. Rad bi da mi špila tv preko hišnega kina ter blu ray seveda ko bom predvajal kaj prek blu ray. Niti woofer mi ne igra.
Woofer pa ima eno navadno črno bananico ter vjolčno , na resiverju pa vjolčnega priklopa ni nikjer. Je treba potem ko se vse priklopi na resiver od hišnega kina do blue ray enote kaj nastavit na tv ? Upam da me razumete. Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC -> smart tv -> hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 5920 (5042) | St235 |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32778 (24317) | p|X| |
» | Priklop hišnega kinaOddelek: Zvok in slika | 5846 (3686) | ninjaxx |
» | Nakup A/V Receiverja (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 48780 (30245) | Anney |
» | Zvok iz TV na hišni kino preko HDMI kablaOddelek: Zvok in slika | 7572 (7333) | Zvezdica27 |