Forum » Loža » Ne najdem enega videa - reklame...
Ne najdem enega videa - reklame...
Omelo ::
A se mogoče komu sanja, za kater video / mogoče reklamo, bi šlo?
Pride ena ženska v sobo, pa vidi tipa in eno na njemu in nato on njej razloži kako je do tega prišlo. Da so ga ugrabil, itd., na koncu se pa uleže na posteljo, potem pa ena iz zgornjega štuka na njega pade čez strop. :)
Anybody?
Pride ena ženska v sobo, pa vidi tipa in eno na njemu in nato on njej razloži kako je do tega prišlo. Da so ga ugrabil, itd., na koncu se pa uleže na posteljo, potem pa ena iz zgornjega štuka na njega pade čez strop. :)
Anybody?
#000000 ::
Kako se imenuje skupina ki se je preoblekla v policiste (detektive) in teče po mestu kao da so v akciji, pa vsi majo brke, imam na koncu jezika ampak še vedno premal :)
Evo sem se spomnu :) Beastie Boys - Sabotage
Evo sem se spomnu :) Beastie Boys - Sabotage
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Pinzl ::
živjo
jaz imam podoben problemček, namreč iščem komad ki se predvaja na History Channel med reklamo za Rick's Restorations in del komada je boys are back in town, boys are back in town...shazam mi ga ne prepozna, pa kar sem gledal na YT nobeden ni pravi :P
Se komu sanja?
jaz imam podoben problemček, namreč iščem komad ki se predvaja na History Channel med reklamo za Rick's Restorations in del komada je boys are back in town, boys are back in town...shazam mi ga ne prepozna, pa kar sem gledal na YT nobeden ni pravi :P
Se komu sanja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Sarkastičen filmček - Ženske danes vs nekoč (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12911 (11333) | D3m |
» | Glasbeni coverji z ženskim vokalom?Oddelek: Sedem umetnosti | 1635 (1127) | GupeM |
» | Katere komade v TOP 100 listo?Oddelek: Sedem umetnosti | 4369 (3425) | El Nino |
» | sex in (prehitra)hitra erekcija !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23459 (19381) | Tilen |
⊘ | Naslove pesmi rabim, vem pa delčke besedila ;)Oddelek: Sedem umetnosti | 1854 (1640) | sketch |