» »

sex in (prehitra)hitra erekcija !!!

sex in (prehitra)hitra erekcija !!!

1 2
3
4

.:joco:. ::

Pravzaprav je problem skoraj tako hitro rešljiv, kot je bil naučen.

Hitra ejakulacija je namreč (po mnenju mnogih) v večini primerih naučena.
K temu predvsem pripomore maturbacija. "Čim prej, da me kdo ne dobi".

Tako se človek (no ja, moški) zelo hitro nauči, kako mu "hitro pridet".

Če bi svojega korenjaka od zdaj naprej vzel v roke tako, da vsakič, ko čutiš, da je "blizu", bi za trenutek prenehal in postopek ponavljal tako dolgo, kot je mogoče, bi se hitro od-učil (pre)hitre ejakulacije.
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

Tilen ::

Zanimiva razlaga :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

markasaso12 ::

Pozdravljeni,

sem mlad moški, star 28 let. Že nekaj let nisem imel rednih spolnih odnosov, zdaj pa bom ponovno vstopil v spolno življenje. Malo me skrbi, da bi prehitro doživel izliv.

Zanima me, kako se vi pripravite na spolni odnos po daljšem premoru? Ali uporabljate kakšne spreje, gele ali druge izdelke za zakasnitev izliva? Kakšne so vaše izkušnje in kaj bi priporočali?

Hvala za odgovore in lep pozdrav.

EU_zamašek- ::

Čeprav te skrbi, najprej poskusi.
Šele nato išči rešitve, če bo sploh potrebno.

KBraneK007 ::

Ne skrbi, da boš imel nagli izliv.
Babam ni to važno. Še dopadlo se ji bo, da te je tako hitro obdelala, prvič. ;) :))

c3p0 ::

To bo ziher touch & go, ne skrbi, so vajene... Lahko pa eno rundo prej oddelaš.

delavec44 ::

Pa saj lahko večkrat probaš :D

Ne vem zakaj ampak pri meni vedno dlje traja, ko imam mačka.

PovemVfaco ::

Kk so enim možgane opral, to j neverjetn. Če dobr seksaš, pol ti hitr pride, čist normaln. Evolucijsko je hitr špric tudi prednost, da čimprej oplodiš pa pobegneš. Č pa se hočš dlj cajta zadrževat v eni in isti, pa tud lah. Minuta pavze, pa druga runda. Pa pol pet minut pavze, pa tretja runda. Pogledaš na uro, pa pogruntaš, de si 3 ure ponucu z eno in isto, k bi lah v tem cajtu 3 različne kresnu. Pol te še pa kliče skoz, brezveze, pa prijatlcam pove, pa te še one kličejo, jz nimam tolk cajta, jebemu mast

Zgodovina sprememb…

Horas ::

ja res, tisti ko pravjo da more seks trajat več kot pol ure :))

10-15min je ravno prav, svetovno povprečje , sem zasledil pred kratkim anketo, je 8min. in to je vključena predigra, orala njej, njemu, zato pa je 69 zakon leže na boku, tak da vsaka normalna baba potem zlahkoto doseže orgazm med seksom v tem času.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

barabin2 ::

trot je izjavil:

GregiB, moraš upoštevati, da smo ljudje zelo različni in da določene stvari so možne. Recimo osebno ti lahko rečem, da mi je v posebno veselje (puncam pa malo manj >:D ), če mi pride prej kot v 10 minutah, ene dvakrat celo v petih. Ampak žal;( >:D :P ponavadi traja dlje, še posebej kak četrti ali peti sex tisti dan je včasih že kar mal tečen in na izliv niti ne računam, če pride pride. Res je pa tud neki, da kadar sem v službi, se mi več kot dvakrat na dan skoraj ne da sexat, pa tud cajta ni. Na dopustu/morju je pa stvar drugačna, tam pa bolš da se punca ne pripogiba kaj preveč>:D Pa še neki, vsi cajti so mišljeni za penetracijo, skupno zadeve ponavadi trajajo 1,5 do 2,5 ur. Samo po pravici povedano, to je že skoraj mučenje za punco, pa kak lubrikant zelo zaželen.

Za avtorja teme: A si kdaj poomislil na obrezovanje? Pravijo, da pol ni več tako občutljiv. Ali pa če samo nosiš kožico potegnejno nazaj. Poleg tega pa utrjuj mišice -Keglove vaje. Poišči na netu.

tema je obvious troll ampak nikakor se ne obrezat. Izgubil bos 90% senzacij, "orgazem" bo ratal le majhen krc v predelu tica. Cirkumzija je genitalna mutilacija ampak nikoli ne bo tako opredeljena zaradi vere.

Lahko nosis kozico nazaj in so tudi pripravki da drzijo na mesto... v tem primeru vsaj izguba ne bo trajna.

Ni treba ravno na 21 let stara sporočila odgovarjati.

Okapi ::

V izobraževalne namene - takole je videti srčni utrip med seksom.;)

Še en dokaz, da je 15 minut drajsanja čisto dovolj.
Saj lahko kasneje ponoviš.

Miki N ::

delavec44 je izjavil:

Ni treba ravno na 21 let stara sporočila odgovarjati.

Naj se vidi kako kul in mlad je bil Sloteh včasih!

val46 ::

Ja, predvsem pa da je isti folk, ki je takrat pri ne vem 15ih letih imel probleme s prehitro ejakulacijo, jih ima sedaj, po 20ih letih ravno še tako. Kaj ti to pove?

Vaja dela mojstra, druge ni. In če ni vaje, tudi mojster ne moreš bit 8-)

gruntfürmich ::

barabin2 je izjavil:

tema je obvious troll ampak nikakor se ne obrezat. Izgubil bos 90% senzacij, "orgazem" bo ratal le majhen krc v predelu tica.
si ti zase siguren da nisi trol ali vsaj umsko prizadet?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

mr_chai ::

Nekdo je reku naj pomisli na babico, pa mu ne bo prišlo..

Ljudje smo različni in imamo z babicami drugačne izkušnje. Ne metati vse v isti koš.

Moja babica je bila ljubeča, spekla mi je kdaj piškote itd...

Če pomislim nanjo, mi še prej pride. Pa ne zaradi privlačnosti, ampak zaradi topline.

iso2000 ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: iso2000 ()

FireSnake ::

markasaso12 je izjavil:

Pozdravljeni,

sem mlad moški, star 28 let. Že nekaj let nisem imel rednih spolnih odnosov, zdaj pa bom ponovno vstopil v spolno življenje. Malo me skrbi, da bi prehitro doživel izliv.

Zanima me, kako se vi pripravite na spolni odnos po daljšem premoru? Ali uporabljate kakšne spreje, gele ali druge izdelke za zakasnitev izliva? Kakšne so vaše izkušnje in kaj bi priporočali?

Hvala za odgovore in lep pozdrav.

Nič sekirat. Ko boš tretjič v eni niči se bo stanje normaliziralo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

PovemVfaco ::

mr_chai je izjavil:

Ljudje smo različni in imamo z babicami drugačne izkušnje. Ne metati vse v isti koš.

Če pomislim nanjo, mi še prej pride. Pa ne zaradi privlačnosti, ampak zaradi topline.

Baka ti je viagro mešala v piškote

barabin2 ::

gruntfürmich je izjavil:

barabin2 je izjavil:

tema je obvious troll ampak nikakor se ne obrezat. Izgubil bos 90% senzacij, "orgazem" bo ratal le majhen krc v predelu tica.

Resnica boli in včasih je boljše če se je ne zavedaš (v kolikor si slučajno eden izmed nesrečnežev ki jih je pohabil zdravstveni sistem). "Ignorance is a bliss", kot pravijo.

Ti verjameš da če odrezeš del telesa z največjo gostoto živcev na celem telesu, da te to poveže z bogom?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: barabin2 ()

Ne znam si predstavljat da bi imel 10x bolj občutljivega tiča. Potem bi mi prišlo če bi ga samo noter porinil. Ampak ti itq vse veš...

Če si ne znaš predstavljati, kaj potem palamudiš. Jaz mojih otrok ne bi nikoli pohabil.

c3p0 ::

Obrežejo pod izgovorom higiene, kar je čisti BS. IMO gre za nasilje in je za prepovedat. Ko je nekdo odrasel, se pa lahko sam odloči za pohabljenje.

bm1973 ::

V ZDA je to skoraj obvezno.

Sam pač komu tudi lulčka odrežejo, ker se malo zmotijo...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

bm1973 je izjavil:

Stopnja obrezovanja novorojenčkov v bolnišnicah v zadnjih letih upada:

Danes: Najnovejši podatki (iz leta 2022 in 2025) kažejo, da se v bolnišnicah obreže približno 49 % do 55 % dečkov.

Razlogi za upad: Večja kulturna raznolikost (zlasti rast hispanske populacije, kjer obrezovanje ni običajno), manjše zaupanje v rutinske medicinske posege in dejstvo, da nekatere zavarovalnice posega ne krijejo več samodejno.

Regionalne razlike
Zanimivo je, da se statistika močno razlikuje glede na to, kje v ZDA živiš:

Srednji zahod (Midwest): Še vedno najvišja stopnja, okoli 68-70 %.
Zahod (West): Najnižja stopnja, kjer je obrezanih le okoli 20 % novorojenčkov.

Ampak ja, še vedno preveč.

Zgodovina sprememb…

bedak_res ::

Ne razumem zakaj noben še ni predlagal, da si ga pač tisti dan zdrkaš ene parkrat..
Recimo 3x, potem pa sex. Garant ti bo trajalo dlje.

Pa nasplošno tudi.. Začni si ga 2x na dan bombat boš kmal vesel če ti sploh stopi.

delavec44 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Stopnja obrezovanja novorojenčkov v bolnišnicah v zadnjih letih upada:

Danes: Najnovejši podatki (iz leta 2022 in 2025) kažejo, da se v bolnišnicah obreže približno 49 % do 55 % dečkov.

Razlogi za upad: Večja kulturna raznolikost (zlasti rast hispanske populacije, kjer obrezovanje ni običajno), manjše zaupanje v rutinske medicinske posege in dejstvo, da nekatere zavarovalnice posega ne krijejo več samodejno.

Regionalne razlike
Zanimivo je, da se statistika močno razlikuje glede na to, kje v ZDA živiš:

Srednji zahod (Midwest): Še vedno najvišja stopnja, okoli 68-70 %.
Zahod (West): Najnižja stopnja, kjer je obrezanih le okoli 20 % novorojenčkov.

Ampak ja, še vedno preveč.

To obrezovanje so v ZDA itak spopularizirali zdravniki z določenim tipičnim življenjepisom, ki so včasih bili zelo dobro (pre)zastopani. Zdaj je tudi v tem poslu več latinosov, Azijcev, Podkontinentalcev ipd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Misliš Židje, ki verske razloge neutemeljeno upravičujejo z medicinskimi (higieničnimi)?

Sicer se je že Seinfeld ponorčeval iz tega kakih 30 let nazaj ...

GregiB ::

delavec44 je izjavil:

Misliš Židje, ki verske razloge neutemeljeno upravičujejo z medicinskimi (higieničnimi)?

Dr. Lewis Sayre, ki je uvedel mutilacijo fantkov v ZDA v 19. stoletju je bil kar lepo kristijan (presbitarijanec) in je smatral obrezovanje fantkov kot preventivni ukrep proti infekcijam in drugim zdravstvenim komplikacijam.
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Seveda so to uvedli v ZDA, v Evropi sicer ne ...

deskstar ::

delavec44 je izjavil:

Žide je iz faraon Egipta izgnal (Exodus) tudi zaradi tega, ker so med prebivalstvom širili gonorejo (triper). Triper se precej počasneje prenaša, če so moški obrezani. V narodno zavest se je verjetno to tako močno vtisnilo, da je nastal običaj. Podobno je s prepovedjo svinjine pri muslimanih. Pokvarjeno svinjsko meso je namreč močno strupeno in v toplih krajih v časih brez hladilnikov ga je bilo treba porabiti takoj ali tvegati zastrupitev.

CharlieKK ::

deskstar je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Žide je iz faraon Egipta izgnal (Exodus) tudi zaradi tega, ker so med prebivalstvom širili gonorejo (triper). Triper se precej počasneje prenaša, če so moški obrezani. V narodno zavest se je verjetno to tako močno vtisnilo, da je nastal običaj. Podobno je s prepovedjo svinjine pri muslimanih. Pokvarjeno svinjsko meso je namreč močno strupeno in v toplih krajih v časih brez hladilnikov ga je bilo treba porabiti takoj ali tvegati zastrupitev.

Kje si pobral te informacije in ali predlagaš kakšno knjigo na takšne tematike? TIL

johnnyyy ::

.:joco:. je izjavil:

Hitra ejakulacija je namreč (po mnenju mnogih) v večini primerih naučena.

Jaz pravim da je to posledica evolicije. Hitreje kot opraviš, manj možnosti imaš da te zasačijo. :D

deskstar je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Žide je iz faraon Egipta izgnal (Exodus) tudi zaradi tega, ker so med prebivalstvom širili gonorejo (triper).

Ma po mojem to še v top 5 ni bilo. Ne izženeš celega naroda sam zaradi triperja - je bilo sigurno še kaj drugega. Bi rabili prav razširiti nabor hieroglifov za vse popisati. :))

solatko ::

Asgard vas fino trola, ker so teme na ST vedno bolj dolgočasne, se je pač odločil malo popestriti zadeve.
Delo krepa človeka

Dimnik ::

solatko je izjavil:

Asgard vas fino trola, ker so teme na ST vedno bolj dolgočasne, se je pač odločil malo popestriti zadeve.

Ko hočeš bit pametek, izpadeš pa glih kontra...

Bar bi par postov nazaj pogledal...
Ne sprašuje asgard, ampsk markasaso12...

Ajaj...

alešhojs ::

Dve uri prej si ga švrkni pa ne boš imel težav.

Sem bil pa tud jaz že kdaj nepričakovano ujet v seks po kakšnem tednu kopičenja zalog, tkoda poznam zagato. Rečeš ji jebiga, preveč si bla seksi, pol pa čez pol ure ponoviš8-)

Bl4ckSw4n ::

Nič ni treba nrdit. Bo coolidge effect vse zrihtal.

delavec44 je izjavil:

Če si ne znaš predstavljati, kaj potem palamudiš. Jaz mojih otrok ne bi nikoli pohabil.

sj si ti tudi ne znaš predstavljat to izmišljotino, pa jo vseeno nadaljuješ...

Gagatronix ::

mr_chai je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

barabin2 je izjavil:

Circumcision @ Wikipedia

zdaj pa še ti povej od kot ti to, da je 90% živcev v kožici in ne v glavi.

DamijanD ::

Saj veš, da eni razmišljajo s spodnjo glav(ico) - očitno z razlogom :D

In imajo prav.
Zgornja te večkrat zajebe ...

Siso ::

Točno,fuk kot fuk je tolko precenjen,da ljudje delajo posledično preveč neumnosti....

Siso je izjavil:

Točno,fuk kot fuk je tolko precenjen,da ljudje delajo posledično preveč neumnosti....

"Jebeš kislo grozdje!" je rekla lisica. ;)

Alexius Heristalski ::

Se vidi, da je prišla pomlad, vas/nas že razganja.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

borut_p ::

Miki N je izjavil:

deskstar je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Žide je iz faraon Egipta izgnal (Exodus) tudi zaradi tega, ker so med prebivalstvom širili gonorejo (triper).

Ma po mojem to še v top 5 ni bilo. Ne izženeš celega naroda sam zaradi triperja - je bilo sigurno še kaj drugega. Bi rabili prav razširiti nabor hieroglifov za vse popisati. :))

Žide je še vsak izgnal - egipt, rim, nemci. Ker so kot hobotnica ki se zažre v vse pore druzbe za lastni benefit. Podobno kot virus.
Obrezovanje bi si pa mislil da je v izvornem delu sveta bilo res zaradi higiene - dostop do dnevne cistoce pac ni bil nekaj obicajnega. Potem je bilo to privzeto v verski okvir in se pohabljajo se zdaj.

Alexius Heristalski je izjavil:

Se vidi, da je prišla pomlad, vas/nas že razganja.

In prav je tako! :))
Samo še punce mora razgnati pa bo špricalo na polno
1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obrezovanje deckov

Oddelek: Problemi človeštva
253979 (684) k4vz0024
»

Razdevičenje