» »

Zakaj so solarne elektrarne prava stvar

Zakaj so solarne elektrarne prava stvar

Temo vidijo: vsi
««
428 / 428
»
»»

enavlaka ::

O tem govorim

alekskac ::

Dobr, to so zdej finese, v katere se še nisem poglabljal. Ne bom se zdej delal zraven da se zastopim. Zdej tud menda vsi Deye montirajo, to je kokr trenutno najbolj fajn če sem prav razumel

Od kitajcev je eden boljših. Podpora je pa katastrofalna. Veliko jih je še po skladiščih, ker niso pričakovali, da bo upadla prodaja elektrarn na nič. Pri nizkih limitah se ne obnesejo, je solaredge boljši, tega pa nobeden več noče.

joez7 ::

Jaz bi mel hibrida od SolarEdge, če bi našel ustrezne baterije z primerno ceno8-), pa v trenutku povpraševanja ni blo znosne kombinacije. Na RWS naj bi šle tudi nekatere nepodprte baterije. Pogoj zame je bil LiFePO4 - pa postavitev v garažo. Li-po nisem upal dati v bivalni prostor.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

Imaš zelo drage baterije od solaredga, ne rabiš pa niti hibrida, se samo šteknejo na ac. Homestore.

joez7 ::

enavlaka je izjavil:

Imaš zelo drage baterije od solaredga, ne rabiš pa niti hibrida, se samo šteknejo na ac. Homestore.

V mojem primeru žal NE. Mam 800V platformo. Pa še tiste od SE. so HV 400V in LI-po.
Ob odločitvi za SE. je blo v prospektu navedeno, da bodo tudi 800V platformo podprli - "BODO", pa ni blo nič s tem. So šli na LV-50V RWS in RWB in zaprt ekosistem. Pa se jim zgleda ni izšlo.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.
««
428 / 428
»
»»