» »

kratka spletna anketa

kratka spletna anketa

104student ::

Pred vami je povezava do kratke spletne ankete, za vse srednješolce.
Anketa je anonimna in bo vzela 5 minut vašega časa.
ANKETA

Phantomeye ::

Aja kar tako, tle mate anketo, ajde čau. Nič o čem je anketa, kaj želite z njo izvedeti, kdo kdo ste, itd. (opis na sami anketi ni nič boljši).

Brez kakršnega koli opisa tega linka nihče ne bo kliknil. Kaj šele, da bi šel reševat anketo.

+

1. anketa sigurno ni samo 5-minutna, če je že na prvi strani 23 vprašanj.
2. anketa je poden. zanič vprašanja, ki so vrh tega brez neke rdeče niti. Sanja se mi ne, kaj želite sploh izvedeti.

deltacqb ::

Phantomeye je izjavil:

Aja kar tako, tle mate anketo, ajde čau. Nič o čem je anketa, kaj želite z njo izvedeti, kdo kdo ste, itd. (opis na sami anketi ni nič boljši).

Brez kakršnega koli opisa tega linka nihče ne bo kliknil. Kaj šele, da bi šel reševat anketo.

+

2. anketa je poden. zanič vprašanja, ki so vrh tega brez neke rdeče niti. Sanja se mi ne, kaj želite sploh izvedeti.

To pa je današnji študij v Sloveniji. Profesorji tu in tam omenijo, da je potrebno v empirični raziskavi uporabiti neko metodo in vsi, ki ne preberejo nič o metodologiji se pač odločijo za anketo. Če je že priprava tako zanič kako bo šele z analizo. Moja žena je delala magistrsko v Gradcu. Mentor ji je najprej naložil par bukev glede empiričnih metod. Ko jih je prebrala je morala k njemu na "pogovor", da vidi če se ji sploh sanja kaj in kako. Popolnoma drugačen pristop. Njenja kolegica je poskusila po podobnem pristopu kot je ta, a so jo raztrgali na zagovoru in je padla.

Phantomeye ::

deltacqb je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

+

To pa je današnji študij v Sloveniji. Profesorji tu in tam omenijo, da je potrebno v empirični raziskavi uporabiti neko metodo in vsi, ki ne preberejo nič o metodologiji se pač odločijo za anketo. Če je že priprava tako zanič kako bo šele z analizo. Moja žena je delala magistrsko v Gradcu. Mentor ji je najprej naložil par bukev glede empiričnih metod. Ko jih je prebrala je morala k njemu na "pogovor", da vidi če se ji sploh sanja kaj in kako. Popolnoma drugačen pristop. Njenja kolegica je poskusila po podobnem pristopu kot je ta, a so jo raztrgali na zagovoru in je padla.

Sicer je to srednješolska anketa, kjer jim itak samo rečejo naredte anketoa, ampak bi si tile dijaki lahko vzeli čas in šli googlat, kako zgledajo dobre ankete. Še boljše bi bilo, če bi dejansko poiskali ankete, ki so bile uporabljene v podobnih raziskavah. Bi imeli na koncu manj dela, pa še neko zagotovilo, da so bila vprašanja preverjena.

Največji problem je, da potem s temi zanič anketami težijo folku... in ko bi pa človek rad anketiral z resno anketo... pa nihče noče več sodelovat, ker imajo anket že poln falus.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

raziskava za magistrsko nalogo

Oddelek: Šola
131837 (1266) deltacqb
»

Zelo kratka anketa o asociacijah

Oddelek: Loža
71111 (879) tsh2
»