Forum » Šola » Informatika izredno
Informatika izredno
ramiz?! ::
Mislim, da zate bolj ne, če nisi ni toliko računalniško podkovan, da bi v google napisal "študij informatike" in dobil vse informacije, ki jih rabiš.
Evo, sm ti jest to naredu.
Evo, sm ti jest to naredu.
Never regret anything, there's always a reason things happen.
valuk ::
Cvetka. Ja lepo da poznaš stran lmgtfy. Čestitke.
In ja, sem že pogooglav zadevo ter nisem našel nobenih pametnih informacij. Informatika v sodobni družbi, me ravni ne zanima, prav tako ne razne B2 in podobne višješolske institucije.
In ja, sem že pogooglav zadevo ter nisem našel nobenih pametnih informacij. Informatika v sodobni družbi, me ravni ne zanima, prav tako ne razne B2 in podobne višješolske institucije.
Marat ::
DI na FDV je zelo usmerjen v statistično analizo, dosti njihovih diplomantov se nato zaposli v agencijah ki merijo javno mnenje ali delajo tržne raziskave.
FIŠ v Novem mestu ne poznam tako zelo, vendar po predmetniku sodeč izgleda, da so nametali en kup predmetov iz različnih vetrov (družboslovje + nekaj tehničnih). Vprašanje kaj pride ven iz tega... Take privat fakultete meni bolj izgledajo kot korita za profesorje tipa Rončević, kot pa kaj drugega.
Raje si poglej izredne študije smeri iz ljubljanske univerze: FRI VSŠ, DI FDV, poslovna informatika EF itd. Poglej predmetnike in ugotovi kaj ti najbolj odgovarja.
FIŠ v Novem mestu ne poznam tako zelo, vendar po predmetniku sodeč izgleda, da so nametali en kup predmetov iz različnih vetrov (družboslovje + nekaj tehničnih). Vprašanje kaj pride ven iz tega... Take privat fakultete meni bolj izgledajo kot korita za profesorje tipa Rončević, kot pa kaj drugega.
Raje si poglej izredne študije smeri iz ljubljanske univerze: FRI VSŠ, DI FDV, poslovna informatika EF itd. Poglej predmetnike in ugotovi kaj ti najbolj odgovarja.
Phantomeye ::
DI na FDV je zelo usmerjen v statistično analizo, dosti njihovih diplomantov se nato zaposli v agencijah ki merijo javno mnenje ali delajo tržne raziskave.
No ja, lahko se statistiki izogneš in se usmeriš drugam :P, kar niti ni tako slaba ideja. Lahko se osredotočiš na anketno metodologijo, website usability, etc. Ampak to je bolj tako. FDV DI rabi malo več predmetov. Ni veliko izbire pri predmetniku.
Drugače se pa kul sliši informacijska varnost na fakulteti za varnostne vede. Na voljo izredno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FIŠ-fakulteta za informacijske študijeOddelek: Šola | 11690 (5762) | cheetah2 |
» | Informacijska varnost (VS) - neakreditiran študij?Oddelek: Šola | 4091 (3761) | urli |
» | Nov študij računalništva na FIŠ v Novem mestuOddelek: Šola | 14250 (12142) | Blinder |
» | Se splača iti študirati (izredno) družboslovno informatiko?Oddelek: Šola | 3288 (2582) | krho |
» | Test kam iti študirati?Oddelek: Šola | 6576 (6142) | KK44444444 |