Forum » Strojna oprema » Lenovo E430: "Plugged in, not charging" (baterija se ne polni)
Lenovo E430: "Plugged in, not charging" (baterija se ne polni)
pirx ::
Pozdravljeni,
imam 2 tedna star Lenovo E430 in že so težave s polnjenjem baterije. Zdaj že ene 3 dni se baterija napolni samo do 48 %, potem pa napiše "Plugged in, not charging".
Imam Win 8 64 bit in vse Windows ter Lenovo popravke + najnovejši BIOS. Na official Lenovo forumu so mi svetovali to rešitev: http://windows7themes.net/more-battery-...
Sem poskusil, vendar ni naredilo nič.
Ima kdo kakšen predlog, kaj še poskusiti? Sicer sem pa videl, da je to kar pogosta težava na ThinkPadih oz. tudi z Win 8 zna bit to povezano.
Hvala!
imam 2 tedna star Lenovo E430 in že so težave s polnjenjem baterije. Zdaj že ene 3 dni se baterija napolni samo do 48 %, potem pa napiše "Plugged in, not charging".
Imam Win 8 64 bit in vse Windows ter Lenovo popravke + najnovejši BIOS. Na official Lenovo forumu so mi svetovali to rešitev: http://windows7themes.net/more-battery-...
Sem poskusil, vendar ni naredilo nič.
Ima kdo kakšen predlog, kaj še poskusiti? Sicer sem pa videl, da je to kar pogosta težava na ThinkPadih oz. tudi z Win 8 zna bit to povezano.
Hvala!
pirx ::
OK, urejeno. Še enkrat sem ta postopek ponvil, vendar sedaj računalnika nisem ugasnil, ko se je začel polniti, ampak ga puščam prižganega.
Me prav zanima, če bi zagnal Linux live verzijo in tam poskusil s polnjenjem. Če se še enkrat to zgodi, bom zagotovo poskusil.
LP!
Me prav zanima, če bi zagnal Linux live verzijo in tam poskusil s polnjenjem. Če se še enkrat to zgodi, bom zagotovo poskusil.
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov polnilec za računalnik ne polni nove baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2349 (1431) | rose2288 |
» | Po zamenjavi termalne paste se baterija ne polni - Lenovo B50-70Oddelek: Strojna oprema | 1117 (792) | Mitja358 |
» | AKUMULATOR NI ZAZNANOddelek: Pomoč in nasveti | 1696 (1324) | Heavy |
» | Baterija na prenosniku-naenkrat "hin"Oddelek: Strojna oprema | 2367 (1923) | oLi' |
» | Plugged in, not charging, 0% remainingOddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1519) | RejZoR |