Forum » Pomoč in nasveti » Pokvarjene slušalke Sony MDR-RF840R
Pokvarjene slušalke Sony MDR-RF840R
SG_101 ::
Imam brezžične slušalke Sony MDR-RF840R, ki pa so se mi pokvarile -> Leva slušalka ne dela (ni zvoka). Dal sem jih nekemu "domačemu mojstru", da bi malo pogledal, kaj bi bilo, če se je morda odlotala kakšna žička, kot se mi je že naredilo pri enih drugih slušalkah. Kaj konkretnega ni opazil, je pa moral precvikati tudi eno žičko, da je lahko levo stran slušalk sploh odprl.
Zanima me naslednje: Ali se sploh splača dati na popravilo na kakšen uradni Sony servis, glede na to, da slušalke niso več v garanciji, nove pa stanejo cca. 55€?
Hvala
Zanima me naslednje: Ali se sploh splača dati na popravilo na kakšen uradni Sony servis, glede na to, da slušalke niso več v garanciji, nove pa stanejo cca. 55€?
Hvala
AlphaOne ::
Kaj pa mislis ti o tem?
No, mislim da je tvoje vprasanje retoricno. Odgovor je ne.
No, mislim da je tvoje vprasanje retoricno. Odgovor je ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AlphaOne ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z menjavo 3.5mm jack konektorjaOddelek: Zvok in slika | 3866 (3400) | RatedR |
» | Popravilo slušalkOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2500 (1497) | rokam |
» | Prenos zvoka iz TV na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 5904 (5642) | SkyEye90 |
» | Prerezan kabelOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1176 (958) | Pyr0Beast |
» | Slušalke za mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 6048 (5112) | zuz3k |