» »

Tezava s peko image fajla na cd

Tezava s peko image fajla na cd

Xplicit ::

Mam en problem - mam en image fajl, no u bistvu je vec fajlov po 15MB ki naj bi skupi tvorl image fajl

Mam glavn fajl .cue (0.5 MB), ter se ene 30 dodatnik fajlov

to nej bi vse skupi zapisu na cd kao image fajl, sam k najdem fajl .cue, mi pokaze kao velikost image fajla - 0MB!?!

pol pa ce dam burn, mi pa nc ne zapece - CD ostane prazn...

Uporablam pa Nerota 5.5.10

A kdo slucajno ve kak bi lahka to zapeku na cd, k mi bo zivce pozrl ;((

Dušan ::

Po mojem je v tistih ostalih 30 fajlih ta .BIN ali ISO fajl ki ga rabiš. Prvo probaj teh 30 fajlov nekako skupi spravt. Kero končnico pa majo. ARJ,ZIP,ACE,001 ....?

cela zadeva ja bla 'zipana' v format .TAR (prvic slusu, ampak je winrar raztegnu)

pl je pa nastal 30 fajlov k majo koncnice od 001, 002, 003, ..., 030

je pa se en sfv fajl zravn, pa se en .nfo - ki je pa povsem nekoristn - pise zapeci kot image fajl - sam to ne dela! :\

ma kdo se ksno idejo?

no u bistvu bi mogu vse te fajle (001 - 030) spravt v .BIN fajl, da bi ga pol zapeku na CD

Dead_Eye ::

stvar bi ti moglo odpakirat v .bin file. če ti ne odpakira cel fajl je zelo verjetno da manjka še nekaj arhivov (31, 32?) al pa je kje crc error. provaj s powerarchiverjem - ti pove če so vsi srhivi al ne

drugače pa ima .bin, .cue,... fajl enako velikost kot ima pol cel cd - 650mb, 700,...
The one and only

Dušan ::

To foro z 001, 002.... mislim da obvlada "windows commander". Kao nek backup varianta. Enkrat sem že na eni Madžarski strani se s tem zafrkavu k so mel filme na to foro gor.
Probi widows commander, pa pol javi kakšen fajl si dobil.
Aja, al pa mogoče kakšen novejši winzip ali winrar tud zna s tem delat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dušan ()

3LeR. ::

ok ce je zravn .sfv fajl to pomen da rabs SFVcheker ki ti bo povedal ce so vsi fajli in ce niso coruptani. (predlagam quickSFV =>>GOOGLE!). ce ti napise da so all ok pol moras pac xtractat iz njih .bin
ce so fajli .000, itd. misl da je to WinAce. (odpakira jih winace in novejse verzije WinRar).
k mas enkrat bin fajl pa sam un queue zloadi v FireBurnerju in speci. P mojih izkusnjah nero ne mara teh .cue pa .bin.

good luck

Ok zdej sm z winrar razpakeru fajl 001 in dobu IMG fajl, se en isti CUE fajl, pa ce CCD, PPF & SUB fajl, ter applyppf.exe fajl

kaj zdej s tem, ker image fajla se zmeri noce zapect, oz. ga kao ne najde :\ ce izberem cue fajl, ceprav je zravn 752MB fajl IMG :\

3LeR. ::

ok za .ccd je pa sam en prog. rece se mu clone cd dobis ga pa tukaj
pac sam ta klikn burn from image pa pokaz na ta .ccd. bi mogl delat.
em pa mogoce preden to pece pozen un apply*.exe in mu pokaz un ppf fajl da neki patcha .img.. Ponavad moras to nredit ce peces s clone cd jem..

drugac pa ponavad ce pozorno preberes .nfo fajl tam vse pise kaj pa kako DA? :\

Hvala zdej dela

sm raztegnu z winrarom, pol pa tist posnel z cloneCD - dela super :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako posneti BIN & CUE datotek ??

Oddelek: Pomoč in nasveti
274720 (4026) shemenko
»

Kako posneti image .bin bre .cue datoteke

Oddelek: Zvok in slika
51101 (1084) HeiJack
»

bin filet brez cue fajla.. je mozno kaj s tega vn dobit?

Oddelek: Programska oprema
131636 (1472) willson
»

Kako odpakirat *.SFV ???

63356 (3250) Gh0st
»

Bin file

81795 (1677) kljukec

Več podobnih tem