Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy S4
Samsung galaxy S4
francek1 ::
M-XXXX: Imam S2 pa se je vse prej spraskalo (okvir in robovi) kot pa ta pokrovček baterije za 2-3€.
Pa ko že omenjaš verzijo software. Neke bistvene razlike med 4.1 in 4.2 ni in če so dosegli večjo stabilnost na 4.1 naj potem s tem shipajo telefon in v doglednem času updatajo ne pa na vrat, na nos kot samsung in potem spustijo takšne buge naprej ala superbrick itd. Ne glede na to, da ima samsung hitrejši procesor (za kar 12% -kar te pali) še vseeno rabi dlje, da pride do homescrena kot večina drugih telefonov in odpira dialer 3 sekunde. Seveda tudi vemo, da boš ti to rešil z uporabo custom roma, ampak kaj pa tisti ki ga ne bodo.
Kdor problema ne reši s custom romom, si takega telefona ne zasluži. Enako kritizerji, ki ne ločijo kroma od barve...kdo pa koga sili, da kupijo lahek tanek telefon z velikim zaslonom? Naj si kupijo aluminijasto ciglo od ajfona, pa povečevalno steklo poleg, da bo kaj videt na ekranu!
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
res ne razumem, saj itak daš telefon potem v ovitek in je vse od kvalitete ekran samo še odvisno, enim je amoled deep black fetish enima pa photoshop accurate IPS panel (baje je to ful pomembno, da so zelo realne barve na 5" zaslonu)
Ovitki so (bili) potrebni ravno zaradi (pre)slabih materialov ohišja in stekla oz. slabega dizajna.
ovitki so odkar zedevce stanejo 500+ EUR
Vsak pameten zaščiti svojo lastnino; neumni pa šele tedaj, ko razbijejo prvi telefon...
kr?en ::
Po 15. jih bo dovolj za vse... tko pravjo na Mobitelu ;)
Bom potem pocakal do takrat oz. poizkusil sreco jutri :)
So rekli v CityParku, ko sem klical, da so jih samo 10 dobili in so jih do 9:30 ze vse zdilali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kr?en ()
Vajenc ::
Je ze na voljo update, ki odpravi tezavo z zaslonom in wifijem?
A lahko poveš kaj več o teh problemih?!
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
M-XXXX ::
Imam namen nabavit S4 in me zanimajo kaksne izkusnje iz prve roke (trajanje baterije, kakovost izdelave, vidljivost zaslona v soncnem vremenu ...).
Do sedaj zelo zadovoljen. Na soncu nima težav, baterija zdrži en dan BP (dlje me dejansko ne briga, ker ga polnem celo noč ne glede na to ali ima zvečer 1% ali pa 99% še baterije.
Občutek držanja v roki je fenomenalen, odzivnost fenomenalna ter še par % boljša po novem updajtu... Praktično gledano nimam nobene resne kritike...
Dr_M ::
Zaslon.
http://forum.xda-developers.com/showthr...
Za wifi se iscem, problem pa je, da prekinja povezavo in ima tezave s povezovanjem z dolocenimi routerji.
Verjamem, da je vse to zgolj sw narave.
Telefon mi je zelo zanimiv, ceprav sem z O4X zelo zadovoljen, bi ga mogoce zamenjal. Bojim se predvsem kaksnih skritih napak, ki so pri samsungu ze stalnica.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
Ker ni nč s tabo, sem sam pogooglal ;p Težave z wifi so imeli lastniki D-Link ruterjev, pa še to bolj ko ne le pri enem modelu in se dajo rešiti z nastavitvami ruterja. Težave z zaslonom so redke, pa še te moraš sam vzpodbudit z dr.anjem drsnika za nastavitev svetlosti. V glavnem bučke, kot sem predvideval.
Edit: si me mal prehitu. Tko, da vzamem nazaj, da ni nč s tabo ;)
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
roCkY ::
Imam namen nabavit S4 in me zanimajo kaksne izkusnje iz prve roke (trajanje baterije, kakovost izdelave, vidljivost zaslona v soncnem vremenu ...).
Do sedaj zelo zadovoljen. Na soncu nima težav, baterija zdrži en dan BP (dlje me dejansko ne briga, ker ga polnem celo noč ne glede na to ali ima zvečer 1% ali pa 99% še baterije.
Občutek držanja v roki je fenomenalen, odzivnost fenomenalna ter še par % boljša po novem updajtu... Praktično gledano nimam nobene resne kritike...
To pa ne rabiš ravno intenzivno. Sam bom imel v povprečju kar težave prebroditi dan brez vmesnega polnjenja.
S BT slušalkami na ušesih ob prenosu internetnega radia prek 3G z malo slašbšim signalom je acu prazen prej kot v 3 urah...
FlyingBee ::
mobitel v današnjih cajtih za 500+ eur niti ne more kaj dosti razočarat, relativno gledano
Kot celota je "škatlca" super. Predvsem ekran je tisto kar mi je najbolj pozitivno. In seveda hitrost v primerjavi s S2.
Energije pa ima le za dokaj zmerno uporabo. Kakih 10-15 dag dodatne teže baterije bi bilo povsem sprejemljivo.
Energije pa ima le za dokaj zmerno uporabo. Kakih 10-15 dag dodatne teže baterije bi bilo povsem sprejemljivo.
nitramcek ::
Predvidevam, da si na Mobitelu?
Jaz sem na Simobilu, pa še nisem dobil nobenega updejta.
Kater firmware pa maš? Jaz mam MDP.
M-XXXX ::
Predvidevam, da si na Mobitelu?
Jaz sem na Simobilu, pa še nisem dobil nobenega updejta.
Kater firmware pa maš? Jaz mam MDP.
MDM
chucki ::
Ste jih kupili na mobitelu ali preko ebay, ker jih ni nikjer na zalogi... ?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Jaz sem klical v Celje (citycenter) in je rekla, da jih danes dobijo, ampak so že rezervirani.
Jaz sem klical v Celje (citycenter) in je rekla, da jih danes dobijo, ampak so že rezervirani.
Rezervacije naj bi lahko delali le tisti dan, ko dobijo aparate. Verjetno si klical prepozno. Pred 15.5. (jutri) jih dobivajo nenapovedano po par komadov.
Woody Allen
Woody Allen
Heh, a to se jih da v naprej rezervirat? Ker meni so v CityParku rekli, da se tega ne da.
Verjetno, če imaš veze, kaj pa vem... Enkrat ga bomo že dobili..
klinker ::
Uceraj ga mel po rokah.
Nexus se vedno bolj odziven, une kao super duper nove funkcije pa lol...dela, pa ne dela Za najdrazji android phone zal en burek je pa smooth...koncno
Nexus se vedno bolj odziven, une kao super duper nove funkcije pa lol...dela, pa ne dela Za najdrazji android phone zal en burek je pa smooth...koncno
Sam sploh nisem imel še namena nabavit. Ponavadi ne skočim na prvo serijo pri tehniki. A sem ob prehodu k Mobitelu prodajacu omenil, da je S4 "na tarči" za letos. Naslednji dan me je poklical...
Nekaj jih gre očitno na ta način. Čez kak mesec jih bo itak povsod zadosti.
Nekaj jih gre očitno na ta način. Čez kak mesec jih bo itak povsod zadosti.
Sba ::
Heh, a to se jih da v naprej rezervirat? Ker meni so v CityParku rekli, da se tega ne da.
Meni so danes v CityParku rekli, da je najbolje zjutraj poklicat in ga rezervirat.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Mobitel sucks! Pa Samsung tud! Danes jih spet nimajo. Kurc jih gleda. Protestno bom zamenjal operaterja in počakal na Nokio 925. Banda pokroviteljska.
Woody Allen
Woody Allen
lahko ga kupiš na Bolhi ali pa od M-XXXX, vendar bo očitno zasoljena cena, kar pa je razumljivo ... počakaj do HTC One, Optimus G Pro in še kakšno presenečenje do poletja, vse sprobaj, potem pa na Mobitel in podpisat
Fantje, ce si res zelite tega telefona, nikar klicat v kaksne vecje centre (npr citypark v lj), ker tam tega telefona ne bodo imeli se vsaj 2 meseca. Sem ter tja slucajno kaksen ponesreci pobegne, drugace gredo vsi pod pultom ven. Poklicite raje na vilharjevo ali posrednike, boste imeli vec moznosti.
To se tudi meni dozdeva :) Edino skoda, da mi vedno vrze na zasedeno, ce klicem v poslovalnico na Vilharjevi :D
Ta teden bom se sprobal mojo sreco, potem bom pa raje pocakal do kdaj drugic.
Ta teden bom se sprobal mojo sreco, potem bom pa raje pocakal do kdaj drugic.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kr?en ()
že 6 milijonov prodanih, 4 mil v prvih 4-ih dneh, norci ... mi pa po 10 na Mobitelov Center čakamo hahahha
http://www.gsmarena.com/samsung_shiped_...
http://www.gsmarena.com/samsung_shiped_...
Zdej se pa uprasajte, kaksna je kvaliteta teh telefonov, ki se tako hitro stancajo. Ali bodo zacel masovno crkovat po enmu letu, tako kot S3?
Najdu sem še boljšo zamenjavo za S4. Sony Xperia ZR coming soon :)
Woody Allen
Woody Allen
bdoxx ::
Zdej se pa uprasajte, kaksna je kvaliteta teh telefonov, ki se tako hitro stancajo. Ali bodo zacel masovno crkovat po enmu letu, tako kot S3?
verjetno bo takšna kot pri s1, s2, s3, note1, note2, ace, ace2,.....? Zgleda pa da delajo nekaj prav, če vsak HighEnd model ruši rekorde prejšnjega.
isto velja iPhone.
// sicer pa če S3 crkne je vsaj razlog za nakup S4 :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bdoxx ()
bdoxx ::
Najdu sem še boljšo zamenjavo za S4. Sony Xperia ZR coming soon :)
zgleda da ma sammy odgovor na vse na trgu xD
Sony ZR = http://www.gsmarena.com/samsung_i9295_g...
Nokia Pure view = http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_...
xD
treba je razumet kupce in veliko oglaševat in to je sammy naredil - večina nas v etuije tlači telefone, tako da je najpomembnejši zaslon in dobra odzivnost gumbov, vse ostalo je skrito = vizualno nas privlači, ampak če skriješ ni več tako pomembno, saj ni avto, ki bi ga skoz razkazoval ... dizajn, aluminjast/steklen povsod, ultra dobra kamera, waterproof .. dejte ga nehat srat ... dober marketing? itak, ni prvi, ni zadnji, ki je to pogruntal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
Kako mi je smešna panika ob izidu nove igračke; sam vedno počakam, da otroci pokupijo prve runde, potem pa rabljenega kupim za pol cene ali še manj.
za pol cene?, torej boš dobil za 300 EUR ali manj G S4 ... no, če ti uspe, kupim od tebe za 350 EUR
Goody ::
ja, po enem letu, to ja, ampak on je napisal ... da otroci pokupijo prve runde, potem pa rabljenega kupim za pol cene ali še manj ... a to je mislim 1 leto :-)
ker drugače jaz po 2 letih dobim za petino cene ali še manj, tako da WTF
kaj pa S4 brez touchwiz-a? http://www.gsmarena.com/is_samsung_work...
vprašanje kdo bo potem kupoval z pipničarovnikom
ker drugače jaz po 2 letih dobim za petino cene ali še manj, tako da WTF
kaj pa S4 brez touchwiz-a? http://www.gsmarena.com/is_samsung_work...
vprašanje kdo bo potem kupoval z pipničarovnikom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
Wc Raček ::
Živjo.
Imam S4, kupil rabljenega (nekumu ni bil všeč ker je android). Kupim novo kartico, sformatiram, kopiram vse s stare kartice na novo. Dela eno uro nato mi jo začne izpenjati.
Prepričan sem bil da je kaj narobe s fajli, zato sformatiram na novo in vse nalagam na novo (aplikacije, navigon mape, glasbo). Dela eno uro in stvari se začnejo ponavljati. Torej kaj naj sedaj storim. Vem da je SDXC sformatiran v exFat, ker drugače niso podprte 64Gb kartice, ampak S4 bi moral imeti gonilnike za to. Ali pač ne?
Kakšen nasvet?
Imam S4, kupil rabljenega (nekumu ni bil všeč ker je android). Kupim novo kartico, sformatiram, kopiram vse s stare kartice na novo. Dela eno uro nato mi jo začne izpenjati.
Prepričan sem bil da je kaj narobe s fajli, zato sformatiram na novo in vse nalagam na novo (aplikacije, navigon mape, glasbo). Dela eno uro in stvari se začnejo ponavljati. Torej kaj naj sedaj storim. Vem da je SDXC sformatiran v exFat, ker drugače niso podprte 64Gb kartice, ampak S4 bi moral imeti gonilnike za to. Ali pač ne?
Kakšen nasvet?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wc Raček ()
za pol cene?, torej boš dobil za 300 EUR ali manj G S4 ... no, če ti uspe, kupim od tebe za 350 EUR
S3 je bil pol leta po paniki 340 EUR (moj oče je dobil štiri mesece starega prejšnji mesec za 150); in to originalno zapakiran. Ti pa samo kupi na kredo, če misliš, da je toliko vreden...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()
Btw, tisti ki mislite nabavit S4, ga pred nakupom prizgite in na razlicnih podlagah natancno preglejte zaslon. Sploh bodite pozorni na crni podlagi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy S4 se dobro prodaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 30873 (25305) | FlyingBee |
» | Sony Xperia Z ali S4 ali ...Oddelek: Mobilne tehnologije | 3874 (3118) | Halfdead987 |