Forum » Programska oprema » Chrome cache v RAM
Chrome cache v RAM
clix ::
secer je mal offtopic, samo glede na to kok rama men požre, se nebi čudu če ma to že po defaultu vklopljen....
Boobiz ::
Tukaj maš.
http://downloadsquad.switched.com/2010/...
EDIT: Obujam temo, ker na 64bit ta postopek ni delal, je blo treba malo dodelat target in sicer "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disk-cache-dir="E:\BrowserCache" (pomemben je tisti " za .exe, brez ne deluje, kakor vsi linki pravijo)
http://downloadsquad.switched.com/2010/...
EDIT: Obujam temo, ker na 64bit ta postopek ni delal, je blo treba malo dodelat target in sicer "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disk-cache-dir="E:\BrowserCache" (pomemben je tisti " za .exe, brez ne deluje, kakor vsi linki pravijo)
I'm drunk, what's your excuse?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Boobiz ()
kuglvinkl ::
A to je v RAM disk? NNočem tega, nočem met mountanga RAM diska samo zarad tega. Čem met tko kot v FF.
Ok, se vdam, če je to res edina možnost...
Ok, se vdam, če je to res edina možnost...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
kuglvinkl ::
"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disk-cache-dir="P:\CCache"
kaj je narobe v tej vrstici, da mene spusti čez?
Mi je Boobiz odgovoru...
kaj je narobe v tej vrstici, da mene spusti čez?
Mi je Boobiz odgovoru...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12383 (7551) | operator88 |
» | Oglasi na internetu (imam adblock pa so še kar oglasi)Oddelek: Omrežja in internet | 2795 (2185) | Kamion |
» | Prazn ChromeOddelek: Pomoč in nasveti | 1078 (665) | Suly |
» | AMD izdal program za izdelavo RAM-diskaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12009 (8809) | k4vz0024 |
» | Chrome s sinhronizacijo zaznamkovOddelek: Novice / Brskalniki | 5396 (3749) | Jst |