Forum » Loža » MB, LJ, zdravniški pregled
MB, LJ, zdravniški pregled
juntrex ::
Lep pozdrav.
Mene zanima, kje bi se šel testirat, za spolno prenosljive bolezni, ter, glede mod, ker me zadnje čase malo bolijo.
ŽELIM pa da je to anonimno brez imena ter priimka, da dobiš le neko številko in potem (zdaj ne vem kako bi se to dalo preverit), greš to številko preverit. Pa če to obstaja, kolko je za plačat?
Mene zanima, kje bi se šel testirat, za spolno prenosljive bolezni, ter, glede mod, ker me zadnje čase malo bolijo.
ŽELIM pa da je to anonimno brez imena ter priimka, da dobiš le neko številko in potem (zdaj ne vem kako bi se to dalo preverit), greš to številko preverit. Pa če to obstaja, kolko je za plačat?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
antonhac ::
Težko, da bi te jajca bolela zaradi spolnoprenosljive bolezni. Je lahko kaj dosti bolj resnega. Idi čim prej k urologu, ta ti jih prešlata in po potrebi z UZ pogleda.
Magic1 ::
Na ifekcijski se lahko anonimno testiraš, a le za HIV se mi zdi. Tako, da ti to nič ne pomaga... Bo res potreba it k urologu.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

Invictus ::
Za začetek lahko nosiš bolj udobne gate ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x

Bananovec ::
Za začetek k osebnemu zdravniku, nadaljna debata je brezvezna.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Križ - bolečina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36363 (10116) | stajerska |
| » | Urolog (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25637 (20932) | tony1 |
| » | Testiranje za spolno prenosljive bolezniOddelek: Loža | 19666 (15516) | Mitja223 |
| » | Telesni "tehnicni pregled"Oddelek: Loža | 4503 (3625) | WarpedGone |
| » | V Velenju prepovedano uriniranjeOddelek: Loža | 6728 (5236) | poweroff |