Forum » Kaj kupiti » Fractal deisgn r4 za navijanje?
Fractal deisgn r4 za navijanje?
JohnMcclane ::
Zanima me, če se to ohišje lahko malček preuredi za navijanje? Namreč rad bi tih in učinkovi sistem. Imam namreč procesor i7 3770k, ki bi ga navijal najverjetneje kar na noctui (4.2 Ghz ali kaj podobnega). Zanima tudi kakšen performace increase pomeni navijanje pri tem procesorju pri renderiranju video faljov?
klinker ::
Sam imam R3 in z vsemi venti ki jih lahko das not res ni problema v prezracevanju. Mojega i5 750 mam navitega iz 2,66Ghz na 3,4Ghz in z Ninjo3 ter 3emi venti na min obratih pod IntelBurn ne preseze 65 stopinj.
axee ::
V takem ohišju ni težko hladiti. Pač dodajaš ventilatorje, dokler niso rezultati zavodoljivi, vstaviš jih pa lahko 7 na ohišje. Tako da ja, R4 je dober kandidat za tvoje potrebe.
JohnMcclane ::
V takem ohišju ni težko hladiti. Pač dodajaš ventilatorje, dokler niso rezultati zavodoljivi, vstaviš jih pa lahko 7 na ohišje. Tako da ja, R4 je dober kandidat za tvoje potrebe.
Kateri ventilatorji pa so najboljši price/performance? Se pravi, da kvalitetno hladijo ob enem so pa še tihi.
DamnYall ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU hladilnik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54536 (3832) | freesty |
» | Kateri hladilnik za i5 950 (socket 1366)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3567 (3251) | solatko |
» | Kateri CPU Cooler? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11118 (8577) | zavajon |
» | Nasvet za hlajenje in utišanje PCja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 32302 (30347) | kuglvinkl |
» | Zračno hlajenje za lga1156Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4430 (3380) | huelz |