» »

Hp quick buttons problem

Hp quick buttons problem

ismon1 ::

Pozdrav!

Na prenosniku HP pavilion dv7 mi ne delajo več touch tipke za volume, mute, wireless ter ostale... Kje bi lahko bil problem in kako ga rešiti?
Nekdo že ima isti problem in je video posnel [malce dolg naslov je:)]:

Pinzl ::

Živjo!

Jaz imam isto HP-ja sicer model 4515s in mi na vsake nekaj časa te quick buttons(sicer se pri meni uporabljajo FX+fn tipka) nehajo delat in je treba na navo naložit gonilnike. Probaj če še nisi :)

miranpozar ::

Pojdi na hpjevo stran, podpora, vpiši tvoj model in poišči hp Quick Launch Buttons software.
To bi moralo biti to.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

ismon1 ::

Hvala za nasvet, vendar sem to že probal. Prav tako vse finte z vzemanjem baterije ven, ipd... Nekaj časa je celo delalo, da sem vzel baterijo ven (brez kabla), vendar se je potem problem ponovil. Pozneje sta mi še lučki mute in wireless crknili, tako da sumim na hardware...

ismon1 ::

Nekdo mi je na Youtubu poslal rešitev (nisem preveril). Rekel je, da so se mu kabli malo iztaknili; da je samo iztaknil kable za wuick launch in jih nazaj vtaknil.
Kako to narediš: original v angleščini:
I unplugged and replugged the two ribbon connectors of what they call the "switch cover" in the "HP Pavilion dv7 Entertainment PC Maintenance and Service Guide", and the buttons are lighting again at power on, and are working in Windows with the correct driver.

Sem šel po Service Guide, sam do enga šraufa nisem mogel, pa sem raje pustil pri miru- sem si naštimal v playerju za muziko global shortcuts in zaenkrat opravi delo quick launch, tako da bom pustil pri miru, da ne kaj zjaham :)
lp

ismon1 ::

Ok. Zdaj je že hecno vse skup...
Uglavnem nisem nič naredil (razen tega, da zdaj, ko imam računalnik na elektriki imam baterijo zunaj)... Prinesem včeraj računalnik iz Ljubljane domov (80km tresljajev) in glej ga zlomka.... gumbki delajo :) Pomoje se je računalnik samo malo zmedel in bojo čez 10 minut crknili, tako da se ne veselim preveč :) Pa sekiram tud ne več :)
lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5411672 (6938) stumf
»

HP Compaq 2510p touchpad problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
8704 (667) Duhec
»

Reset biosa na Hp

Oddelek: Strojna oprema
232045 (1872) RiNC
»

HP Compaq 6715s driver problems

Oddelek: Operacijski sistemi
145248 (4499) tictac
»

Trojan big problem:(

Oddelek: Strojna oprema
133553 (3346) mini-moris

Več podobnih tem