Forum » Zvok in slika » Plex media server in podnapisi.
Plex media server in podnapisi.
OSA ::
Stara tema, mogoče komu pride prav.
Podnapisi morajo biti poimenovani enako kot film, najbolj pomembno pa je, da jim na koncu dodaš končnico .slo, ali .si
Primer:
Rings.2017.SLOSubs.BRRip.XviD-DrSi.avi
Rings.2017.SLOSubs.BRRip.XviD-DrSi.slo.srt
Če kdo pozna boljšo rešitev, se še sam priporočam.
Podnapisi morajo biti poimenovani enako kot film, najbolj pomembno pa je, da jim na koncu dodaš končnico .slo, ali .si
Primer:
Rings.2017.SLOSubs.BRRip.XviD-DrSi.avi
Rings.2017.SLOSubs.BRRip.XviD-DrSi.slo.srt
Če kdo pozna boljšo rešitev, se še sam priporočam.
lp OSA
mitko25 ::
Sam imam ''srt'' podnapise shranjene v obliki ''UTF-8'', Vse filme pa shranjene:
Primer:
Rings.mp4
Rings.srt
Primer:
Rings.mp4
Rings.srt
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitko25 ()
NejcSSD ::
UTF 8 in enako poimenovanje razen končnice bo delalo. Brez slo, si itd... Kot je rekel mitko25
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
TheBlueOne ::
Ce lahko dodam povezano uprasanje, meni podnapisi nehajo delati v roku nekaj minut. Ce jih ponovno izberem ponovno delajo za nekaj minut...
blze ::
TheBlueOne je izjavil:
Ce lahko dodam povezano uprasanje, meni podnapisi nehajo delati v roku nekaj minut. Ce jih ponovno izberem ponovno delajo za nekaj minut...
meni se to tudi dogaja v bs.playerju
uživejte
blze
blze
neo5468 ::
TheBlueOne je izjavil:
To je plex bug ki ga odpravljajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sony bravia external subtitlesOddelek: Zvok in slika | 6036 (5252) | ddasd |
» | Hišni kinoOddelek: Kaj kupiti | 2882 (2136) | krepki |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11774 (9679) | Toros |
» | usb na lcdOddelek: Zvok in slika | 1589 (1133) | potapi |
» | Philips DVP 5140 DVD PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3534 (3424) | peregrinus |