Forum » Pomoč in nasveti » "Paket v luči"
"Paket v luči"
dynr la ::
Ja glede na to, da sem že dvakraat zdle kihnu odkar mam ta shit na mizi....
Res zanimivo. Nisem še zasledil, da bi morala katerakoli naprava za delovanje imeti kaj takšnega. Najprej sm mislu, da je kkšn filter za prah ampak je teža prevelka in tut prahu ni notr oz je prah samo ne tak, kot ga poznamo na policah.... Notri je kot nek pesek....
Res zanimivo. Nisem še zasledil, da bi morala katerakoli naprava za delovanje imeti kaj takšnega. Najprej sm mislu, da je kkšn filter za prah ampak je teža prevelka in tut prahu ni notr oz je prah samo ne tak, kot ga poznamo na policah.... Notri je kot nek pesek....
Upam, da je kaj takega ja. Ampak a to v taki obliki (prahu) dajejo notri??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dynr la ()
Šimpanz ::
A luč stoji stabilno če peska ni notri. Če ne potem je sigurno obtežitev. V moji je obtežitev v obliki kovinske plošče (ene pol kile).
St235 ::
moja prva asociacija, je bla da je en kitaj zapakiral svojo malco zraven luči.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Boobiz ::
moja prva asociacija, je bla da je en kitaj zapakiral svojo malco zraven luči.
Hahah totally made my day
I'm drunk, what's your excuse?
Blazz ::
čak, a tole je bilo poleg luči v škatli ali si prav razstavil luč in je bilo v sami luči? ker mi dimenzije ne gredo skupaj... koliko je pa ta kocka težka? mogoče je bila pa v škatli da je fiksirala luč, da se ni po škatli premetavala?
detroit ::
malenkost ste na trollo stopil vidim da, tako luč imam kake 10let in je uspod če se prav spomnim votla. Vsekakor pa 5kg zaboj heroina ne moreš spravt v tole:D
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gumb za vklop/izklop radiaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2551 (2169) | d4vid |
» | Vgradne led luči v knauf in zaščita pred izolacijoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15144 (10743) | ToniT |
» | Brez elektrike v kopalniciOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4496 (3929) | lovro535v2 |
» | Kako priklopiti senzor gibanja Swiss GardeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3401 (2994) | lacen1234 |
» | pozicijske luči v modri barvi (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 26822 (23713) | St235 |