Forum » Sedem umetnosti » Jurassic Park 4
Jurassic Park 4

oo7 ::
V sredo trailer za Jurski Park 4.
Jurassic World Rebirth | Official Trailer
Jurassic World Rebirth | Official Trailer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

opeter ::
Škoda. Upal sem na neko zgodbo o hibridih med ljudmi in dinozavri. Zdaj pa dobimo spet staro ogrevano juho, le z drugimi igralci.
Kot Terminator ali pa Transformers franšiza.
Kot Terminator ali pa Transformers franšiza.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Tale bi znal biti boljši kot Jurassic World Rebirth 
Jurassic World Rebirth isn't the only Dinosaur driven science fiction film releasing this year! Introducing Primitive War - another prehistoric sci-fi thriller based on the 1968 novel by Ethan Pettus which involve Dinosaurs being let loose in Vietnam during the war.
Primitive War | Official Teaser Trailer

Jurassic World Rebirth isn't the only Dinosaur driven science fiction film releasing this year! Introducing Primitive War - another prehistoric sci-fi thriller based on the 1968 novel by Ethan Pettus which involve Dinosaurs being let loose in Vietnam during the war.
Primitive War | Official Teaser Trailer

Jurassic World Rebirth - Official 'Classic Jurassic' Behind the Scenes (2025) Scarlett Johansson

kow ::
Kaksna tretjina filma mi je bila vsec. Vecina v prvi polovici.
Ocena: 2/5
Ocena: 2/5
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

D3m ::
Pa te mehiški migranti se sploh niso bali T-Rexa.
Mislim, da bi bilo marsikoga strah 13 meterskega kuščarja.
Mislim, da bi bilo marsikoga strah 13 meterskega kuščarja.
|HP EliteBook|R7 8840U|

brett ::
Sem ga pogledal v dveh etapah konec prejšnjega tedna. Večina filma se mi je zdela reciklaža prvega Jurskega parka. Ustvarjalci in hardcore fani bodo rekli homage (poklon) izvirniku. No meni je bilo vse posiljeno. Sploh tiste scene, ko kdo umre: vsi groza, jok, stok. Par minut kasneje pa vsi cool, navdušeni nad naravo, živalmi, etc. Kar nekaj! Kdo bo prežievl, veš že po uvodnih scenah v mestu in pred odpravo.
Da gredo renomirani igralci sprejeti tak scenarij in dodeljene vloge, ni nič drugega kot zaradi šuškanja $$$ pred nosom. Kdor pa da kaj nase, tega ne bi sprejel. Se mi je Scarlett kar malce zamerila, ker drugače mi je ljuba igralka. Prav taki Ali.
Zame je eden in edni prvi Jurski park, ki si zasluži 10/10! Potem daleč zadaj dvojka. Vse ostalo pa nepotrebna navlaka! Škoda.
Ocena 2/10!
Da gredo renomirani igralci sprejeti tak scenarij in dodeljene vloge, ni nič drugega kot zaradi šuškanja $$$ pred nosom. Kdor pa da kaj nase, tega ne bi sprejel. Se mi je Scarlett kar malce zamerila, ker drugače mi je ljuba igralka. Prav taki Ali.
Zame je eden in edni prvi Jurski park, ki si zasluži 10/10! Potem daleč zadaj dvojka. Vse ostalo pa nepotrebna navlaka! Škoda.
Ocena 2/10!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jurassic World Dominion [Jurassic World 3] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15586 (6097) | Motion |
» | Jurassic World 2 (2018) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 30740 (20441) | D3m |
» | Terminator: Genesis (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 34410 (22039) | vostok_1 |
» | The Avengers 2 : Age of Ultron (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 20771 (16927) | Nikec3 |