Forum » Izdelava spletišč » Izdelava custom joomla komponente
Izdelava custom joomla komponente
levaky ::
LP!
Iščem eno podjetje/posameznika, ki bi mi bil pripravljen izdelati eno joomla komponento.
Gre se za zbirko podatkov(ene vrste katalog). Imel bi 4-5 osnovnih kategorij, v njih notri še nekaj podkategorij, potem pa "artikle".
Artikli bi imeli različne "predloge" v vsaki izmed glavnih kategorij. Se pravi, artikli v kategorija1 bi imeli določen izgled oz informacije, artikli v kategorija2 pa spet drugačne.
Rabim tudi možnost vnosa podatkov iz frontenda za registrirane uporabnike(da se odpre nek form), prav tako pa urejanje iz frontenda za tiste uporabnike, katerim bi to dovolil.
Pa seveda, da komponenta kreita SEO URLje...
Mislm da je to to... Kakšna bi bila sploh cena ene take komponente?
Zadevo se zaradi mene lahko reši tudi s kakšno že obstoječo komponento in se jo samo priredi za naše potrebe... Po eni strani še rajši to vidim, saj bo tako lažje nadgrajevati v prihodnosti...
MAtej
Iščem eno podjetje/posameznika, ki bi mi bil pripravljen izdelati eno joomla komponento.
Gre se za zbirko podatkov(ene vrste katalog). Imel bi 4-5 osnovnih kategorij, v njih notri še nekaj podkategorij, potem pa "artikle".
Artikli bi imeli različne "predloge" v vsaki izmed glavnih kategorij. Se pravi, artikli v kategorija1 bi imeli določen izgled oz informacije, artikli v kategorija2 pa spet drugačne.
Rabim tudi možnost vnosa podatkov iz frontenda za registrirane uporabnike(da se odpre nek form), prav tako pa urejanje iz frontenda za tiste uporabnike, katerim bi to dovolil.
Pa seveda, da komponenta kreita SEO URLje...
Mislm da je to to... Kakšna bi bila sploh cena ene take komponente?
Zadevo se zaradi mene lahko reši tudi s kakšno že obstoječo komponento in se jo samo priredi za naše potrebe... Po eni strani še rajši to vidim, saj bo tako lažje nadgrajevati v prihodnosti...
MAtej
- spremenil: levaky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [docker] Poganjanje celotne virtual machine v dockerjuOddelek: Operacijski sistemi | 4754 (4178) | c3p0 |
» | Android preverjanje cene artiklov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 19342 (10632) | dacker |
» | Baze ter relation med njimiOddelek: Programiranje | 3359 (2920) | Marat |
» | HDD bi rad dal v rezo kjer so cdromiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1702 (1462) | Ashrack |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1830 (1541) | TheHijacker |