» »

LC Power napajalniki

LC Power napajalniki

dzinks63 ::

Gledam napajalnike sem tja gor in dol in opazim nekaj zanimivega. Očitno je v prodaji nova verzija LC6650GP3 V2.3 - GREEN POWER napajalnika, zanimivi so predvsem podatki o 12v linijah. Ta zadnja verzija ima +12V1 25A, +12V2 27A, kar sploh ni slabo, takšen napajalnik je že kar na nivoju in zmore poganjati precej zmogljive nove sisteme.

Prejšnja verzija LC Power LC6650GP3 V2.3 650W je bila občutno slabša, +12V1~19A, +12V2~19A, v ceni med njema je pa le par € razlike, konkurenca je naredila svoje in so morali dvigniti nivo.

Tudi v nižjem cenovnem razredu ima LC zelo konkurenčnega LC Power Silent Power LC600H 600 W z +12V1 - 18 A, +12V2 - 18 A, kar je skoraj identično prejšnjemu LC650W za skoraj polovično ceno.
  • zaklenil: bluefish ()

einstein :P ::

Odlično, pa se le najde še en, ki ne blati LC-ja, me veseli.
STAY OUT OF MY TERRITORY!

LeQuack ::

To je en in isti napajalnik, samo da so nekje napačni podatki napisani. Tu je iz uradne strani:
http://www.lc-power.de/index.php?id=197...

Tudi sam imam nek star model LC Power, res pa je da ne vem zakaj so pri naših prodajalcih tako popularni, ker v avstrijskih in nemških trgovinah prevladujejo be quiet! ter Sea Sonic, oboji naj bi bili kar kvalitetni.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Blinder ::

mogoče so lc power za baŁkan
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Blinder je izjavil:

mogoče so lc power za baŁkan

Mogoče pa je res nekaj na tem, glede na to da ko googlaš po določenih modelih dobiš večinoma balkanske strani.
Quack !

dzinks63 ::

Ni napaka

Stari:

novi:

Tako da bodite previdni, ko, če, kupujete novega LC 650W.

Pol pa imajo resne težave z označevanjem modelov, glede na to da je isti model in še isto verzijo zraven napišejo (lol). Ne bi rekel če bi bil en V2.2 drug pa V2.3 ali kaj podobnega.
Quack !

stock ::

Tako je, 550W izvedenke so na trgu že desetletje in je modifikacij bilo že precej. Če nisi pozoren ti hitro prodajo staro robo. Tist V2.3 pa ni verzija ampak standard, takoda ni nič napredoval in je zato enak.

Ker ravno sam tudi gledam za kakim pametnim napajalnik sem tudi gledal te trenutne modele od LC Power, pa nisem ravno zelo navdušen, vem pa da so na voljo tudi nekateri njihovi dražji modeli. Zelo je dobrodošlo, da ima vsaj modularne kable in dober izkoristek.

Tako da sem gledal po tujih straneh in zelo dobro ocenjen in prodajan je recimo tale od be quet!:
http://www.bequiet.com/en/powersupply/2...
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Ikspe ::

Jaz sem mojga LP powerja že novga razdrl in prevezal na 5 Voltov. Zdaj je tih ko mačka pred mišjo luknjo

Blinder ::

Da ti ne bo poleti začel smrdet po zažganem :)
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Ikspe ::

že 3 leta ga mam tko pa še vedno pridno dela. Tud obrate vent za proc sem v biosu znižal na minimum - 60% . Če bi igral igre nebi tega nardil.

Riff ::

men tud LC 550W služi bp in bratu tud, prej sem imel pa 420W :)

Janac ::

Men tudi služi Ozeanos BREZ PROBLEMA, pa je poganjal že ohoho graf od 5770 do 6970, nikoli problemov, kljub le 424W na 12V lol.

enadvatri ::

Moj prvi LC je deloval dolgo in brezhibno, nazivne moči in teh. lastnosti se ne spomnim.

Imel sem nato še enega ~ 400 W, ki je bil predimenzioniran in brez aktivnega PFC, računalo pa ni delalo z njim stabilno. Izključena možnost napake na drugih komponentah.

Zdaj uporabljam Corsairjevega z aktivnim glajenjem in bistveno višjega cenovnega razreda in sem zelo zadovoljen, namenoma nisem več kupil poceni napajalnika. Imam pa še enega elceja v mediaboksu s precej nizko nazivno močjo in za zdaj deluje BP.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj si mislite o tej konfiguraciji?

Oddelek: Kaj kupiti
181907 (1167) Blum
»

Glasen napajalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10426978 (25967) Nagi Bator
»