» »

Odštevanje do padca

Odštevanje do padca

Temo vidijo: vsi
««
47 / 63
»»

judoka ::

Ikspe je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

ne vidiš boljšega za vodenje vlade, kot lopova, lažnjivca, nasilneža in kot vse kaže v zadnjem mesecu, shizofrenika?


Vidim samo njegovo poštenost in sposobnost. Da je nasilnež in lažnjivec jaz ne opazim. Da je lopov mu pa tudi ni dokazal nihče drug kot samo *obudila sume za korupcijo* protikorupcijska komisija ki jo je nastavila prejšnja vlada ki se je janšo že večkrat poskušala z nizkimi usdarci.


Skratka vidiš, kar želiš vidit in ne kar je najbolj verjetno. Slepi vernik pač.

ripmork ::

http://www.radiokrka.com/poglej_clanek....

"SDS prek svoje strankarske mreže organizira prihod svojih članov iz celotne Slovenije. Organizirali in plačali bodo avtobusne prevoze, zato da bi mobilizirali čim večje število privržencev."



...
tole ni normalno. Not by far.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

Okapi ::

No ja, resnici na ljubo to je normalno. To počno vsi, od sindikatov, ko organizirajo proteste, do športnih klubov, ko organizirajo navijače.

O.

pegasus ::

Če pomisliš, je to dokaj pametna poteza. Če bodo dovolj glasni, bodo še koga prepričali, če pa bodo tepeni, bodo meli razlog jamrat še naslednjih 100 let. Torej win/win situacija.

Okapi ::

V resnici tvegajo, da ne bodo tepeni, ampak samo močno preglašeni in zasmehovani. Tako da ni ravno win/win, lahko tudi spušijo.

O.

ripmork ::

po naključju ravno na isti dan, ane?
par ur pred že lep čas napovedano splošno vstajo, da bodo morda po možnosti še nekaj kock nabrali po okolišu?

...
tole ne bo dobro.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

Okapi ::

Bo pa vsekakor zanimivo.>:D

O.

Matako ::

Definitivno predstavlja nekakšno dodatno ponudbo za mimoidoče, tudi gostinci bodo imeli kar zapolnjen dan. Gotofi so itak postali nekako preveč običajni. Tudi najboljših filmov ne greš gledat po 3x.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

IgorGrozni ::

Lahko se trudimo, kolikor si želimo, a napovedati in organizirati shod na istem mestu ob približno istem času, kot je že prej napovedan shod nasprotnikov je provokacija. Ker seveda bodo fanatične jurišne enote SDS vztrajale do ure, ko naj bi se začel shod tretje slovenske vstaje.

Vprašanje je, čemu je namenjena provokacija. Če gre zgolj za staroslovensko ˝Aufbix pa čreva na plot !˝ torej malo telovadbe, ok. Če hočejo sivolasi bojeviteži (kakor smo to videli v primeru Mb) malo ˝pregarbati˝ mulce, ki večinoma sestavljajo vstaje in s tem pokazati, da še ne dišijo po cipresah, tudi OK.
Ker pa je potrebno upoštevati, da imajo provokatorji (običajno so provokatorji, tisti, ki nimajo oblasti)z JJ in Gorenakom pod komando tudi policijo, pa stvar postane resna. Običajno vlada skrbi za to, da ne pride do nepotrebnih nemirov, tukaj pa je povsem nasprotno.

Ker situacija je takšna;
Vladajoča stranka in njen vodja, obtožen korupcije, proti svoji volji izgubljata oblast. Ne moreta doseči nikakršnega kompromisa. Gotofi so. Ni izhoda.


tole je čista špekulacija:
Razen če, npr. poiskušata tako destabilizirati državo, da ali prestrašita ˝navadne državljane˝ do te mere, da pristanejo na kakršnokoli stanje, razen množičnih spopadov ali pa tako, da razglasita neke vrste ˝izredno stanje ˝. Ker prijavljen shod, kakršen očitno bo SDS-ov, ki se prekriva z ˝neprijavljenim˝, torej protizakonitim, bo v državi in javnem mnenju (ki ga že dvajset let na 50 podlage pitajo, kako je zakonito le tisto kar piše v posameznem zakonu in tisto kar reče vsakokratna oblast, neglede na splošne človekove pravice in ustavo)takoj naredilo SDS malo bolj ˝pridne˝, sprejemljive za splošno populacijo.

Če bi šlo za nekega predsednika v Južni Ameriki bi to brez problemov lahko verjel, a ker gre za R Slovenijo v Evropi, se mi verjeti to, upira. Hkrati pa, ker poznamo našega ljubega premiera JJ, sta zgornji špekulaciji povsem verjetni.
(Ne smemo pozabiti, da njegov osebno največji uspeh izhaja, potem, ko se je pokazalo, da je kumunistična struktura bivše države preokorele za njegove ambicije ( Jajce, ZKS, mladinski funkcionar ZSMS, itd.) iz oboroženega upora tej strukturi. (Govoriti, da je sam sprožil osamosvajanje je podobno kot trditi, da je mogoče brezmadežno spočetje. JJ se je le pridružil že spočetemu gibanju, ga mogoče tudi pospešil, se pa je njegova osebna ambicija zelo dobro prekrila s potrebami gibanja za osamosvojitev). Zato se JJ tudi vedno vrača osamosvojitvi. Ker so to njegovi ˝zlati dobri časi˝.
Kasneje je bil ˝politik˝, kot še stotine drugih. Nič posebnega. Dolgčas. Globoki žepi. In prežeča javnost.)

Konec špekulacije

Zelo si želim, da bi vstajniki, ki so tudi po strukturi mlajši in se tudi lažje preorganizirajo, prestavili shod na kak drug dan in poskrbeli, da niti od daleč ne pride do konfrontacije. Tako bi tudi pokazali, da njihovi interesi niso ˝boj sil z ničelno vsoto˝, na star način, ampak boj za napredek. Da so miroljubni. Varnost na prvem mestu. Varni tudi za družine.
Očetom naj se upirajo v svojem neslužbenem času. Pri enakem številu, fanatizmu in izkušnjah ter podpori SDS-ovcem bi jih verjetno tudi dobili po P... Bi pa JJ falange pustili s ˝trdimi curami˝, kolikor jih pač še imajo.

Lp. Igor

Invictus ::

SDS je z napovedjo "vstaje" legaliziral tudi nenapovedano "vstajo".

Vsak bo lahko trdil da je bil povabljen s strani SDS, ampak da se pač ne strinja z njihovo politiko.

Ergo, nobenemu ne bodo mogli dati kake kazni.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Daedalus ::

Ker prijavljen shod, kakršen očitno bo SDS-ov, ki se prekriva z ˝neprijavljenim˝, torej protizakonitim, bo v državi in javnem mnenju (ki ga že dvajset let na 50 podlage pitajo, kako je zakonito le tisto kar piše v posameznem zakonu in tisto kar reče vsakokratna oblast, neglede na splošne človekove pravice in ustavo)takoj naredilo SDS malo bolj ˝pridne˝, sprejemljive za splošno populacijo.


Protizakonitih shodov pri nas sploh ne more biti. Ustava pa ta sranja. Pravica do združevanja in tako. Da so neprijavljeni shodi nelegalni... pri tem vztraja samo še dr. Vinjeni Bedak in on na pol mrtev Šturm. Pa kup papagajev brez lastne možganske mase.

Zelo si želim, da bi vstajniki, ki so tudi po strukturi mlajši in se tudi lažje preorganizirajo, prestavili shod na kak drug dan in poskrbeli, da niti od daleč ne pride do konfrontacije. Tako bi tudi pokazali, da njihovi interesi niso ˝boj sil z ničelno vsoto˝, na star način, ampak boj za napredek. Da so miroljubni. Varnost na prvem mestu. Varni tudi za družine.


In pol bo za vsak napovedan shod, Šturm skliceval kontrashod. In se lahko tako grejo v nedogled. Ain't gonna happen. SDS bo pač moral požret morebitne negativne posledice provociranja z mitingom resnice.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

jype ::

Nej sklicuje kontra shode, odgovorno je preklicat shod in objavit, da se fašistom nima smisla pustit provocirat, za oboroženo vstajo vedno ostane dovolj časa.

Hayabusa ::

Hahahahahaha:
Janša bi moral začeti smučati, ker ne bi nikoli odstopil

http://www.rtvslo.si/mmc-priporoca/jans...

IgorGrozni ::

Kaj pravite, ali bi lahko imenovali jurišne enote SDS, Šturmabteilung, ker je tale Šturm tako bojevito razpoložen ?
Sliši se, PR, veliko bolje, kot pa ˝penzoti˝, ˝sivonje˝, ipd.

Lp. Igor

Pa še nekaj. Kaj pomeni, če sem prav slišal, nekih ˝trideset let zatiranja JJ˝? Trideset let bi pomenilo 1983, ko je bil JJ še mlad funkcionar ZKS ?.
Ali to pomeni, da je že takrat kritiziral Kučana, ali pomeni, da je že takrat lezel v rit ZKS(Kučanu) ?
Ali sem narobe slišal ?

T-h-o-r ::

Matako je izjavil:

Definitivno predstavlja nekakšno dodatno ponudbo za mimoidoče, tudi gostinci bodo imeli kar zapolnjen dan. Gotofi so itak postali nekako preveč običajni. Tudi najboljših filmov ne greš gledat po 3x.

a to tako kot v mb, potem so pa kmalu panično nosili stole noter in zaklepali vrata ter spuščali rolete :))
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T-h-o-r ()

jype ::

Pr nas v Ljubljani ni več nasilja, smo postindustrijska družba.

T-h-o-r ::

ja, pa mafije in korupcije tudi ni več
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

jype ::

Resne mafije nikol ni blo, korupcijska industrija je pa eden glavnih profitnih centrov.

Daedalus ::

@Igor - v zadnjem Objektivu je kr smešen članek, ki pojasnujejo komunistični background sedanje sestave Parlamenta in Vlade. Očitno ima Janša prav - ex komunisti so uzurpirali oblast v tej državi. Jih ima v SDS cel kup, takisto velja za trenutno ministrsko ekipo, skupaj s Svetilnikom na čelu države>:D Edino nekje so zajebali... v sestavi KPK, ni enega ex komija. Najvišje tam je prilezel Klemenčič, do pionirčkov. Znani "levi radikal" Praprotnik pa je menda svoje čase celo ministriral pri mašah znanega nemoralnega teologa Štuhca:))

Kdor je razumen, naj razume. Jasno pa je, da so t.i. levaki in t.i. desnaki pri nas navadni suckerji, ki kupujejo samo formo, za vsebino se jim pa gladko j*be. Ker če se gremo tisto priljubljeno lustracijo... ostanemo takoj brez političnega vrha države, levega in desnega. Sami ex komiji. Kar je sicer popolnoma nerazumljivo samo za tiste, ki so dejansko pozabili, da je Slovenija obstajala pred letom 1991.

Z precej zvijanja resnice, bi se dalo rečti, da komiji Janšo preganjajo ~30 let... iz Partije je namreč letel zaradi skrajno levičarske kritike sistema ljudske obrambe. Preveč radikalen za KP, to je naš desni Svetilnik:)) Očitno ga dobro držijo za vrat - poglejte si partijsko zgodovino Gorenaka. Je vztrajal do bridkega konca, takorekoč. Ah ja, bleferji, bleferji, bleferji.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

jype ::

Kaj bo šele ko se izkaže da dokumentacija "udba.net" še zdaleč ni popolna in je jedro stranke SDS v resnici podobno jedru ruske oblasti - sami bivši tajni agentje!

Gregor P ::

jype je izjavil:

Resne mafije nikol ni blo
Živiš ti v Ljubljani , ali malo izven nje?!? Da prideš s takšnimi na dan kot je tale, da resne mafije nikoli ni bilo?!?8-O Počakaj, da pogruntajo, da je to kar počneš resen posel>:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

jype ::

Gregor P> Živiš ti v Ljubljani , ali malo izven nje?!?

Živim v Ljubljani. Resna mafija se ukvarja z resnimi rečmi, ne s pobiranjem polovice utajenega davka gostincev.

ZaphodBB ::

Resna mafija se ukvarja s švercem droge, ljudi, cigaret in podobnih zadev. Jypetova izjava pa nakazuje zgolj to, da pojma nima - kar nekateri že vemo. Toplo priporočam ogled oddaje Vzporedna ekonomija v arhivu RTV.si

jype ::

ZaphodBB> Resna mafija se ukvarja s švercem droge, ljudi, cigaret in podobnih zadev.

Zato je pa v Ljubljani nimamo. (Kar ne pomeni da nimamo mafijcev, kar je nekaj drugega.)

ZaphodBB ::

jype je izjavil:

ZaphodBB> Resna mafija se ukvarja s švercem droge, ljudi, cigaret in podobnih zadev.

Zato je pa v Ljubljani nimamo. (Kar ne pomeni da nimamo mafijcev, kar je nekaj drugega.)

A ok.

Daedalus ::

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Hayabusa ::

misliti == ne vedeti

Marat ::

http://www.24ur.com/novice/slovenija/zv...

Kaj je komu hudega storil Janez Janša? Kaj je njegova družina komu hudega naredila?," je dejala. "Ali bomo pustili, da bodo Janeza Janšo križali, ali bomo stopili skupaj in ubranili vrednote slovenske pomladi," je zaključila (Andreja Valič Zver).


Hehe, koritarji se že tresejo :D

eric_cartman ::

Ta prava je to rekla, ki je zarad jajota službo dobila..


jype je danes ob 11:55:51 izjavil:
ZaphodBB> Resna mafija se ukvarja s švercem droge, ljudi, cigaret in podobnih zadev.

Zato je pa v Ljubljani nimamo. (Kar ne pomeni da nimamo mafijcev, kar je nekaj drugega.)

A ok.


Slovenija še od daleč ni povohala prave mafije.. Kar je v bistvu dobro.

Kar se tiče preprodaje drog se to pri nas v LJ lotevajo 17 letni mulci in si potem pri 18 vsi veseli kupjo merdzota al pa bemfo.. In se ciglajo tm gor pa dol po Fužinah vsi veseli in kot da je cel svet njihov. To je bol posmeh pravim mafijozotom... Še sploh zato, ker jim čez 1 mesc zasežejo avto pa nardijo racijo na dom in odkrijejo neki droge tamale pa strpajo na sodišča pa u popravne dome..

Pri ns niti ne poznamo pojma contract to kill, ki je po državah, kjer je prava mafija to nekaj čisto normalnega... Sem pa prepričan, da imamo tudi par takih norcev po Sloveniji, ki so za denar pač pripravljeni nardit vse.. Samo tut to ni prava mafija. To so pa pač budale..

Daedalus ::

Hehe, koritarji se že tresejo


Tile pajaci si bojo v parih dneh zapravili bilo kako možnost, da jih pri nas sploh še kdo spoštuje. Razen seveda njihovih brainwashed vrstnikov. Neverjetno tole pravzaprav, kam so pripravljeni iti v obrambi dela in lika Janeza Janše. To ni niti več smešno... je kr ornk groteskno. Kako odrasli, izobraženi in kao zreli ljudje vse svoje upe polagajo v velikega Tita... ups, Janeza.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Massacra ::

"Vladajoča stranka in njen vodja, obtožen korupcije, proti svoji volji izgubljata oblast. Ne moreta doseči nikakršnega kompromisa. Gotofi so. Ni izhoda."

Samo zamislite si obratno situacijo: Jajec v opoziciji, vladi podpora pade pod 20%, ena stranka iz vladne koalicije izstopi.

Jajec bi znorel!

Prekleti psiho/sociopat: ko je razpadala Pahorjeva vlada je kričal in kričal, da takšna vlada ne more vladati Sloveniji. Prekleti psihopat: pa naj nam pojasni, kaj je v sedanjem primeru drugače in zakaj on lahko vlada?

Mi vsi se moramo zavedati dejstva: na oblasti imamo psihopata najhujše vrste, človeka brez sramu, vesti, brez osebnih moralnih postulatov, popolnoma neskrupulozen... Samo, da je na oblasti in predstavlja moč.

Sodišča v Sloveniji so največji krivec tega. Njihova sprega s politiko. Če bi se vse afere iz 90-ih razrešile, če bi sodstvo procesuiralo najpomembnejše zadeve, ki so se dotikale politike, bi bil Jajec in seveda vsi podobni psihopati že zdavnaj odstranjeni s pozicije moči in odločanja.

In danes bi najbrž imeli neko normalno demokracijo, z normalnimi politiki, levo-desno orientiranimi, porazdeljeni nekako tako kot je to v Nemčiji, Avstriji...

Imamo pa stanje, ki lahko kmalu postane podobno tistemu iz severne Afrike ali Grčije. Prekleto sfukana situacija, ko pacijenti predstavljajo pozicijo in moč!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Massacra ()

vostok_1 ::

Janez je res top shit (oz. top govno) med našimi politiki. Še pingvin je STFU in se malo poskril ko so ga ujeli, Janša pa rine naprej arogantno kot še nikoli. Tip je šel od hardcore komunista do domobranca, načela, ki jih predstavlja se niti slučajno ne drži, ima močna totalitarna nagnjenja, je podlež in manipulator ...

Voli se ga, ker je edina protiutež rdečkarjem?!

Groteskno!

Mr.B ::

eric_cartman, lansko leto je en mojster Slivnik, delal samomor, pa se je pištola kot kaže še dvakrat repetirala, pač posmrtni krči....
Mafija, ki jo imamo, se ravno ne spodobi imenovati mafija...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

jype ::

vostok_1> Voli se ga, ker je edina protiutež rdečkarjem?!

To bi človek lahko razumel, če ne bi bil sam preveč rdeč za hardcore rdeče.

ZaphodBB ::

eric_cartman je izjavil:

Ta prava je to rekla, ki je zarad jajota službo dobila..


jype je danes ob 11:55:51 izjavil:
ZaphodBB> Resna mafija se ukvarja s švercem droge, ljudi, cigaret in podobnih zadev.

Zato je pa v Ljubljani nimamo. (Kar ne pomeni da nimamo mafijcev, kar je nekaj drugega.)

A ok.


Slovenija še od daleč ni povohala prave mafije.. Kar je v bistvu dobro.

Kar se tiče preprodaje drog se to pri nas v LJ lotevajo 17 letni mulci in si potem pri 18 vsi veseli kupjo merdzota al pa bemfo.. In se ciglajo tm gor pa dol po Fužinah vsi veseli in kot da je cel svet njihov. To je bol posmeh pravim mafijozotom... Še sploh zato, ker jim čez 1 mesc zasežejo avto pa nardijo racijo na dom in odkrijejo neki droge tamale pa strpajo na sodišča pa u popravne dome..

Pri ns niti ne poznamo pojma contract to kill, ki je po državah, kjer je prava mafija to nekaj čisto normalnega... Sem pa prepričan, da imamo tudi par takih norcev po Sloveniji, ki so za denar pač pripravljeni nardit vse.. Samo tut to ni prava mafija. To so pa pač budale..

Poznaš pojem UDBA? Poglej si omenjeni dokumentarec, da malo dobiš občutek o čem govorim. V jugi ni bilo "privat" mafije, ker je state sponsored mafija obvladovala trg 100%.

Dvomim, da je po osamosvojitvi "organizacija" kar propadla. Pomojem je tako kot v Rusiji s KGB - služi zasebnim interesom. Racije pa dobivajo amaterji, ne profesionalci.

Massacra je izjavil:

"Vladajoča stranka in njen vodja, obtožen korupcije, proti svoji volji izgubljata oblast. Ne moreta doseči nikakršnega kompromisa. Gotofi so. Ni izhoda."

Samo zamislite si obratno situacijo: Jajec v opoziciji, vladi podpora pade pod 20%, ena stranka iz vladne koalicije izstopi.

Jajec bi znorel!

Prekleti psiho/sociopat: ko je razpadala Pahorjeva vlada je kričal in kričal, da takšna vlada ne more vladati Sloveniji. Prekleti psihopat: pa naj nam pojasni, kaj je v sedanjem primeru drugače in zakaj on lahko vlada?

Mi vsi se moramo zavedati dejstva: na oblasti imamo psihopata najhujše vrste, človeka brez sramu, vesti, brez osebnih moralnih postulatov, popolnoma neskrupulozen... Samo, da je na oblasti in predstavlja moč.

Sodišča v Sloveniji so največji krivec tega. Njihova sprega s politiko. Če bi se vse afere iz 90-ih razrešile, če bi sodstvo procesuiralo najpomembnejše zadeve, ki so se dotikale politike, bi bil Jajec in seveda vsi podobni psihopati že zdavnaj odstranjeni s pozicije moči in odločanja.

In danes bi najbrž imeli neko normalno demokracijo, z normalnimi politiki, levo-desno orientiranimi, porazdeljeni nekako tako kot je to v Nemčiji, Avstriji...

Imamo pa stanje, ki lahko kmalu postane podobno tistemu iz severne Afrike ali Grčije. Prekleto sfukana situacija, ko pacijenti predstavljajo pozicijo in moč!

Slovenci imamo fetiš na socipate, pa če se pišejo Janša, Kučan, Kresal, Golobič ali pa kaj tretjega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

eric_cartman ::

@ZaphodBB

Si bom pogledal.. :) V glavi sem imel tisto pravo recimo Sicilijansko mafijo..Tega pa verjetno res ne gre primerjati..

Slovenci imamo fetiš na socipate, pa če se pišejo Janša, Kučan, Kresal, Golobič ali pa kaj tretjega.


Samo zakaj??? Jst priznam sem volil tistga lumpa, ki se je prmrznu zdej.. Ampak glede na to, da mu je to dokazano, ga sigurno ne bom več obkrožu, ker je pač to zdrava pamet zdravega človeka..

Kaj za hudiča je narobe potem s podporniki Jajota?? Zakaj še vedno njega?? Zakaj so tko slepo prepričani v to, da ta bedak dela samo dobro za njih.. Kakšno korist imajo od tega?

Ker mi to kar ni jasno..kko je možno da en na tak način manipulira z njimi?

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

Zato ker imamo Jankovića, ki si se mu način kako dela zdi čisto normalno. o tako kože tudi velikemu deležu državljanov Slovenije. Ampak najhujše je to, da smo ravno zaradi takega načina tam kjer smo, pa se bo marsikateri zagovornik na tem forumu trdil, da je to čisto normalno.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Ramon dekers ::

Jst priznam sem volil tistga lumpa, ki se je prmrznu zdej.. Ampak glede na to, da mu je to dokazano, ga sigurno ne bom več obkrožu, ker je pač to zdrava pamet zdravega človeka..



Kaj za hudiča je narobe potem s podporniki Jajota?? Zakaj še vedno njega?? Zakaj so tko slepo prepričani v to, da ta bedak dela samo dobro za njih.. Kakšno korist imajo od tega?


Aha in takrat ko si obkrožil si bil res prepričan da tvoj kandidat je pa pošten? Kakšna kontradiktornost. Bolje če ne bi volili.

Drugače; kaj hudiča je narobe s podporniki SD, LDS, DL in ostale šare? Aja oni so pošteni, vse dokler ne pride drugi mandat in se pogledate v ogledalo in rečete ta pa res ni bil pošten. Get real.

eric_cartman ::

Ramon Dekers.. Dejstvo je, da grem na volitve že samo zaradi tega, ker mi je ta pravica dana in ker si res ne želim gledati tega psihopata kot predsednika vlade..

Če je tip bolan, kar se vsak dan bolj kaže bom pač volil nekaj kar mislim, da je manjše zlo..

Če tako pogledaš je Jankovič res kradu, samo je pa tut zaposlil mnoge..In za časa njegovega šefovanja mercatorju je dejansko biznis cvetel, ljudje pa so dobili delo..

Ta idiot pa, ki ga imamo zdj na vrhu gleda samo na svoje lastno dobro..Boli ga briga za vse.. Tudi za njegove privržence..Še najbolj pa seveda za stroge levičarje..

jype ::

Ramon dekers> Bolje če ne bi volili.

Ja, ker bi potem en drug kriminalc dobil absolutno oblast in bi nam blo fino, ane?

Mr.B ::

eric_cartman, predlagam ti kakšne zgodbe italjanskih mafisjskih poslov tam v 70 letih, je kar nekaj posnetih dokumentarcev. In mnogi imajo neko zgodbo s parcelami, itd... Pa psuti, da si ti takrat plačeval dražje, ravno zato, ker je merkator kupoval od posrednikov, ki so bili ravno hm pa ja ne Sinovi... Ampak ni kej, kot ostali, so se nekateri prostituirali za drobiž, ni čudno da ga noben politik ostalega sveta razen balkancev, ni in ga še danes ne jebe... Verjetno je nekaj narobe z njimi...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

blackpirat ::

Mr.B je izjavil:

Zato ker imamo Jankovića, ki si se mu način kako dela zdi čisto normalno. o tako kože tudi velikemu deležu državljanov Slovenije. Ampak najhujše je to, da smo ravno zaradi takega načina tam kjer smo, pa se bo marsikateri zagovornik na tem forumu trdil, da je to čisto normalno.


Dej mi povej, kako je delo Jankovića bolj sporno od dela Janše? Mislim, da se večini državljanov zdi delo JJ bolj sporno in nelegitimno, kot pa početje Zokija. Podpora vlade je na višku! Pardon samo med SDS-ovci! :))
"I do not argue with people, I correct them"

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Predvsem pa me zanima, kaj točno je Jankoviću dokazano? AFAIK še čisto nič, policija pa že več kot leto dni preizkuje njegovo poslovanje.

O.

Mr.B ::

blackpirat , sej je ok. JJ je Amater. Ali pa še boljša provokacija : Pri nas zapiramo samo kurje tatove. Pač mentaliteta Butalca, ki ne razume sistema, pa smatra da ko bo JJ na grmadi bo med in mleko, namesto da bi nokativral oba. Ups za Jankovića naj poskrbijo Ljubljančani, ejga kaj pa un NLB kredit , aja ti je pa un del privat partnrstva kriv, itd...
blackpirat, ko boš protestiral proti obema, se pa oglašaj, do takrat pa si 8-) ali bolje
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

blackpirat ::

Mr.B je izjavil:

blackpirat , sej je ok. JJ je Amater. Ali pa še boljša provokacija : Pri nas zapiramo samo kurje tatove. Pač mentaliteta Butalca, ki ne razume sistema, pa smatra da ko bo JJ na grmadi bo med in mleko, namesto da bi nokativral oba. Ups za Jankovića naj poskrbijo Ljubljančani, ejga kaj pa un NLB kredit , aja ti je pa un del privat partnrstva kriv, itd...
blackpirat, ko boš protestiral proti obema, se pa oglašaj, do takrat pa si 8-) ali bolje


Laska mi, da pristaš SDS-a prizna, da je Jajo amater :D Ko ne bo JJ, se ne bosta cedila med in mleko. Na žalost, je vse zafural v prejšnjem mandatu. Ni več mleka, kaj šele meda. Za Jankovića in Janšo moremo poskrbeti državljani. Naj ne prestopijo praga parlamenta.

Ker protestiram proti obema, sem baje zombie. :)
"I do not argue with people, I correct them"

eric_cartman ::

Mr B.

Sem samo lepo utemeljil, da sem na vsak način izbral manjše zlo za Slovenijo.. Janša je bolan.. Prove me wrong.. Janković ma res mutna posla s parcelami in tko.. Pa vsaj psihič ni za razliko od jajota.


Sicer pa nima veze, ker sem vedno bolj pesimističen za Slovenijo.. Če mamo take gnile politike, ki potem še dol nočejo (kljub temu, da imajo samo 10% podporo) potem se splača čimprej it.. Sej veš.. Kapitan mora načelno ostat ko se ladja potopi, jaz ne mislim..

Ramon dekers ::

Ramon Dekers.. Dejstvo je, da grem na volitve že samo zaradi tega, ker mi je ta pravica dana in ker si res ne želim gledati tega psihopata kot predsednika vlade..


A hkrati si dal glas zamrznjencu. lol

Ta idiot pa, ki ga imamo zdj na vrhu gleda samo na svoje lastno dobro..Boli ga briga za vse.. Tudi za njegove privržence..Še najbolj pa seveda za stroge levičarje..


Raje ta idiot kot tisti kateremu si dal ti svoj glas. Nough said.

Mr.B je izjavil:

blackpirat , sej je ok. JJ je Amater. Ali pa še boljša provokacija : Pri nas zapiramo samo kurje tatove. Pač mentaliteta Butalca, ki ne razume sistema, pa smatra da ko bo JJ na grmadi bo med in mleko, namesto da bi nokativral oba. Ups za Jankovića naj poskrbijo Ljubljančani, ejga kaj pa un NLB kredit , aja ti je pa un del privat partnrstva kriv, itd...
blackpirat, ko boš protestiral proti obema, se pa oglašaj, do takrat pa si 8-) ali bolje



Smešno, volijo Jankoviča, pluvajo pa po Janši. Idiotizem brez primere!

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

haha zanimivi so tisti kateri še vedno pišejo kak ZJ ni nič dokazano so pa 101% da pa je JJ kriv zanimivo
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

jype ::

Ramon dekers> Raje ta idiot kot tisti kateremu si dal ti svoj glas. Nough said.

Čemu? Ker je plešast?

eric_cartman ::

hahaha :D to ne morš vrjet.. Sej sm že reku.. Nebi ga več nikol volu.. Samo čakam, da dejansko kakšen pošten pride gor pa bom definitivno dal glas takemu!

Tebi Ramon in Mr. B-ju pa lahko janšo kloniramo.. Potem pa mi je vseeno tudi če mate orgije med sabo..Samo držte ga stran od slovenske politike!!
««
47 / 63
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588165631 (137653) Ziga Dolhar
»

SDS ustvarja lažne profile (RTVslo), ki poveličujejo njihovo, ter blatijo druge stran (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9914582 (10394) Buggy

Več podobnih tem