Forum » Pomoč in nasveti » vsebina map se je med sabo zamešala
vsebina map se je med sabo zamešala
Ikspe ::
Pri iskanju dela si delam bazo. Tako imam mapo v kateri je nekaj map. V vsaki izmed teh map je cca 10 map. V vsaki izmed teh map je tudi po cca 10 map v katerih je po cca 5 pdf in wordovih dokumentov in včasih še en Save As neke internetne strani z oglasi za delo.
Ko sem zdaj iskal nek dokument v mapi sem opazil da se je vsebina (dokumenti) po mapah zamešala. Ko recimo iščem stvar ki bi morala biti v mapi xy, so v njej dokumenti iz druge mape. Ko jo iščem poimensko z brskalnikom, najde datoteko v neki drugi mapi.
Kaj je vzrok temu mešanju?
Ko sem zdaj iskal nek dokument v mapi sem opazil da se je vsebina (dokumenti) po mapah zamešala. Ko recimo iščem stvar ki bi morala biti v mapi xy, so v njej dokumenti iz druge mape. Ko jo iščem poimensko z brskalnikom, najde datoteko v neki drugi mapi.
Kaj je vzrok temu mešanju?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskanje in brisanje podvojenih datotekOddelek: Programska oprema | 1303 (945) | gendale2018 |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5048 (4660) | krneki0001 |
» | Backup ob zaustavitvi računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1721 (1392) | Karen |
» | Dnevno kopiranje mape...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1385 (1057) | BlaY0 |
» | Izgubil sem podatke - pomočOddelek: Loža | 1793 (1598) | El Barto |