Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Omnia 7 (WP7) - MMS nastavitve
Samsung Omnia 7 (WP7) - MMS nastavitve
WarMaker ::
Pozdravljeni,
potreboval bi pomoč glede menjave nastavitev za internet/mms na WP7. Telefon je bil kupljen na simobilu, sedaj pa vsebuje T2 kartico. Problem je v tem, da WP7 omogoča ročno nastavljanje samo 1 APN-ja, torej lahko nastavim samo za internet (in deluje). Problem je v tem, da bi želel nastaviti nastavitve tudi za prejemanje in pošiljanje MMSov, vendar brez uspeha.
Sem malo pregledal XDA forume in prišel do teme, kjer opisujejo postopek za menjavo teh nastavitev, vendar le-ta zahteva "večje" posege, ki jih ne bi rad izvajal, poleg tega pa potrebuje starejši firmware (na telefonu je zadnji - 8773).
Sem pisal SiMobilu in T-2ju -> nato Ram2 -> nato Samsung Podpori (Janustrade.si). Končni odgovor je bil, da so to prednaložene oziroma "zapečene" nastavitve (ki jih naloži proizvajalec), in da jih ni možno spreminjati.
Kakorkoli, še vedno sem mnenja, da mora obstajati način, s katerim se lahko spremeni te "zapečene" nastavitve :). Ima kdo kakšen predlog?
Prilagam še "Diagnosis screenshot":
potreboval bi pomoč glede menjave nastavitev za internet/mms na WP7. Telefon je bil kupljen na simobilu, sedaj pa vsebuje T2 kartico. Problem je v tem, da WP7 omogoča ročno nastavljanje samo 1 APN-ja, torej lahko nastavim samo za internet (in deluje). Problem je v tem, da bi želel nastaviti nastavitve tudi za prejemanje in pošiljanje MMSov, vendar brez uspeha.
Sem malo pregledal XDA forume in prišel do teme, kjer opisujejo postopek za menjavo teh nastavitev, vendar le-ta zahteva "večje" posege, ki jih ne bi rad izvajal, poleg tega pa potrebuje starejši firmware (na telefonu je zadnji - 8773).
Sem pisal SiMobilu in T-2ju -> nato Ram2 -> nato Samsung Podpori (Janustrade.si). Končni odgovor je bil, da so to prednaložene oziroma "zapečene" nastavitve (ki jih naloži proizvajalec), in da jih ni možno spreminjati.
Kakorkoli, še vedno sem mnenja, da mora obstajati način, s katerim se lahko spremeni te "zapečene" nastavitve :). Ima kdo kakšen predlog?
Prilagam še "Diagnosis screenshot":
RazzorX ::
Naloži aplikacijo Samsung Network Profile, v kateri ti bo pokazalo katerega ponudnika imaš ter kateri so še na voljo. APN nastavitve prej zbriši. V aplikaciji izberi nekega drugega ponudnika, nima veze katerega, potem pa svojega trenutnega. Moralo bi ti naložiti nastavitve za internet ter za MMS.
deyco5 ::
Tudi jaz sem prišel do istega problema... 2 dni nazaj sem številko prestavil na Mobitel. Omnia je bila kupljena na Simobil. Nič povezano z internetom ne deluje, čeprav mi tehniki zagotavljajo, da moram neskončno krat resetirati telefon, in da si bo aparat sam poiskal nastavitve iz omrežja v katerem je... Resetiral sem ga že vsaj 30 x, tudi baterijo jemal ven, pa nič ne pomaga... Kakšna ideja?
Sem bi za par sekund prehiter... Nasvet RAZZORX-a mi je pomagal. HVALA!
Sem bi za par sekund prehiter... Nasvet RAZZORX-a mi je pomagal. HVALA!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: deyco5 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1346881 (2748) | Ganon |
» | HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 91785 (56774) | berlusconi |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 275940 (180701) | clix |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84529 (50949) | Ciklamen |
» | Izklop 3G povezave ne deluje več... APNdroidOddelek: Mobilne tehnologije | 4361 (4000) | 5pellfire |