» »

wireless in HP probook 4730s

wireless in HP probook 4730s

psyke ::

že mi je vse živce pojedel: namestil sem tudi vse gonilnike Atheros 2011 Wireless itd... in se zadeva poveže.. problem nastane ko ugasnem računalnik in ga znova prižgem.. potem se povezava več sploh ne vzpostavi.. včasih se včasih ne.. v istem prostoru. Nevem kaj bi lahko bilo narobe? recimo še mobitel se poveže vedno brez problema..

bobby ::

a maš kako linux live distribucijo kje, kakšen ubuntu ali pa mint ali pa debian, karkoli?

predlog: boot iz cdja eno linux distribucijo pa probaj, če tam ti dela iste probeme. če ne, potem je lahko samo os problem, če ja, potem pa strojni problem, neodvisno od os-a.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

t-slav ::

Mel sm podoben problem z 4710s. Ni pa ni se hotu povezat, ko se je povezu je pa povezava trajala do prvega restarta.

Rešitev je bila v ročnih nastavitvah IP in ostalga kar paše zravn. Podatke pober s kakega compa k se poveže (IP spremeniš zadnjo številko za +1, vse ostalo pustiš enako). Aha bil je pa od siola kombinacija modem+router.

Upam da bo kej pomagal.

LP

black ice ::

Device manager->network adapters->wireless lan card->properties->advanced->radio on/off. Malo se poigraj s tem in fizično tipko za wifi na laptopu. Tudi meni včasih ne deluje in pomaga edino to.

psyke ::

hvala. nadbedno! to mi preveč živcev žre, sem vklopil staro usb wireless mrežno in dela brez problema.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WiFi problem (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
538314 (1727) Han
»

WiFi - prepoznavanje omrežja

Oddelek: Omrežja in internet
184730 (3396) barocco
»