Forum » Hlajenje in modifikacije » neonke
neonke
Bogy77 ::
Pozdravljeni
Nujno bi rabo neonke oziroma hladne diode ( nisem ziher, da se tak rece ). No v dlavnem ta ''svetilna telesa'' premera okoli 2-3mm in dolzine okoli 15cm.
Kje v sloveniji bi se dalo kaj takega dobit?
Nujno bi rabo neonke oziroma hladne diode ( nisem ziher, da se tak rece ). No v dlavnem ta ''svetilna telesa'' premera okoli 2-3mm in dolzine okoli 15cm.
Kje v sloveniji bi se dalo kaj takega dobit?
Lep pozdrav
Bogdan
HroSCeK ::
Nej te potolazm da nisi edini k to isces. Tko ce mal po forumu gledas nas je dost. Lih zadnc sm biu u eni stacuni in sma z eno pradajalko doougo casa gledala po katalogu (pravzaprou sploh ni blo tko mucno ker je bla mlada pa lusna ) uglaunm na konc sma najdla edine da bi ble douge 55 al pa 60cm kar pa je za kisto prevec. No to sm iskau modre lampe.
Sicer pa jih mas u mlacomu po 5k mislm da so.. (Sepravi 5 000 sit - za vse ne-ircarje )
Lohk pa dobis krajse neonke sam so bele.. Tist pa u papirnci kups loncek barve za steklo k ga mas za 20 zarnic stane pa 500sit..
Ampk ce kje najdes modre al pa bilo kksne neonke dolzine 15cm, let me know
Sicer pa jih mas u mlacomu po 5k mislm da so.. (Sepravi 5 000 sit - za vse ne-ircarje )
Lohk pa dobis krajse neonke sam so bele.. Tist pa u papirnci kups loncek barve za steklo k ga mas za 20 zarnic stane pa 500sit..
Ampk ce kje najdes modre al pa bilo kksne neonke dolzine 15cm, let me know
Bogy77 ::
Zanima me, kako debele so te neonke.
Rabo bi res tanke, ker 1cm je prevec - najvec 5mm bi mogle bit.
Barva mi ni vazna, ker so za osvetljavo lcd zaslona v neki napravi.
Rabo bi res tanke, ker 1cm je prevec - najvec 5mm bi mogle bit.
Barva mi ni vazna, ker so za osvetljavo lcd zaslona v neki napravi.
smilyxx ::
Mogoče poskusi z neonsko žičko, ker neonke ne boš dobil tak tanke. Alpa uporabi LED diode, katere se uporabljajo za osvetljevanje ekrančkov na malih napravah(discman, mobitel,...)
Lp
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
yanker ::
Sem bil ravno danes v Tech-Trade centru na Vošnjakovi, so jih ravno dobil v rdeči, modri in rumeni barvi. Majo pa tut ohišja zanje-tut ravno dobil, sam cen pa ne vem
Jebiveter ::
@HroSCeK: Kje se dobi une bele neonke (ker glih tako iscem), kolko se grejejo in s cim jo napajas? Aja, pa kolko kostajo!
@yanker: In cena? Kje pa je Tech-Trade? A majo kak pejđ?
@yanker: In cena? Kje pa je Tech-Trade? A majo kak pejđ?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
yanker ::
Jebiveter - Evo sem poiskal stran: http://www.techtrade.si/
Trgovina je pa poleg hotela LEV, mislim da je tisto Vošnjakova ulica.
So pa neonke tanke 2-3mm vendar so v stekleni cevki, ki pa je debela vsaj 1cm. Sp pa neonke baje narejene tako da jih lahko priklopis na zvok in mas potem light show v svojem ohisju :)
HroSCeK ::
Jebiveter: Une neonke mas u usaki ztacuni ker so od OSRAMa in lahko narocijo brez problema. Grejejo se nc, edina stvar k se greje je pa dusilka.. Thats it!
Jebiveter ::
@yanker: TNX!
@HroSCeK: Sej te sm tudi jest mislu nabavit, le da mi ni ratalo ugotovit kam jo vstulit! A se dobi tudi ustrezno lezisce za to? A ves kolk kej kosta recimo en komplet zarnica+ostalo kar rabis da pali?
@HroSCeK: Sej te sm tudi jest mislu nabavit, le da mi ni ratalo ugotovit kam jo vstulit! A se dobi tudi ustrezno lezisce za to? A ves kolk kej kosta recimo en komplet zarnica+ostalo kar rabis da pali?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Merjetnje zunanje temperature in prikaz na PCjuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3026 (2549) | Cuoresportivo |
» | Kje dobiti lavo za odstranjevanje barve?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9327 (8932) | HroSCeK |
» | MOD tipkovniceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1374 (1163) | HroSCeK |
⊘ | draga gospoda (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 3686 (2937) | alien-w |
» | KAKO PRIKLOPITI NEONKO V RAČUNALO??? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4110 (3530) | segi |