Forum » Pomoč in nasveti » Prestigio 5080 Pro - HDMI priklop na TV
Prestigio 5080 Pro - HDMI priklop na TV
Andros ::
Pozdravljeni,
ima kdo izkušnjo pri tej tablici, ko jo priklopim s HDMI kablom na TV (Sony Bravia), se mi je začelo najprej dogajat, da je bila nekaj časa slika na TV, nekaj časa pa na tablici. Pomislil sem, da je slab HDMI kabel, ga zamenjam z novim, sedaj pa na TV niti slike ne morem več dobiti.
Hvala za pomoč!
ima kdo izkušnjo pri tej tablici, ko jo priklopim s HDMI kablom na TV (Sony Bravia), se mi je začelo najprej dogajat, da je bila nekaj časa slika na TV, nekaj časa pa na tablici. Pomislil sem, da je slab HDMI kabel, ga zamenjam z novim, sedaj pa na TV niti slike ne morem več dobiti.
Hvala za pomoč!
ST-777 ::
Obstaja več vrst HDMI kablov: HDMI 1.0, HDMI 1.1, HDMI 1.2, ...
Morda uporabljaš napačno vrsto kabla. Več o HDMI kablih piše tukaj: HDMI @ Wikipedia
Morda uporabljaš napačno vrsto kabla. Več o HDMI kablih piše tukaj: HDMI @ Wikipedia
andromedar ::
Se mi zdi da bi lahko bil problem s tablico. Poizkusi še na drugem tv, če imaš to možnost.
Eh?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava računalnika z TV-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 25925 (2069) | ST-777 |
» | HDMI povezava prenosnik - TVOddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (748) | Yossarian |
» | kako dati zvok iz tv na hisni kino??? Prosim za pomocOddelek: Zvok in slika | 5375 (4967) | krepki |
» | HDMI kabelOddelek: Kaj kupiti | 6003 (4769) | St235 |
» | PC ----> HDMI ----> TV (deli slike utripajo)Oddelek: Zvok in slika | 2399 (2155) | smash |