Forum » Igre » Search And Rescue 4 , resetira rac!
Search And Rescue 4 , resetira rac!
primozetoo ::
Do zacetnega menuja pride, izberem single mission,nato nalaga in namesto da bi slo v igro mi enostavno resetira rac ?Pa sm ze formatiral pa ni in ni ucinka..
Se komu kaj sanja ?!?
Se komu kaj sanja ?!?
hopla79 ::
Pozdravljen
Ali je to S&R 4 Vietnam?
Če je ti moram povedati da se meni dogaja isto. Proti drugim igram S&R je grafika obupna, igralnost pa slaba. Jaz se poskusil tudi z formatiranjem pa nič. Naložil sem tudi najnovejše gonilnike za grafično, Directx 9.0 pa nič. Da bi imel slab računalnik ne bi rekel ker imam: AMD 1600+, ATI Radeon 9000 pro 128 MB, SB live, 512 ram.
Če boš pogruntal mi prosim sporoči
Hvala
Ali je to S&R 4 Vietnam?
Če je ti moram povedati da se meni dogaja isto. Proti drugim igram S&R je grafika obupna, igralnost pa slaba. Jaz se poskusil tudi z formatiranjem pa nič. Naložil sem tudi najnovejše gonilnike za grafično, Directx 9.0 pa nič. Da bi imel slab računalnik ne bi rekel ker imam: AMD 1600+, ATI Radeon 9000 pro 128 MB, SB live, 512 ram.
Če boš pogruntal mi prosim sporoči
Hvala
primozetoo ::
Search And rescue 4 ni vietnam.S&R vietnam mi dela super, S&R 4 pa mi resetira rac,..
Igralnost slaba? daj na simulator pa da veter piha pol pa povej ce bos naredu 2 levela
Igralnost slaba? daj na simulator pa da veter piha pol pa povej ce bos naredu 2 levela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Komplet računalnik za ~600€Oddelek: Kaj kupiti | 2171 (1715) | tx-z |
» | Računalnik okoli 600€Oddelek: Kaj kupiti | 4190 (2034) | 823483 |
» | Katera plata za AMD Phenom II 955 (940) in Intel Core2Quad 9550?Oddelek: Kaj kupiti | 2072 (1724) | klinker |
» | Matična+Ram+CPU ?Oddelek: Kaj kupiti | 1437 (1275) | TOP |
» | Kaj spremeniti pri tej konfiguraciji?Oddelek: Kaj kupiti | 1825 (1499) | frudi |