» »

samsung s2 težava

samsung s2 težava

bdencic ::

pozdravljeni,

1 mesec imam omenjeni tel. SAmsung s2 in ta se vsaka toliko časa ugasne sam od sebe. to se zgodi vcasih 1 dnevno vcasih 5 in večkrat. nevem kaj bi bilo narobe, sem ze večkrat ponastavo tel efon na tovarniske nastavitve pa ni nič boljše.
ma kdo kakšno idejo kaj je narobe?

hvala za pomoč, Lp Bojan

klemenSLO ::

Imaš na telefonu originalen software/ROM ?
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

ja bil je 4.0.3 pa je nagajalo od novega. zdaj je posodobljen na4.1.2 in je zadeva enaka

Čudno. Probaj še z drugo baterijo. Če se bo pa še ponavljalo pa pomoje res ne kaže dobro....

BlazV ::

če imaš 4.1 potem nimaš stock roma, ker naj bi ta (ne leakan) prišel šele 2013

Jakup ::

4.1.2 verzija bo za SGS2 na voljo šele januarja. Verjetno uporabljaš kot je BlazV rekel leakano verzijo (običajno imajo vedno neke težave). Predlagam, da si naložiš 4.0.4 verzijo, ki je za ta telefon trenutno najbolj optimizirana. Vse uradne firmware lahko najdeš na tem linku

LuGi ::

Ce imas NFC serijo ga poslji na servis. SW nebo nic popravil.

Seveda moras imeti stock rom in binary counter 0

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

LuGI kaj pa je dejansko problem, Imam namreč NFC. In sicer je kupljen pri mobitelu, 3tedne nazaj in od novega me že j..e.

pa še to če ni stock rom in binary counter 0, kak lah to zrihtam. se da lahko nazaj al plačaš stroške sam

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bdencic ()

Flešni čez uradni ROM.za števec dat na 0 pa uporabi aplikacijo 'triangle away'

http://slo-android.si/forum/viewtopic.p...

Oktan ::

Pozdravljeni,
imam problem z s2, ker se mi je po pol leta uporabe danes drugič zgodilo tole:
1. zmrzne telefon
2. se napiše twlauncher has stopped working
3. in potem se odmrzne ampak po parih sekundah isto in to se ponavlja v neskončnost
4. če restartam isto

dva meseca nazaj ko se mi je to prvič zgodilo sem pač lepo factory restartu in je bilo vse ok, zdaj pa ko želim priti v recovery mode se mi pojavi nek warning, ki pravi da če želim inštalirati custom os naj stisnem volume up če pa ne pa volume down v recovery mode pa sploh ne morem. Kot sem zasledil je to opozorilo pri custom os-ih ampak mi ni jasno kaj ima to veze če imam offical ics in ni bilo nikoli nč custom delano. se je lahko to samo kaj zlovdalo?

hvala za pomoč...

Unknown_001 ::

Odkar imam jaz ICS gor, je samo sranje s tem telefonom.

S telefonom ni nič narobe.

Zgodovina sprememb…

klinker ::

ICS je malo bogi, ja. Toplo priporocam nek custom JB rom, pa ne CM ampak stock based.
Vec o tem... http://forum.xda-developers.com/forumdi...

RejZoR ::

Zanimivo, men pa dela čist lepo. Androidek 4.0.4. Tud 4.0.3 pred njim je delal bp.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

klinker ::

Mas ene par verzij teh SGS2...sem ze zasledil da se folk pritozuje, drugim pa dela super. Podobno je s temi Ace-i...moja draga in njena frendica imata prakticno enakega, s tem da je od moje prva varjanta "i" od frendice pa par mescev novejsi in mojo stalno nekaj zajebava...vcasih je nedosegljiva, ceprav telefon dela...medtem ko od kolegice dela super. Sem ga tudi rootal, poskusu vse mozne rom-e pa nic ne pomaga, tako da bo sel kar na servis, ker ocitno ni SW kriv.

Oktan je izjavil:

Pozdravljeni,
imam problem z s2, ker se mi je po pol leta uporabe danes drugič zgodilo tole:
1. zmrzne telefon
2. se napiše twlauncher has stopped working
3. in potem se odmrzne ampak po parih sekundah isto in to se ponavlja v neskončnost
4. če restartam isto

dva meseca nazaj ko se mi je to prvič zgodilo sem pač lepo factory restartu in je bilo vse ok, zdaj pa ko želim priti v recovery mode se mi pojavi nek warning, ki pravi da če želim inštalirati custom os naj stisnem volume up če pa ne pa volume down v recovery mode pa sploh ne morem. Kot sem zasledil je to opozorilo pri custom os-ih ampak mi ni jasno kaj ima to veze če imam offical ics in ni bilo nikoli nč custom delano. se je lahko to samo kaj zlovdalo?

hvala za pomoč...

Mi lahko kdo pomaga? A je možno da je to nekakšen virus ker jaz nisem nič custom os nalagal? lp

Unknown_001 ::

Če maš še ICS počak na jelly bean, pa pol poglej.

no zdaj mi je ratal factory reset naredit, sem držal volume down namesto up zato ni šlo...:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zaklenjena tablica

Oddelek: Pomoč in nasveti
83345 (3109) rutar11
»

Android safe mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
93731 (3458) Opkow
»