» »

Prostor na Xperia arc S

Prostor na Xperia arc S

inbox ::

Ko sem kupil telefon sem lahko nalagal aplikacij kolikor sem lahko, nikoli problema s prostorom. Sedaj imam vse aplikacije (jih imam zelo malo oz. skoraj nič (FB, gmail, zdbox, motonav, astro in še kakšno manjšo ala kalkulator in niti ene igre), ki jih je možno dati na kartico, na kartici. Na telefonu so le phone only in še to jih je samo enih par. Zadeva je takšna, da imam tako malo placa, da mi ne more niti posodobitve naložit.. Kje je point, če sem včasih imel 4x več aplikacij in je normalno vse nalagalo? Kje bi se mi lahko zabasal plac, ne da bi vedel? So mogoče install fajli kje ali se sami brišejo?

jnovak ::

1) Programi imajo tudi Cache (predpomnilnik), ki se ob uporabi povečuje in zavzema dodaten prostor (npr. spletni brskalniki ti lahko zavzamejo po več 10 MB).
2) Programi tudi sami shranjujejo določene podatke (npr.: GPS software shrani željene poti, ali pa Koledar shrani zapise, igre svoje stvari, FB - še posebej, če kake slike uploadaš, itd).

Pojdi med aplikacije & ti bo tam itak za vsako napisalo koliko prostora na disku ti zavzame; večje odpri in poglej zakaj porabijo toliko MB.

cordoba ::

Inbox, enako sem opazil pri punci, ki ima ta telefon. Sem mislil, da je samo z njenim problem :)

Sentret ::

Naloži si kakšen program npr. Cache cleaner, ga občasno zaženi pa bo spet zadeva normalno delovala.

first_line ::

Če imaš telefon s 16GB placa, je za aplikacije namenjenih samo npr. 2GB. Na marketu imaš program move to sd card (nekaj v tem smislu), ki ti program premakne na sd kartico (na tistih 16GB). Ne vem pa kako je pri starejših verzijah Androida, sam imam CM gor že od dneva 0.

Če imaš rootan telefon lahko brskaš po teh 2GB in brišeš šaro...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velikost mobilnih aplikacij se je podeseterila (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5314935 (11521) mojster_joni
»

Samsung Ace-aplikacije se ne nalagajo, ker je premalo prostora na telefonu, na SD kar

Oddelek: Mobilne tehnologije
183649 (3424) d4vid
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37484535 (42550) mailer
»

Povečanje internega prostora telefona (Android)

274695 (4053) Pithlit

Več podobnih tem