Forum » Loža » cobra 5 ali cobra 33 kje dobit?
cobra 5 ali cobra 33 kje dobit?
rkajtn ::
Torej rad bi nabavil eno to petardo da vidim kako poci.sem polnoletna oseba in znam z tem ravnat.zanima me kjev okolici maribora ali cez mejo v avstriji bi to dobil in kaka je cena.
lp
lp
- zaklenil: bluefish ()
MisterR ::
Kaj ti ni jasno? Petarde so v sloveniji prepovedane.
Tukaj slišiš/vidiš pok malo močnejše doma narejene petarde
klik
Tukaj slišiš/vidiš pok malo močnejše doma narejene petarde
klik
rkajtn ::
zato ker so prepovedane se o njih ne sme govorit?
hvala za clip samo nevem zakaj vsi norite z tem kaj se zgodi.mislim da vemo to vsi.
lp
hvala za clip samo nevem zakaj vsi norite z tem kaj se zgodi.mislim da vemo to vsi.
lp
eric_cartman ::
Zakaj potem ne posežeš kar po ročni bombi??
Baje da se na črnem trgu veliko dobi..
Lahk tut C4 kupiš če ti Cobra ni zadosti..
@rkajtn
Glede na to da so te stvari prepovedane in da ta forum sigurno berejo lahko vsi med drugim tudi policaji ipd. nevem zakaj in na kateri podlagi bi ti kdorkoli zaupal ime nekoga, ki ti lahko to zrihta..
Meni osebno je tole bedarija.. Glej Mythbusterje, oni v vsaki oddaji nekaj razgonijo... Pa še varno je.
Baje da se na črnem trgu veliko dobi..
Lahk tut C4 kupiš če ti Cobra ni zadosti..
@rkajtn
Glede na to da so te stvari prepovedane in da ta forum sigurno berejo lahko vsi med drugim tudi policaji ipd. nevem zakaj in na kateri podlagi bi ti kdorkoli zaupal ime nekoga, ki ti lahko to zrihta..
Meni osebno je tole bedarija.. Glej Mythbusterje, oni v vsaki oddaji nekaj razgonijo... Pa še varno je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Petarde (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 73558 (55324) | dzinks63 |
» | Cobra ESD-7100CEOddelek: Na cesti | 1279 (1172) | vorantz |
» | Pirotehnika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27335 (22577) | jest10 |
» | Nov zakon o uporabi pirotehničnih sredstev (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14668 (10529) | Pyr0Beast |