» »

DVB-T sprejemnik Telesystem

DVB-T sprejemnik Telesystem

seemon ::

Tv sprejemnik oz reciver z oznako Telesystem TS6510 HD je že nekaj časa šteka. Na televiziji slika zamrzne in spušča visoke tone. Najverjetneje je potrebno zamenjat driver.ce je kdo ze menjal mi lahko napise kakšen je postopek. Potrebujem rs232 kabel pa me zanima kje se ga da dobit

lebang1 ::

Zelo dvomim da bi bilo treba menjati driverje...
Veliko bolj verjetno je da imaš slab signal oz. imaš sprejemnik nastavljen da sprejema preveliko HD resolucijo oz. televizija ne podpira izbranega HD načina....

lp

Glej natavljeno je tko k mora 4:3 570p bit slab signal moce sam k vsi programi stekajo najverjetneje je driver kdor ve naj pove

Wtf tolk tehnike in znanja pa brez odgovorov(R)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: seemon ()

Alexius Heristalski ::

Koliko multipleksov loviš in ali se napake pojavljajo na vseh? Oziroma bolje povedano, si izključil možnost težav s signalom?

Kabel RS232 bi poiskal v Tech-Tradeu, Conradu ali kakšni podobni trgovini. Morda tudi na dealextremeu, če se ti ne mudi.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Trinitronček še vedno šteka drugic pisem da se to pojavlja na vseh programskih shemah slabse povedano pa tezave s signalom se nisem odpravu ker slika ide pa stane pa opet ide

Lovin drugic 570p

Madi se mi

Hi fi ozvočenje ta zvok se potencira

Lahko noc

Zgodovina sprememb…

Saj sem jim poslal sporočilo na tele system ce pa kdo ve pa kr pogumno

Frenckie ::

''Najverjetneje je potrebno zamenjat driver.''

A si 100%, da je antenska instalacija v redu ??

lebang1 ::

Poskusi ta sprejemnik priklopiti pri sosedu (ali obratno), pa boš videl kako tam dela,
ker jaz bi rekel da imaš prej težave s signalom kot kaj drugega...

Scorpia ::

Sej so ti lepo povedali, da preveri signal. Če ti na več programov šteka, je to ker sam 1 signal? loviš, v enem multiplexu lahku imaš tudi lahko 8 programov. Usi programi so odvisni od tega signala, kjer ga pridobiš. Drugo kar je treba paziti, če je kabel star, ki pelje do strešne antene. Kajti DVB-t signal je zelo občutljiv, na druge frekvence. Tako rekoč, signal zmoti, že motor avtomobila. Sam da ne gre za izgubo signala, ampak kvaliteta močno pade in zato pride do zatikanja, čeprav je signal lahko 100%. Ker pa tv slovenija multiplex zabije do konca (bitrate) je vsaka kvaliteta signala pomembna... Torej prvo poskrbi za boljši kabel, anteno če imaš sobno, kupi strešno anteno itd...
////

Vse se zahvaljujem in driver ni potrebno menjati ker imam sobno aluminjasto anteno veliko priblizno en meter ki se nahaja na televizijo Zdaj je 99% bolje. Kaj sem naredu obrnil sem anteno za 180? in dela ampak se vedno na kaksni minuti ali prej zapresketa mogoce je res boljse da bi jo namontirl na streho in kupil bolj kakovosten kabel katerega pa priporocate fajn se mejte

Se neki bi vas vprasu kaj ce ta system podpira dolby ali je vseno ali je vkljopljen ali izklopljen

Fo

O 13

Zgodovina sprememb…

Spet me ne zanima ampak vseeno na daljincu mi pise radio butten na internetni strani ki prodajajo tele ta da ima ta skatla posreden radio kaj to pomeni posreden a to je glih kontra neposredn ali ga ima ali ga nima ker bi mi radio vcasih prov prisel za osmrtnice narodno zabavno glas bo in radarji da vem kje pa kako voziti v men iju ga nisem nasel pol ga najvrjetneje nima ali se motim

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vikend Poreč - kateri digitalni sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
91492 (1188) radmannsdorf
»

DVB-T (Mpeg-4 in AAC) zmeden?

233053 (2789) ...:TOMI:...
»

Phillips 40PFL5605H in digitalni kanali

184712 (4479) hodu63
»

DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26958296 (35008) Alexius Heristalski
»

DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )

10123253 (19182) Domn

Več podobnih tem