Forum » Pomoč in nasveti » DOS spili v Windowsih
DOS spili v Windowsih
[-=Jaka=-] ::
A mi zna kdo povedat ce obstaja kaka resitev za tiste stare spile ki so delovali v DOS-u, da bi jih igral v windowsih !
Enega takih je UFO: Enemy Unknown, katerega sem si pred kratkim posnel, v winsih mi razumljivo ne dela, zanima me pa ce se da to porihtat da bo deloval ?!
Enega takih je UFO: Enemy Unknown, katerega sem si pred kratkim posnel, v winsih mi razumljivo ne dela, zanima me pa ce se da to porihtat da bo deloval ?!
Yohan del Sud ::
Težka. Preglej specializirane forume. Take špile je težko usbosobit, a se da... Ne vedno do originalne igralnosti, a se da. Če ti bo kaj v tolažbo: baje letos izide remake tega špila...
Imortales ::
Saj pa UFO dela v windowsih. Samo rabiš kaki programček za procesor upočasnit (kao Mo'Slo). Drugače pa se je pogosto treba zezat z config.sys (config.nt v XPjih) tak kot v dobrih starih cajtih. Če te zvok zeza si dol potegni VDMSound.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40100 (18119) | msms |
» | Windows 98 emulator za stare igreOddelek: Igre | 2404 (1390) | Golf_GTI |
» | Stare Igre - katera je tista ki vam pospeši nostalgično srce (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 13535 (10809) | SavoKovac |
» | UFO: AftermathOddelek: Igre | 1467 (1111) | antonija |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10583 (6824) | Poldi112 |