Forum » Izdelava spletišč » Joom!Fish v Joomli 1.5
Joom!Fish v Joomli 1.5
racunalnicar ::
Živjo,
postavil sem spletno stran na Joomli 1.5 in namestil komponento Joom!Fish, da je lahko spletna stran v večih jezikih.
Sedaj pa imam problem, ker se mi keywordi, katere sem vpisal v Joomla Administratorju, ne prikazujejo v headerju. Menda zato, ker jih vleče iz Joom!Fish-a, kjer pa jih nimam kam vpisat, sploh za frontpage ne, ker je sestavljen iz modulov in ne iz prispevkov.
Tako in tako ne bom nastavljal keywordov za vsako podstran posebej - rad bi, da se mi vpisani keywordi v administratorju objavijo povsod v headerju, na vsaki podstrani, kot se to zgodi pri klasični joomli brez Joom!Fisha.
Mi zna kdo prosim pomagat? Hvala že v naprej!!
postavil sem spletno stran na Joomli 1.5 in namestil komponento Joom!Fish, da je lahko spletna stran v večih jezikih.
Sedaj pa imam problem, ker se mi keywordi, katere sem vpisal v Joomla Administratorju, ne prikazujejo v headerju. Menda zato, ker jih vleče iz Joom!Fish-a, kjer pa jih nimam kam vpisat, sploh za frontpage ne, ker je sestavljen iz modulov in ne iz prispevkov.
Tako in tako ne bom nastavljal keywordov za vsako podstran posebej - rad bi, da se mi vpisani keywordi v administratorju objavijo povsod v headerju, na vsaki podstrani, kot se to zgodi pri klasični joomli brez Joom!Fisha.
Mi zna kdo prosim pomagat? Hvala že v naprej!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z dostopom do strani preko GooglaOddelek: Izdelava spletišč | 1281 (1091) | čuhalev |
» | Artisteer problemOddelek: Izdelava spletišč | 1379 (1123) | cyborg077 |
» | Ocena moje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8210 (4946) | Goran's Blog |
» | ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15084 (12047) | Tody |
» | Osebna spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 1671 (1291) | crayz43 |