Forum » Programska oprema » Tiskanje nalepk
Tiskanje nalepk
boss-tech ::
Kolega bi rad printal na te A4 nalepke, katerih je gor 16. Se da to enostavno naredit v office, oz bi uporabil kakšen program?
-žiga- ::
V Wordu imaš pod tiskaj ovojnice in nalepke - ali nekaj takega - na izbiro vrsto nalepke (firmo in šifro). Najprej poglej če je tam možna izbira tvoje nalepke.
boss-tech ::
V wordu se da nekaj naredit, tako da bom poskusil tam, Pač narediš lastno velikost labele in koliko jih je.
Drugače pa še kakšen program. Hvala
Drugače pa še kakšen program. Hvala
mojca ::
Malo (dosti) v hecu, malo zares: predlagam TeX (LaTeX, ConTeXt)
(Vsaj jaz ga vedno uporabljam za veliko število nalepk/badge-ov/..., ni pa to program za vsakega.)
(Vsaj jaz ga vedno uporabljam za veliko število nalepk/badge-ov/..., ni pa to program za vsakega.)
Vikking ::
Povsem enostavno v wordu. V večini primerov ima word že zbirko prednastavljenih zadev (samo poiščeš oznako ki je enaka tisti na škatli z nalepkami). Drugače pa uporabiš najbolj približno formo od worda, vzameš ravnilo v roke ter popraviš parametre.
Z izdelavo tabel se boš precej ukvarjal z ciljanjem.
Z izdelavo tabel se boš precej ukvarjal z ciljanjem.
BladE_ ::
Na škatli od nalepk je oznaka in ime proizvajalca, poiščeš na internetu uradno stran in dobiš že narejene predloge za nalepke...
Akcija - Reakcija
[D]emon ::
Word ima ze lep cas na voljo skoraj celoten nabor Zweckform-ovih nalepk. Je pa vprasanje, ce bodo kompatibilne s tvojim printerjem (koliko v ziv rob lahko printa)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za ustvarjanje dokumentov (poslovnih ponudb, itd.)Oddelek: Programska oprema | 5591 (4721) | Ales |
» | Windows VistaOddelek: Pomoč in nasveti | 2510 (2354) | lopov |
» | Posebna tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1843 (1610) | Duhec |
» | kateri program priporočate za tiskanje na nalepkeOddelek: Programska oprema | 10258 (10024) | igruden |
» | kako printati nalepke?Oddelek: Programska oprema | 8267 (8153) | perci |